Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Tak to aspoň sami dodržujte! Co má být tohle:

http://redakcni.blog.idnes.cz/c/371192/Kritizujete-Babisovo-ANO-Chapu-ale-jen-narod-za-to-nemuze.html ? A ještě to hodíte do zaujálů...

0 0
možnosti
Foto

Z Úsvitu mrazí jen těm co profitují ze současného bordelu!

To není volební propagace?

0 0
možnosti
Foto

Dobrý večer, znáte tu dětskou říkanku: Žalobníček žaluje, pod nosem si maluje... ? :-)

0 0
možnosti

P95e94t22r 80F95o60j49t82í26k

13. 9. 2013 10:10

Tak nevím. Každý den je tu nejméně pět blogů, které propagují své strany ve volbách. Tak proč jste vůbec toto psali ?

0 0
možnosti

J85a44n 43Z10í53m59a

12. 9. 2013 17:01

Dobrý den Michale.

Ne snad, že bych někdy tyhle principy nějak porušoval ale ve Vašem sdělení je obsahová strohost rétoriky nového majitele firmy. A přísnost, jaká je v tomhle někdy i trochu akademickém prostředí nadbytečná a semtam i škodlivá. Princip neobcházení vydavatelství je v tomhle směru jasný ale forma toho Vašeho sdělení mi přijde nešťastná.

Sice jsem se nikdy nijak kriticky nevyjadřoval k panu Babišovi, ale pokud zde prostřednictvím středního managementu firmy dochází na aplikaci principu proneseného panem Babišem před dvěma měsíci " Nevědí s kým mají tu čest!" tak je zapotřebí přemýšlet. Zejména kolik se tu udrží kvalitních bloggerů, když se to tu povede vzorcem POŘADEK A PŘISNOST ! Mám s tím vlastní zkušenost. Naše Bratislavské blogy jsou vedeny tímto způsobem a možná právě proto nedosahují rozsahem, ani kvalitou ani 30% úrovně těch Pražských. Žeby na slovensku nebyli vzdělaní lidi? Nikoli. Jenže tamní vedení blogů prostě umí jen poroučet a v tom je příčina jejich malého úspěchu.

Přeji vám hezký den a v tom Vašem věčném shonu i trochu víc času na přemýšlení.

Zdraví Jenda Zíma

!!

0 0
možnosti

J79a96n 88N78o59v58a43k

11. 9. 2013 13:42

Vážená redakce, chtěl bych prosím nahlásit blog Andreje Babiše. Vzhledem k tomu, že tento pán je předseda politického hnutí ANO, které se uchází o hlasy do Poslanecké sněmovny, a navíc nepíše o ničem jiném než o politice, jeho profil je jasná a zřetelná ukázka propagace politické strany/hnutí. Pokud myslíte svůj text vážně, právě profil AB by měl být smazán jako první, abychom my, řadoví bloggeři pocítili, že svobodu slova skutečně dodržujete a myslíte její deklaraci vážně. Není možné, aby zákon, který královna podepsala, sama královna porušovala. To jistě chápete. S úctou Jan Novák

1 0
možnosti

No, není otázka, jestli bude propagace nepřípustná, ale jak moc bude dodržována a do jaké míry více či méně předvolební články a příspěvky budou mazány.

Během minulých kampaní  byly některé články a hlavně některé příspěvky v diskuzi jednoznačně předvolební, dokonce s velkou mírpu pravděpodobnosti byly mnohé z nich psány brigádníky placenými  z předvolební kampaně.

Na druhé straně lidi mívají krátkou pamě't, často jen v řádu měsíců a tak je třeba některé věci znova připomínat.

Například jsem před pár dny koukal jako jojo, když jsem si přečetl, že kníže Švarcenberg se ve zveřejněném volebním programu ohání sociální politikou . Po tom, co s Úřady práce provedl Drábek, aby mohl co nejvíc financí přesměrovat do spřátelených firem, bez ohledu na lidi, co na tomto úřadu závisejí,  má TOP sebranka ještě takovou drzost spoléhat na tuto krátkou pamět lidí.

2 0
možnosti

Stejně jako policie ztratila smysl své existence ochranou pachatelů a buzerováním nevinných, stejně ztratily i smysl své existence blogy "obyčejných lidí", kteří alespoň touto formou mohli vyjádřit svůj názor a preference, lhostejno o jakou stranu jde. Jinde prostor dostanou jen mezi svými příznivci, ale tady to bylo napříč politickým spektrem. V tomto případě doporučuji redakci sekci blogů úplně zrušit a krmit nás jen schválenými články o preferovaných politických stranách a jejich skvělých preferencích v předvolebních průzkumech. iDnes, hanba! Rudé Právo 21. století.

4 0
možnosti

Pokud by se měla pravidla dodržovat, tak by měla být smazána většina blogů pana Okamury.

4 0
možnosti

Důležité je, že podle odpovědi adminů, kterou jsem dostal na svůj mail, ostrá kritika komunistů je i nadále přípustná. :-)R^

4 1
možnosti
Foto

To je především smutné, i když jde o komunisty, ale tomu vy nemůžete porozumět...

2 0
možnosti
Foto

Dobrý den, vážení, zajímalo by mě, podle čeho určujete hranici... Přijde mi, že to blokování a mazání bude dost subjektivní podle vašeho mínění a to mi před volbami přijde dost nefér... Ale nechám se překvapit. Třeba se ve vás mýlím...

0 0
možnosti

Náhodou se nemýlíte:-P

0 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8259x
Největší a nejčtenější seriozní noviny v Česku - MF DNES a iDNES.cz. Osminásobní držitelé čtenářské ceny Křišťálová lupa. Server s nejdůvěryhodnějším zpravodajstvím (online redakce).

Etický kodex redakcí iDNES.cz a MF DNES

Vydavatelský kodex médií provozovaných společností MAFRA a.s.