Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VN

lomihnát

28. 3. 2011 16:46
Obávám se, pane redaktore,

že Vaše reakce je na něco jiného, než očekává čtenář jako já ...

Nejde o samu techniku a způsob, čert to vem, když už to chcete používat a používáte, tak se to těžko zarazí a nakonec, je to dobře. Případné přešlapy přes čáru zákona si s Vámi poškození mohou vyřídit u soudu, nebo i ručně (mnou preferovaná cesta).

Jde o to, jaké zděšení novinářské honorace způsobila jedna provokace ministra, hrozícího zveřejněním nahrávky jejich jednání ..

Nechme stranou hodnocení chování ministra - na to Vy, novináři, nemáte s ohledem na reakci, kterou jste předvedli, ani zlomek morálního práva, chování ministra si zhodnotí sama veřejnost.

Zhodnoťme (zhodnoťte) chování vlastních zástupců, kteří, namísto aby s chladným zájmem odpověděli jediné možné a před veřejností udržitelné: "Sem s tím, Kalousku, my to sami otiskneme, protože nic nemorálního jsme nedělali!", hystericky ječeli o "praktikách" .. které sami používají na druhé.

0 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8259x
Největší a nejčtenější seriozní noviny v Česku - MF DNES a iDNES.cz. Osminásobní držitelé čtenářské ceny Křišťálová lupa. Server s nejdůvěryhodnějším zpravodajstvím (online redakce).

Etický kodex redakcí iDNES.cz a MF DNES

Vydavatelský kodex médií provozovaných společností MAFRA a.s.