Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Když se normální, standardní člověk stydí, většinou se červená, někam zaleze a doufá, že se na vše zapomene. Ne tak novinář iDnes - ten, když se stydí, napíše článek, ještě horší, než ten předchozí, za který se měl původně stydět Rv

2 0
možnosti
JS

Vážený pane, nemám rád, když ze mě někdo dělá vykleštěného býka, i když je to třeba vedoucí newsroomu. Ta podpora Vašeho deníku panu knížeti byla tak přehnaná, že přinesla opačný výsledek. Pokud jste za to odpovědný, tak se divím, že ještě i dnes ten hrdý titul můžete používat.

6 1
možnosti
BM

Pan Zeman se odjakživa choval k novinářům agresivně a když se stal hlavou státu, tak to bude ještě horší. Máte se nač těšit. A co se týče podpory pana Karla je přece přirozené, že by jej měla podporovat takové noviny jako MF Dnes či Lidovky. Ostatně Lidovky byly za první republiky tzv. hradní noviny,

3 5
možnosti
Foto

To v tom ale máte nějaký guláš. Když hradní, tak Zemanovy, že?

2 0
možnosti
SH

Čeho seš to vedoucí??

5 1
možnosti
MK

Ona by podpora některého z kandidátů významným periodikem asi nebyla nějak neetická, kdyby na trhu byla situace co do levopravosti vyvážená. Jestliže však 95 procent tištěných médií jsou pravicové žumpoidní plátky a dělají goebbelsovskou propandu ve prospěch pravičáků a skandalizační mediální politiku v neprospěch levice, pak se dostavuje onen známý zvracecí reflex z médií.

Ilustrace: před chvílí se na titulní straně iDnes objevila informace o odsouzení žamberského místostarosty kvůli korupčnímu chování, přihrál zakázku své firmě. Pokud si myslíte, že v celém článku je jedna informace o tom, za jakou stranu místostarostoval, tak se mýlíte. Tuhle zásadní a samozřejmě očekávanou informaci iDnes čtenářům neposkytla.

Hádejte, z které strany asi ten místostarosta je?

6 1
možnosti
PH

P95e83t51r 41H28a67l18í30k

28. 1. 2013 12:42

Vážená redakce. I slepý by si všiml, komu straníte. A ne trochu, ale fanaticky. Najděte si  články o panu Zemanovi, kde se do něho nějak nenavážíte. Nikde nic? Dále si najděte články, kde se nějak navážíte do pana Schwarzenberga. Zase nic? Soudnému člověku je to jasné.

Ale pan Zeman to alespoň v mém případě trefil přesně. Nechtěl jsem volit, protože ani jeden z kandidátů mi nevyhovoval. Po vaší kampani jsem se rozhodl vzepřít se manipulaci a jít volit.

Podívejte se do diskuzí pod vašimi články, zvláště ke konci kampaně, kdy už to štvalo kdekoho.

Hodně jste mě zklamali.

11 0
možnosti
JM

Přesně, také jsem volil těmhle agilním svazákům navzdory. Klasický případ je Emingerová. Staví se do role morální autority, ale bezelstně o sobě píše -  Ano, pracovala jsem v Mladém světě. A pan Šlouf byl do roku 1986 předseda ÚV SSM, Velmi dobře si ho z redakce pamatuji, když nám chodil kázat, jak by měla vypadat socialistická mládež a socialistický tisk. Tak prosím, ona pro Šloufa pracovala / jak asi musela být prověřená a kovaná /, ale tehdy jí to nevadilo, to až dnes. Asi to bude tím, že pracovat pro bolševika už nenese profit a možná ho už není třeba rozkládat zevnitř;-D A co pan Komárek? Autor monumentální práce o pokrokovosti Ústavy SSSR. Dnes komunistobijec, že mu není rovno. A tak se ptám, kdy se ti výše jmenovaní vlastně přetvařovali? Tehdy, nebo dnes?

2 0
možnosti
VS

Jako bych ho slysel! A on to udela, neni prece zadne male pivo!

0 0
možnosti
DK

D60a25v16i75d 32K31r28á50l

28. 1. 2013 12:25

proč je tohle jak na blogu tak i na hlavní stránce? to nestačí vyvěsit jednou?

1 0
možnosti
EN

za prvé - zástupce šefredaktora kubík vyslovil podporu pro

schwarzenberga hnad po vyhlášení výsledků prvního kola. ...ještě dodám

jeho hodnocení vysledků prvního kola - "takhle jsme si to přáli"....za

druhé - zeman řekl že není u nás zvykem, tradicí, narozdíl od anglosaských zemí, stejně tak jako v německu nebo rakousku aby noviny vyjadřovali podporu....nevím kde čerpáte informace ale řekl bych že jste dost nepřesný....

5 0
možnosti
KB

No vidíte, já bych tvrdil, že Zeman o nějaké tradici právě vůbec nic neřekl.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS