Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J68a11n 20N42e13t22o34p18i45l

24. 9. 2013 12:47

Co chcete od strany plné pitomců ? Už slyším, že jiné strany jsou na tom podobně. Ale právě. Podobně. ODS je v tuposti ovšem nepředstižitelná. Její jediný program vždy byl krást a to dělají jenom bezcharakterní individua, která neumí ani posoudit kvalitu předvolebního marketingu. Vždyť až doteď na něm beztak nezáleželo, protože lidi byli tak blbí, že je volili skandál neskandál. Vzpomeňte si na heslo "Myslíme jinak" na megabillboardu na letenské pláni. To byla taky kolosální pitomost. Jenomže tehdy v Praze vyhrála i "raketa Václava Klause". Jenomže lidi od té doby leccos pochopili a dnes už by tam nevyhrál ani ten Klaus a v tom je ten klíčový rozdíl.

1 0
možnosti

ODSka si tímto strašně ubližuje. Zaspali dobu, kreativci. Jak píše autor, hantecem se nemluví, Brno je plné studentů z celé republiky a zahraničí a ti se opravdu "děcka" neoslovují. Tak jsme si říkali naposledy na gymplu začátkem 80.let.

Ubezpečuji zbytek republiky, že v kroji (pracovním) chodí už jen některé vesnické stařenky, kroj se obléká jen u folklorních příležitostí a ne každá rodina vlastní vinohrad a sklípek.;-D

1 0
možnosti

Souhlas až na ty "děcka". Jsem mladej a běžně to používám. Možná jsem ale zaspal dobu:-)

0 0
možnosti
Foto

Autora sloganu patrně inspirovala skutečnost, že leaderové ODS poslední dobou pocházeli z Moravy (a netvrdím, že jen a právě z Brna)

0 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8259x
Největší a nejčtenější seriozní noviny v Česku - MF DNES a iDNES.cz. Osminásobní držitelé čtenářské ceny Křišťálová lupa. Server s nejdůvěryhodnějším zpravodajstvím (online redakce).

Etický kodex redakcí iDNES.cz a MF DNES

Vydavatelský kodex médií provozovaných společností MAFRA a.s.