Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Bývalými komunisty je naplněná skoro každá strana co tu najdeme.

Jak se říká v tom fousatém vtipu:

"Koho budeš volit?"

"Komunisty"

"No to je jasný, ale z které strany"

Idea komunismu je krásná a skočil na ní kdekdo, jenže je závislá na lidech a lidé jsou jen lidé. Takže čistší duši nenajdete, než tu vyloučenou - věřil v ideáli a pak nejen prozřel, ale nenechal si to jen pro sebe a proto byl odejit. Stejně tak je skoro jasné, že pan Havel uzavřel nepsanou smlouvu o snášenlivosti výměnou za moc. To dojde snad každému naivkovi. Vždyť tak silná strana, tak velká podpora národní gardy (éé pardon, Lidových milicí), policie, nejsilnější tajná policie ... Prostě soudit se budou jen konkrétní lidé, ne strana a my skartujeme některé materiály vašich zájmových osob.... Ta revoluce byla rozumně domluvená výměna s minimem krve. Ále nechme toho, Je po volbách, reklamní ikona vašeho chlebodárce nevyhrála, takže co jsme si, to jsme si jedeme dál močálem prázdné pokladny podél bílých skal třeba vzoru Irska (ajajaj, to zkrachovalo) no ... ále víte co, snad nebude hůř jak za knížete a Kalouska.

0 0
možnosti

Toto je snad první normální článek o Miloši Zemanovi od MF. Je to sice první vlaštovka, ale i jaro musí nějak začít. Pořád věřím, že se novináři naučí oddělovat své pocity od reality ve svých reportážích.

0 1
možnosti
Foto

Vážený pane Čásenský, váš protěžovaný kandidát naštěstí vyhořel, tak teď nedělejte chytrého :-/

Eurofederalista Zeman nás nevytrhne, ale utekli jsme na chvíli hrobníkovi z lopaty:

http://streit.blog.idnes.cz/c/319217/Mnoho-Schwarzenbergovych-priznivcu-by-tancilo-na-hrobe-CR.html

[>-]

4 2
možnosti
Foto

Hrách na Mladou frontu házet ;-)

5 0
možnosti
Foto

Milý pane Čásenský, titulní strana iDnes.cz:

"Jezevec z Vysočiny, jak se budoucímu prezidentovi Miloši Zemanovi přezdívá, v úterý poprvé od nedělního příjezdu na Vysočinu vylezl ze své "nory". --- v normálních novinách, byť hledejme je v České republice lupou, by za takovou úvodní větu ve ZPRAVODAJSTVÍ autor letěl.

7 0
možnosti
Foto

Pane Matějko, málokdy Vaše články karmuji a Vaše diskusní příspěvky plusuji, tentokrát však s Vámi souhlasím. I když možná trochu přeháníte, na vyhazov by to asi nebylo, ale tak se o novém prezidentovi ve slušných novinách a slušných zemích prostě nepíše. I v tom zkaženém a často hrubém politické světě USA má nový prezident prvních 100 dnů čas se ukázat a až pak se do něj ostatní politici anebo médi možná takhle nehorázně pouštějí.

1 0
možnosti

Pane Čásenský, zajímalo by mě, zda se teď aspoň trochu nestydíte za to, jak váš list jednostranně propagoval Schwarzenberga a na Zeman jen kydal špínu. Vrcholem bylo, když jste v závěrečné debatě MFD vytáhli na Zemana x let starou "kmentovinu" ohledně hovoru Šloufa s Mrázkem. Jestlipak se vaši investigativní žurnalisté vrtali stejně intenzivně i v osobách, spojených s KS? ;-)

7 4
možnosti

Zpočátku měl Dienstbier moje sympatie. Jenže pak v jedné diskusi na několikrát opakovanou otázku, ke které se měl vyjádřit jasně a stručně ANO/NE ,reagoval pouze jako právník, neodpověděl. Asi to vychází z jeho profesního životopisu, že je povoláním právník, nikolik ekonom, nebo jakákoliv jiná profese. Spíš bych to viděl na předsemifinalistu V.Dlouhého.

3 0
možnosti

J19a28n 38H68l52e96d33í26k

29. 1. 2013 12:41

a kdyby se náhodou silný oponent objevil,, tak si soudruzi velmi rychle s ním poradí,, na to vezměte jed

2 2
možnosti

Pokud pan Zeman nebude kandidovat za pět let, tak největší šance dostat se na Hrad má z dnešního pohledu Jiří Dienstbier. Ten jediný dokázal tomu Zemanovi sekundovat v diskusích.

Na straně pravice dnes není žádnou takovou osobnost vidět, co by si byla schopna se Zemanem alespoň zahrát pexeso.

5 2
možnosti

Dienstbier?

Nemyslím, pokud by došlo na toto, tak by Zeman spolehlivě vysbíral hlasy napravo a o ty nalevo by se s ním rozdělil a vítězství by bylo jeho.

1 1
možnosti

J98a37n 16K17r83a93u27s

29. 1. 2013 11:38

Jako článek je dost prázdný - samý kecy a nic věcného. Asi jako televizní diskuse v TV Nova.

4 3
možnosti

V47l88a12d13a 45M29u44s12i38l

29. 1. 2013 13:16

Tan Váš odsudek je příliš  tvrdý. Autzo zde   shrnul v podstatě  image  nového presidenta. zamyslel se nad tím, že v ekonomicky slabších regionech s přžehledem vyhrál..

  No a  nakonec  nemusíte se zde vyjadřivat tak lakonicky

3 2
možnosti

To je ono , to je ono. Právě tenhleten človíček je jedním z těch, co  Schwarzenbergrovi pořádně namydlili schody. Těmi jejich břiblblými články, ze kterých čišela zloba na míle daleko a každého odradily. Tak co , bude se v tom pokračovat? Nebo je už někdo vezme za flígr a vyrazí z místa. kde nemají co dělat....Co, majitelé listu?V

10 3
možnosti

J30a16n 28N78o28v19á53k

29. 1. 2013 16:23

Pokud něco takového psal, myslíte že to měl z vlastní hlavy? Nebo na zakázku šéfredaktora, který to dostal příkazem shora?

2 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8259x
Největší a nejčtenější seriozní noviny v Česku - MF DNES a iDNES.cz. Osminásobní držitelé čtenářské ceny Křišťálová lupa. Server s nejdůvěryhodnějším zpravodajstvím (online redakce).

Etický kodex redakcí iDNES.cz a MF DNES

Vydavatelský kodex médií provozovaných společností MAFRA a.s.