Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Protože pan Šustek, respektive jeho článek reagující na tento článek neumožňují diskusi, musím se ozvat tady (http://jansustek.blog.idnes.cz/c/356184/KOMENTAR-Michal-Musil-z-MF-DNES-a-jeho-kumpani.html).

Michal Musil možná nemiluje našeho současného prezidenta, ale nikdy jsem v jeho článcích nenašla zapšklost či jednostrannost. Naopak - opakovaně ve svých komentářích poukazoval na to, že za volbu Miloše Zemana jsou zodpovědní především vládní politici a jejich neschopnost řešit problémy nižších a středních vrstev. V tom s ním naprosto souhlasím, byť mám k panu prezidentovi o drobet lepší vztah.

"Kumpáni" z MF Dnes se v předvolebním i povolebním čase chovali mnohem lépe než jejich kolegové z jiných periodik. A já jim zas to DĚKUJI!

Jednostranný je v tomto případě pan Šustek :).

1 0
možnosti

zkuste zalistovat v historii diskuze a přečíst si koment pana Pechy

0 1
možnosti
Foto

Asi je to jak píšete. Ovšem moc nechápu, jak lidem v sociálních problémech pomůže druhý největší tunelář v zemi (ten úplně největší už naštěstí nemohl znovu kandidovat), jehož hlavním zájmem je zajistit rabování veřejných rozpočtů do těch správných rukou, a sběratel funkcí Hašek a další krajští politici ČSSD, kteří roztočili korupci do takových obrátek, že málem zasekli čerpání z fondů EU.

4 0
možnosti

J42i26r62i 51C52e91e

11. 8. 2013 17:26

Další obraz toho, jak hluboko poklesla úroveň české žurnalistiky.

4 1
možnosti

Proč bychom se divili, že normální lidi, kteří berou třeba 15 000 hrubého, pokud vůbec mají práci, nemají zájem o nafrněnce typu Nečas, Kalousek, Schw, Naďová Jana atd.? Tomu se může divit jen kravaťák s platem 50 tisíc a víc, řekl bych. Doufejme, že kecy pánů vyrobenýPR agenturami ze stran, jako je ODS a TOP, už většinu lidí nebudou vůbec zajímat. Komentátoři se pak po volbách budou divit nad nemoudrým národem, který navolil do parlamentu ústavní většinu levici a komnunistům. Budou bědovat a nebudou to chápat. Ale kdyby brali milí komentátoři 15 000 hrubého, nedivili by se.

5 1
možnosti

P97a12v94e93l 82N37o68v61á75k

11. 8. 2013 12:17

Lide voli levici nikoliv z duvodu nizkych mezd, ale z duvodu zebracke mentality, kdy vidi reseni ve spolehani se na stat, krery jim ma bez ohledu na stav pokladny nasypat penize. Spolehat se sam na sebe u nas nenosi, vy jste toho nakonec prikladem...clovek s platem 50 je kravatak nebo zlodej, urcite nemuze vydelavat diky svym schopnostem, ze?

7 4
možnosti

Ja bych se z toho polska tak neradoval. Je otazka, co stoji za jeho rustem...muze to byt dluh, tak jako tomu bylo pred krizi v cele evrope. A nakonec rust na dluh je pricinou krize. Jednou ho nekdo bude muset splatit. Nerikam, ze minula vlada nasla optimalni cestu, ale pokusila se snizit dluh. Nejnastvanejsi ted jsou samozrejme ti, co z dluhu tezili nejvice, tedy pobiraci davek. Ty jsou ostatne porad stedre nad pomery toho, co si stat muze dovolit. Bohuzel uz se vlade nepodarilo pripravit druhou cast, kterou by mela byt prorustova opatreni, ovsem nezalozena na rustu zadluzeni. Ale jaka by to mela byt, to vam uz nerekne ani zeman, ani opozice. Dukazem budou nadchazejici roky, kdy levice zastavi pokles zadluzovani a vysledny umely rust zalozeny na spotrebe zacne oznacovat za genialni politiku. A jednou to opet splaskne a budeme se tocit vkruhu, az nastane nejaky opravdu velky pruser.

5 2
možnosti

Tak jsme se dozvěděli že pan redaktor Musil opustil svůj newsroom a objevil Ameriku. Možná katalyzátorem jeho prozření byla prázdninová cesta k prarodičům nebo rodičům na Ostravsko či Ústecko. A tam nezaslepen leskem Prahy nebo moravských vinic objevil druhou kolej té naší dvoukolejné republiky. Kolej zarostlou, rezavou, zanedbanou. Kolej která se ztrácí v mlze a kdoví jestli v té mlze není schován příkrý sešup dolů a pak už jen tvrdý náraz na do zdi. A pak se taky může stát že tu horší kolej už navždy odpojí od výhybky která ji spojovala s kolejí lepší, lesklejší. S tou kolejí o které jsme slyšeli před 24 lety na náměstích. S kolejí o které jsme si mysleli že se na ni vejdeme všichni.

Ano, připouštěli jsme si že se na té koleji už od počátku budou vyskytovat rychlíky, které nám zmizí směrem ke slunci, ale pořád jsme si mysleli že nějaký méně luxusní vagon se na ni vejde. Bude se sice pohybovt pomaleji, ale pořád na té společné koleji bude.

Přeji panu redaktorovi a jeho kolegům, aby se té rezavé koleji více věnovali. Ano, existuje a existovala už několik let bez ohledu na zájem médií.

6 1
možnosti

Martine, proč myslíte, že Michal Musel jezdí lokálkou po rezavé koleji? Na co má svou mazdu?

1 0
možnosti

Promiňte, ale vědomě lžete. Člověk s příjmem 12000Kč hrubého nikdy a to opakuji NIKDY daň 23% neměl a nemá. Je to dáno tím, že se z vypočtené daně odpočítává sleva na poplatníka. Ve Vámi jmenovaném roce 2007 činila zaplacená daň ze mzdy 12000Kč celých 688Kč, tedy přesně 5,73%. Prosím opravdu nelžete!!!

2 1
možnosti

Zase se to nepřipojilo pod správný příspěvek. Jedná se o reakci na příspěvek Jaroslava Čady.

0 1
možnosti
Foto

Měl bych dotaz, nepodílí se snad média, tedy včetně MF Dnes, právě na tom, kolik má Zeman, a jemu podobní politici příznivců?

7 0
možnosti

Ano, pane Ábelovský, a daří se jim to výtečně! každý den jeden odpudivý nebo alespoň posměšný článek o Zemanovi,v diskusi nemažou hrubé úrážky presidenta, bloggeři ho mohou titulovat "ovar, jelito, prase", novináři zveřejní a nafouknou každý, jen maličký prohřešek,  pořád řeší korunovační klenoty a "virózu", teď zase probírají cukrovku a co přitom může jíst a pít ... no a vidíte, nezabírá to. To, co fungovalo u Paroubka a co ho zničilo, tady je kontraproduktivní.

Ale důvod, proč je štvaní médií na nic, vám, ani novinářům neprozradím. Objevte si ho sami! A nejde ani o pravici, ani o levici!;-D

5 2
možnosti

Učili. Už dávno jsem to zapomněl, tudíž mi občas gramatický sek ujede. Nějak zvlášť se tím netrápím.

1 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8259x
Největší a nejčtenější seriozní noviny v Česku - MF DNES a iDNES.cz. Osminásobní držitelé čtenářské ceny Křišťálová lupa. Server s nejdůvěryhodnějším zpravodajstvím (online redakce).

Etický kodex redakcí iDNES.cz a MF DNES

Vydavatelský kodex médií provozovaných společností MAFRA a.s.