Čtvrteční Magazín v nové podobě - s unikátním fotoprojektem

Cizinci žijící v Česku, o kterých je téma nejnovějšího magazínu, by jistě ocenili, kdybych napsal, že v ruce právě drží redesign, relaunch nebo facelift našeho magazínu.

Ukázka nového Magazínu MF DNES.MF DNES

Že jsou v něm dvě interview.

Že je tam super unikátní fotostory.

Že má hezčí layout i celkový look.

Místo toho - i v zájmu jejich dalšího vzdělání - to napíšu hezky česky. Náš magazín prošel po třech letech proměnou a dnes držíte v ruce výsledek. Není to revoluce a snad neplatí, že je každá změna k horšímu.
Magazín by měl být modernější, přehlednější, nápaditější, barevnější, zkrátka celý takový hezčí, a to v článcích i v televizním programu. Přidáváme kreslený vtip a reportáž v každém čísle.

Oni cizinci neradi vyslovují těžká slova, třeba slovo čtyři. Z tohoto pohledu mám špatnou zprávu: náš magazín bude dál vycházet ve čtvrtek.

A jinak k těm interview: jedno z nich je s čerstvou lvicí Aňou Geislerovou, která tvrdí, že i herečka přemýšlí. Druhé s tvrdým Jakubem Železným, který říká, že občas na své hosty v televize řve. Ale prý jen na hajzly.

Unikátní fotostory je od slavného fotografa žijícího v Americe Antonína Kratochvíla. Nnafotil pro nás jakožto vůbec pro první časopis v Česku rozsáhlou fotoreportáž – přívozy na Vltavě. Svět jak z minulých staletí.

A ještě jednu věc najdete: silný příběh stárnoucího Václava Neckáře, o němž si po jeho mozkové mrtvici všichni mysleli, že už žádnou desku nenatočí. Opak je pravdou a kolega Tomáš Poláček byl u toho. Ten už teď pro změnu jezdí stopem po Africe, takže se máte i v příštích týdnech na co těšit.

Martin Moravec

 

Nový magazín si můžete přečíst v iPadu či na webu zde.

Autor: Redakční Redakční | čtvrtek 15.3.2012 13:00 | karma článku: 10,39 | přečteno: 3451x
  • Další články autora

Redakční Redakční

Dinosauři za bukem

9.9.2013 v 16:13 | Karma: 19,09

Redakční Redakční

Ztraceni v LESe

29.8.2013 v 11:20 | Karma: 16,88
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8259x
Největší a nejčtenější seriozní noviny v Česku - MF DNES a iDNES.cz. Osminásobní držitelé čtenářské ceny Křišťálová lupa. Server s nejdůvěryhodnějším zpravodajstvím (online redakce).

Etický kodex redakcí iDNES.cz a MF DNES

Vydavatelský kodex médií provozovaných společností MAFRA a.s.