Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DM

666. příspěvek!

:-)

4 0
možnosti
Foto

Funguje.....i zpětně!!!

Přátelé lustrování může začít....začínám pátrat, kdo mě dal kdy mínus rok nazpět.....a koho lapnu, tak trest bude ukrutný.......nikdy už neuvidí můj roztlemený smajlík pod svým výplodem a těm největším hříšníkům už nikdy nezašlu veselou zdravici k jmeninám;-D

8 1
možnosti
MK

Myslíš, že si Petří začne dělat seznam těch co mu dají minus? :-)

2 1
možnosti
MK

Už to za chvíli vypukne. Na některách diskusích se již objevuje při najetí myší na znamenko - "Kdo hodnoti", zatím bez jména. Ale tato beta testovací verze je již zpřístupněna pro širokou veřejnostR^ Teď si představitelé světových redakcí od Moskvy po New York budou rvát vlasy na hlavě, že na tohle nepřišli. Doufám, že zítra o tom bude informovat Reuters:-)

2 0
možnosti
MK

Tak zž to funguje i tady a se jmény. To se musí oslavit. ;-D

1 0
možnosti
Foto

Kde udělali soudruzi chybu? Klikám jako ďas na plus i mínus a furt jsem anonymní, neřízený a tudíž nebezpečný.....dobrovolně se nahlašuji komisy pro informační dobro jako adept na očipování;-D

11 0
možnosti
Foto

i => to už je osud y/i;-D

3 0
možnosti
JL

J34a51n 85L59i83b93i43c10h

10. 6. 2013 8:25

Nebylo by nakonec lepší po všech miliónech změn a "vylepšeních" rovnou diskuze zrušit?

7 2
možnosti

Vy jste snad pod vlivem hned po ránu? :-) Proč rušit, když můžete konečně diskutovat i znamínkovat plnou vahou své osobnosti? Jistěže i Vaše jméno je něco jako ochranná známka;-D a o to větší radost teď bude mít každý diskutující, když jeho příspěvek obdaříte plusem. A pokud mu dáte mínus, bude to pro něj zase vážný podnět k zamyšlení. Prostě úplně něco jiného než od nějakého anonyma.

3 5
možnosti
MK

Tady prošel Terminátor8-o8-o8-o8-o A odnesl si sebou mnohé příspěvky8-o

4 0
možnosti
MK

Tedy doplním. Odnes ty co byly k panu nejmenovanému blogeru z Boskovic:-P

3 0
možnosti
MB

Absolútna zbytočnosť, ktorá len ukazuje zase na nekoncepčnosť celého systému hodnotení a opäť preferuje pár blogerov (asi tak 20) pred zvyšnými cca 10,000 blogermi, ktorí s tým absolútny problém nemajú. Hlúpy článok zostane hlúpym článkom, hlúpa reakcia ostane hlúpou reakciou. Normálny bloger sa zamyslí, tí ostatní budú reagovať ako tradične hlúpo a urazene.

18 5
možnosti
Foto

Mínus jsem Vám dal já, protože s Vámi naprosto nesouhlasím.

2 19
možnosti
TV

Já klidně vymínusuju celej idnes.cz a je mi to šumák a co s tim kdo udělá? Je mi jedno jestli někomu budou ty mínusy vadit, naopak. Ráda vyprovokuju ostrou diskusi ;-D Aspoň bude sranda;-D

16 3
možnosti
TV

Ať udělá idnes TOP žebříček mínusujících uživatelů a budu první ;-D;-D;-DR^R^R^

14 2
možnosti
Foto

Pokud diskutující nemá odvahu se pod svoje názory podepsat, tak ať jde svoje pocity ventilovat tam, kde neplatí žádná diskusní pravidla.

Bylo nemálo vášnivých diskusí o tom, když se zrušila anonymita diskutérů.

A výsledek? Diskuse se pročistily od agresivních anonymů, kteří si do diskusí chodili léčit svoje frustrace.

Sice ještě nějakou dobu trvalo, než se diskuse "zbavily" různých fake diskutujících, kdy řada jedinců diskutovala pod několika smyšlenými jmény a v diskusích se to projevovalo třeba 50 plusy i 50 mínusy u jednoho příspěvku. Nyní je maximum kolem 20, ale i tak zde ještě působí fake jednotlivci, kteří ve spojení s ostatními těch 20 plusů i mínusů dokážou nastřádat.

Pokud se nyní budou muset pod svoje názory podepsat, zase jich pár odpadne a hlavně bude menší možnost organizovaného nahlašování.

8 28
možnosti
MK

Hlavně u Vás, že ? Ty dva smazané příspěvky co mám byly u Vás. Ale nebojte. Minus Vám dám i pod svým jménem :-)

28 3
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8259x
Největší a nejčtenější seriozní noviny v Česku - MF DNES a iDNES.cz. Osminásobní držitelé čtenářské ceny Křišťálová lupa. Server s nejdůvěryhodnějším zpravodajstvím (online redakce).

Etický kodex redakcí iDNES.cz a MF DNES

Vydavatelský kodex médií provozovaných společností MAFRA a.s.