Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

pokaseda

13. 2. 2012 14:48
Další etapa

vývoje MF DNES na základě blogů, dříve zástupce a nyní přímo šéfredaktgora je zřejmá. Dříve se pracovalo na základě zakoupených odposlechů, nebo dokonce výslechů. Někdy se nasadili vysloužilí agenti tajných služeb a dokonce jejich generál, aby pořídil nějaké fotografie z dovolené. Pracovali zde i ti odhalovači nejrůznějších afér, případně jejich dokreslovači.

Deník dělal co mohl, léta byl něčtenější a vycítil, že konzumenta může udržet původně jen jemnou bulvarizací. Jak je zřejmé nestačí to a Blesk je v prodejnosti předběhl. Nastupuje jiný způsob, kteří si šéfové MF vyzkoušeli na dřívějších pracovištích na př. pan Balšínek v Týdnu. Princip je jednoduchý. Namixuje se jisté množství provokativnosti, nějaké zkreslení věci a zbytkem je zjevná neznalost jak faktů, tak i značná absence etických kriterií.

Očekává  se, že tuto krmi baští ti co je to rozčiluje, tak i ti co je to uspokojuje. Vznikají vzájemné útoky a to je důkaz pro chlebodárce, že to zaujalo. Celkově je to smutné.

0 0
možnosti

kion121

12. 2. 2012 20:53
Karma

Co s tím?

Řešení by bylo....R^

0 0
možnosti

nebolševik

8. 2. 2012 8:34
pna šéfredaktor

(stal se jím asi nějakým omylem, protože za normálních okolností a při svých schopnostech by nemohl šéfovat ani Bobkovým listům) nějak vynechal to, co bylo před Appianem a ještě dřív. V roce 1990 byla Škodovka, stejně jako například ČKD nebo brněnský Zetor de facto na odpis. Škodovku detailně neznám, ale asi to nebylo o moc jiné, než ono zmíněné ČKD, které v inkriminované době bylo technickým muzeem ve stavu klinické smrti. Pak se v Plzni objevil jistý pan Soudek, tenkrát novináři druhu pana šéfredaktora silně opěvaný a teprve po skončení jeho éry přišlo to, co pan šéfredaktor popisuje. Já se domnívám, že i lhát by se mělo s mírou. Celkem chápu, že si pan šéfredaktor celou historii nepamatuje, protože si asi tenkrát ještě v postýlce cucal palec od nohy, ale snad by se alespoň mohl zeptat. A taky by si  mohl zjistit jak je to možné, že teď  Škoda vydělává. Určitě to z nebe nespadlo, to musel někdo nějak zařídit. Nebo ne?

0 0
možnosti

PRSKINK

8. 2. 2012 7:41
Filantrop a mecenáš

Možná, že Romanovi autor článku trochu křivdí, je sice pravda, že vytuneloval Škodu Plzeň a na ČEZu si nechal vyplatit skoro miliardový roční plat, ale nedávno se nechal slyšet v médiích, že peníze vlastně k životu nepotřebuje a že je rozdá na charitu

0 0
možnosti

nelhostejnyobcan

8. 2. 2012 8:26
Re: Filantrop a mecenáš

????? Zloděj, který rozdá co nakradl stále zůstává ZLODĚJEM. Roman je prototypem všechoschopného "manažera", jakých je kolem nás spousta. Nic netvoří, jenom zneužívají neuvěřitelný právní bordel, který byl záměrně  nastaven k vysávání veřejných financí a lidé, jako je Roman  jsou  součástí tohoto zločinného systému.

0 0
možnosti

agu

8. 2. 2012 2:26
proc novinari porad klickuji? jak to ze stat?

proc proste nenapisi, ze podvedli nas? stat jsme prece my. ze uz by to bylo moc osobni a nekdo by se citil podveden?

1 0
možnosti

pavel kula

7. 2. 2012 22:05
Když vládne pravice, tak je na vině pravice.

Když vládla ČSSD, tak to byl český stát. Proč se sakra nenapíše, že to byla práce sociální demokracie? To už se šéfredaktor MF DNES jistí před očekávaným vítězstvím ČSSD v příštích volbách?!!

0 0
možnosti

Pravá Míra

7. 2. 2012 21:56
vládo, ach ty vládo...

nejen Škodovka. Jsme svědky tunelování Budvaru a to v přímém přenosu. Pan premiér, místo toho, aby okamžitě vyhodil ministra Bendla, hraje mrtvého brouka a vágně prohlašuje, že se Budvar prodávat nebude. Jistě, nebude. To jenom ochranné známky. Policie nekoná, ačkoli je svědkem trestného činu. Co s tím?[>-]!!

3 0
možnosti

kaktusak

7. 2. 2012 19:20
Stát se nenechal napálit.

Byl to úmysl privatizátorů, jako vždy.

3 0
možnosti

milan166474

7. 2. 2012 17:37
Stát

se nenechal napálit.Vždyť v tom všem jede!   http://www.youtube.com/watch?v=CtzQDantj6A&feature=player_em   :-)[>-]

3 0
možnosti

SID09

7. 2. 2012 19:28
Re: Stát

Zeptejte se zdejšího blogera Veverky, ten vám to pozadí té privatizaci perfektně rozkryje, protože všechny aktéry této privatizace osobně zná ;-D!!

0 0
možnosti

Velmi chytrý člověk

7. 2. 2012 17:31
A tak to chodí den co den,

v tom našem milém království :-)

0 0
možnosti

Yweta

7. 2. 2012 18:10
Re: A tak to chodí den co den,

A není to jen  Škodovka , jsou to i jiné velké a malé podniky , ze kterých plynou zisky do ciziny,  pár chytráků a  "úspěšných" podnikatelů, zlodějů nás dovedlo ošidit všechny.  Dejme si otázku : komu za to vděčíme a čím to vše začalo !!

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS