Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BANSS

bofums a nelvastní syn s.r.o.

10. 4. 2011 18:48
Vy nejen že mažete názory a diskuse ale dokonce

vylučujte pod falešným zdůvodněním o neetičnosti vyjadřování i blogery, na to vaše zdůvodnění se dá totiž napasovat vše, co je pro váš totalitní blog nepohodlné, vyjádřete se otevřeně, kdo na vás tlačí, aby jste zavřeli hubu nepohodlným blogerům, tak se vymáčkněte!!!!;-O

0 0
možnosti
D

DeWalt2

11. 2. 2011 17:13
na co si v redakci hrajete???

http://kultura.idnes.cz/spidermanova-protivnika-si-ma-zahrat-velssky-posuk-z-notting-hillu-11x-/filmvideo.aspx?c=A101012_164036_filmvideo_tt

kvůli slovíčku v tomto nadpisu mi někdo z iDnes smazal příspěvek. 

nevidíte si do vlastní pusy.:-/

0 0
možnosti
S

sauel

30. 12. 2010 9:27
Děkovný dopis

 Děkuji naší vládě že se máme tak dobře, jsem obyčejný dělník beru 10 000 měsíčně a můžu si za to koupit co chci.Tímto děkuji naší předešlé vládě i nynější a těším se na nového premiera - Prohlásil,že po revoluci   do 5 let  budem na úrovni rakouska  tak už se těším konečně se budu mít lépe.

0 0
možnosti
R

radeber

10. 12. 2010 0:23
Cikáni

Je projevem rasismu, jestliže odmítám přistoupit na hru agitátorů multi kulti a znásilňovatelů jazyka a namísto  povoleného slova "Romové"  používám mluvu svých kultivovaných předků?

Nemám žádné negativní city vůči Cikánům, ale novodobých politruků se doslova štítím.

0 0
možnosti
D

demokracietrpi

24. 11. 2010 17:21
Lžete nejen v článku, ale propagandisticky

v tomto předčíte i nacisty a  komunisty.Mažete záměrně velice pravdivý a samizdatový názor, kde se nevyskytují žádná sprostá slova.Jsem velice aktivním přispěvatelem do idnes diskuze již více jak 5 let a aktivně sleduji diskutující a vaše propagandistické články. Zcenzurovali jste minimálně protiústavně přes 1000 reakcí diskutérů, a to jsem zaznamenal bohužel jen malé procento výmazů od vašich redaktorů.Jste jednostranná fašizující politicko propagandistická organizace, placená lobbingem od žadatele zákazníka.V tomto případě o svobodě slova váš server opravdu nemůže diskutovat.Je to velice směšné z vaší strany podkopávat reakce vašich čtenářů a diskutujících.

0 0
možnosti
JK

CDROM

20. 11. 2010 21:45
Opravdu nevěřím, že sám věříte tomu co píšete.

Pokud by  to byla pravda a cenzor mazal POUZE takové příspěvky, jaké uvádíta tak bych to podepsal a velmi Vám poděkoval. Jenže vy mažete i korektně formulované názory, se kterými nesouhlasíte. Přiznávám, že ani já s řadou názorů nesouhlasím a považuji lidi, kteří je zastávají za hloupé, to ale není důvod je cenzurvat.

Cenzorovat pouze neslušné výrazy a snahu o reklamu !!!!

0 0
možnosti
E

eldogera

12. 11. 2010 15:33
děkuji!

Výborný nápad..připadá mi logické, že lidi, kteří neví co je diskuze, do této diskuze nebudou vpuštěni..všem poradím ať si najdou radši dobrého psychoterapeuta, než ventilovat své frustrace takto..:-)děkuji moc

0 0
možnosti
T

ttttttt7777777

5. 9. 2010 10:24
é

Xpéééoéééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé

0 0
možnosti
PS

PBPB45504550

2. 9. 2010 14:02
Nedostatek IQ = demokracie není přínosem pro stádo.

Souhlasím s pravidly pro podávání příspěvků. Aspoň částečně minimalizují tu primitivní špínu, která vyplouvá na povrch. Pro některé diskutéry je demokracie jen slovo kde by neměly platit žádná pravidla slušnosti. Minulá doba zanechala své stopy. Bohužel to je ten lumpenproletariát ze kterého těží zrůdné ideologie. Nelze ovšem zamezovat i těmto projevům, které existují a většinou se nad nimi slušný člověk pozastavuje. Lze jen částečně minimalizovat ale NENÍ NA ŠKODU SI TO VŠE UVĚDOMOVAT  POKUD  TO  NEMÁ  DOPAD  NA  LIDSKOU  PODSTATU.  I  TŘEBA  POUHÝMI  SLOVY  JE  TŘEBA  SI PŘIPOMÍNAT,  ŽE  TAKOVÁ  ZNEUŽITELNÁ  SPODINA  EXISTUJE  A  NEOTUPIT  SVOJI  POZORNOST.   POZOR - i v hospodách se dělala a dělá zvrhlá politika - kde jinde se taková spodina může scházet?

0 0
možnosti

Mražená spermie

30. 8. 2010 11:04
***

Ten titulek jako parafráze je špatně. Přečtěte si Švejka

0 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8259x
Největší a nejčtenější seriozní noviny v Česku - MF DNES a iDNES.cz. Osminásobní držitelé čtenářské ceny Křišťálová lupa. Server s nejdůvěryhodnějším zpravodajstvím (online redakce).

Etický kodex redakcí iDNES.cz a MF DNES

Vydavatelský kodex médií provozovaných společností MAFRA a.s.