Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
GB

dividedbynull

27. 3. 2010 15:50
Kdo

používá označení jakékoli víry, když na někoho ukazuje i když ne prsty, ale slovy? Zvláštní, výraz " ten křesťan" takhle pojatý, jsem ještě nikdy neslyšela. Právě proto, že to nebyla kontrolovaná mluva, tak řekl o sobě vše.

0 0
možnosti
JL

yjy

24. 3. 2010 0:26
Voli volte

Topol s GULEMA říká pravdu, což je největší průšvih. Pár vyňatých vět z nej dělá nekompetentního vola zase chyceného s gati na půl žerdi. A před týdnem taky plácal na veřejnosti.

VOLE, koho mám VOLIT ?

Zvlášť, když Ti za zadkem stojí hlavní zhoubce politiky ODS, Zlobr, bez svého Skřeta. Míň sympatický pro Čechy napříč politickým spektrem GSICHT určitě není. Jedny, dvoje volby už Ti prohrál, tak ho voď sebou venčit na veřejnost a prohraje Ti další.

0 0
možnosti
JH

jardahorak

23. 3. 2010 18:23
Co to ma byt?

To ma byt omluva pro naprostou neprofesionalitu a lzivost novinaru? On neco rekl, my jsme vzali par vet, ty prevratili a lhali jsme, ale muze za to on? Vadi vam jeho otevrenost. Kdyz nedava rozhovory, vadi vam jeho uzavrenost...

Sorry, ale tentokrat je to medialni scena, ktera se odhalila az na dren. A ukazala, ze se od te politicke vubec, ale vubec nicim nelisi...

0 0
možnosti
GBL

good bye lenin

23. 3. 2010 18:29
Re: Co to ma byt?

R^R^R^

0 0
možnosti
HP

huh

23. 3. 2010 17:35
Máme dvě alternativy

jednoduchého upřímného mluvku, nebo složitého zakomlexovaného psychopata.

0 0
možnosti
V

veritas70

23. 3. 2010 16:23
Je to guma

namistrovaná až hrůza. Ruku v kapse, kafíčko, tykačka, žoviální tón. A dělá ramena před mladými homolemi. Nevím, na co si to hrák. Ale kvůli takové cipovině ho odvolávat? že je mluvka? V čele ODS nemá co dělat, ale určitě ne proto, že se vytahoval na nějakém focení.

0 0
možnosti
GBL

good bye lenin

23. 3. 2010 15:55
no jasně, ale..

"Lidově řečeno, „všechno vykecat“ není ideální vlastnost pro člověka, která se uchází o post premiéra amá číst například tajné a citlivé zprávy zpravodajských služeb." ... ve stávající situaci nás čeká hádejte kdo

:-/:-/

0 0
možnosti
MK

mašlomcha

23. 3. 2010 14:59
Všichni by se měli zamyslet

proč jim vadí obyčejná otevřenost a dobrosrdečnost? Mě osobně je Topolánek tím, jak nic neskrývá, jak se nestaví do nějaké "pózy", jak nechce škatulkovat lidi podle věrovyznání nebo sexuální orientace docela sympatický a navíc ještě tím u mě získal na věrohodnosti. Netrpíme všichni nějakými předsudky? Ukažte mi ještě jednoho tak otevřeného politika!

Domnívám se, že u nerozhodnutých voličů, kteří se rozhodují ne podle programu a zaměření stran mezi levicí a pravicí ale podle sympatií to mohlo určitě zabodovat a pár procent hlasů získat. Takže možná geniální i když nepřipravený tah! 

Jako voliči pravice, se musím  přiznat, že mi dost vadilo vystoupení Přemysla Sobotky, nějak mi ten člověk neštimuje: oteveřeně řeknu větu, která mě napadla jako první: "Starče vrať se do hrobu!" A to se snažím, ze všech sil, aby u mě nějaké antipatie nehráli rozhodující roli.

 

      

0 0
možnosti
MP

admiral666

23. 3. 2010 15:04
Re: Všichni by se měli zamyslet

Clenove ODS se nevracji do hrobu, oni vstupuji do tzv. modreho pritmi na samem konci modreho gigatunelu, je to alternativa ocistce.

0 0
možnosti
JH

JiHik

23. 3. 2010 14:18
Nechápu článek ..

Nechápu, jak někdo může srovnávat sdělení svých názorů na menšiny a církev s uchováním státního tajemství ... Když řeknu, co si myslím o gayích, tak to znamená, že neudržím tajemství, které mi svěřil zaměstnavatel? Pan redaktor se asi zbláznil ... 8-o

0 0
možnosti
C

Catumbelan1

23. 3. 2010 14:53
Re: Nechápu článek ..

Nezbláznil. Normální chlap nevykecává kam chodí randit a s kým! Je to docela výstižn a dokonce to Topolánka na jednu stranu i obhajuje.

0 0
možnosti
JF

honzaf

23. 3. 2010 14:14
Topolánek zahýbal manželce u Slamečky doma

Jojo, Topolánkovy kecy byly překroucené, realita je jenom taková, že mudruje i o věcech o kterých nic neví. Ale nic tak hrozného, abych se musel urazit, byť jsem křesťan.

Ale Topolánek nám taky vyzradil, proč je Slovák Slamečka českým ministrem - Topolánek je mu zavázán, protože Slamečka mu půjčoval byt, když chodil s Lucií zahýbat manželce ;-D

0 0
možnosti
PH

Verstappen

23. 3. 2010 14:09
fraška

místo toho aby se rozkrývaly úplatkářské kauzy jako pandury a gripeny, tak je hon na čarodejnici která co na srdci to na jazyku. Mě tohle u politika nevadí, naopak. Lepší upřímný Topolánek než někdo kdo bude pěkně mluvit, ale nebude mít názor a skákat bude dle toho jak například odbory pískají (Fischer) Rv

0 0
možnosti
JF

honzaf

23. 3. 2010 14:16
Re: fraška

Jo, s tím souhlasím. Škoda, že jste s něčím podobným nevylezl, když podobnou taktikou likvidovali relativně poctivého a upřímného Čunka.

0 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8259x
Největší a nejčtenější seriozní noviny v Česku - MF DNES a iDNES.cz. Osminásobní držitelé čtenářské ceny Křišťálová lupa. Server s nejdůvěryhodnějším zpravodajstvím (online redakce).

Etický kodex redakcí iDNES.cz a MF DNES

Vydavatelský kodex médií provozovaných společností MAFRA a.s.