Diskuse

Ubožáci

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

Jay6

10. 10. 2012 8:27
Atentát

Atentát není jen nějaké slovo s nejasným významem. Má jasný a zřejmý význam jako vražda či loupež. Atentát je útok na život osoby, hlavně z politických důvodů. Tečka. Takže pokud nebyl život dotyčné osoby ohrožen, nešlo rozhodně o žádný atentát. Ani kdyby to dotyčný tak "cítil". Útok na ego dotyčného není útokem na jeho život. Není to zkrátka atentát.

1 1
možnosti

Xenofon Žabža

9. 10. 2012 13:50
Tak toto sesmolil šéfredaktor mladý fronty

Existuje jedno krásné přísloví - "ryba smrdí od hlavy"

9 0
možnosti
RK

kopr13

9. 10. 2012 13:12
Ubožáci

článek jsem nečetl, neboť idnes už je pouze propaganda ... tak položím otázku - kdou jsou ti ubožáci ?? je to míněné jako sebekritika idnes ?? tak to beru, po dlouhé době jste napsali pravdu

8 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

8. 10. 2012 16:15
Celý článek je vlastně o tom,

že Klaus o "někom" řekl, že je jeho život směšný? 8-o

-

Nemám moc rád články, které mluví o někom a neuvedou jeho jméno. Není to forma anonymizace? ;-) Zahraji si na stalkera a vida - šlo o Jocha. No, trochu legrace jsem si s tímto pánem užil, ale celý jeho život bych za směšný neoznačil. Ale proč by to nemohl udělat Klaus? Směšnost je přece naprosto subjektivní, každý se směje něčemu jinému. Proč by Klausovi něměl připadat směšný Jochův život (předpokládám, že měl na mysli profesní život, ne jeho život intimní).

-

Někdo se směje Klausovi, někdo se směje Jochovi. Buďme trošku přející a nechme každého, ať se zasměje věcem, které mu k smíchu připadají. To už hodlají noviny říkat prezidentovi, kdy se může smát a čemu? Mně Klaus zase připadal směšný, když v Chile ukradl to pero. A proč by ne?

7 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8259x
Největší a nejčtenější seriozní noviny v Česku - MF DNES a iDNES.cz. Osminásobní držitelé čtenářské ceny Křišťálová lupa. Server s nejdůvěryhodnějším zpravodajstvím (online redakce).

Etický kodex redakcí iDNES.cz a MF DNES

Vydavatelský kodex médií provozovaných společností MAFRA a.s.