Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

lahab

28. 3. 2011 18:04
Tady na iDnesu si veřejný zájem nejen nárokují, tady jej

přímo definují. Nejprve napíšou článek o mladíkovi (opravdu to tak bylo), který byl odsouzen za znásilnění.

Když si někdo dal opravdu práci (Novinky) a zveřejnil, že se jednalo ne o mladíka, ale o 36-ti letého róma z komunity naprosto mírotvorné skupiny z Nového Bydžova (jojo, to je tam, jak mají toho fuj fuj rasistu starostu a úplně moc hodné rómy, kteří jsou utlačovaní majoritou), který se navíc vyhýbal nástupu trestu. Když na to začalo být v diskusi poukazováno, tak iDnes naprosto demokraticky smazal článek i s diskusí. Blahopřeji, opravdu krásný příklad, kdy je pravda položena na oltář multikulturní (NE) korektnosti. Hlavně prosím zase brzy napiště článek o tom, že cikáni jsou u nás utlačovaní a trpí naprosto nezapřičiněným anticikánismem a 80% čechů jsou nacisti, fašisti, xenofobové a půlka z nich žere malé děti.

0 0
možnosti

petrph

28. 3. 2011 15:55
ale no tak

Přečtěte si ještě jednou nahoře uvedené zásady " požadovanou informaci nemůže získat jinými prostředky a zároveň (sic!) jde o informaci mimořádného veřejného zájmu.". Máte snad dojem v dosud zveřejněných aférách, dejme tomu pana Michálka,.že kdyby neměl onu tajně natočenou nahrávku, že by se s ním a novináři někdy bavil? Že by snad vrcholní politici přiznali, že o Michálkově problému věděli a jednali s ním? Že by samotný Drobil přiznal sebemenší díl zodpovědnosti a odstoupil? Že by snad policie, i bez této nahrávky poctivě, padni komu padni celou záležitost poctivě až do konce vyšetřila a novinářům, sama a nebo zprostředkovaně přes ministra vnitra sdělila skutečné viníky? Skutečně tomu věříte? Tak to je mi Vás líto.

Neboli-na rozdíl od BBC, ten stav kdy " požadovanou informaci nemůže získat jinými prostředky a zároveň (sic!) jde o informaci mimořádného veřejného zájmu." je u nás  praktický permanentní.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS