Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Abych si mohl s clankem zapolemizovat musel bych si vymyslet hlouposti a to se mi nejak nechce. Snad priste. Karma.

0 1
možnosti
Foto

Redakční blog v zaujálech? To si děláte p.d.l, ne?

2 0
možnosti

J31a61n 95P72a74v60e34l

23. 10. 2013 11:57

Je kapku trapné psát oslavné ody na ANO. Idnes má naštěstí dostatek sebekontroly aby většinou připomínala že je vlastněná Babišem, ale i tak.

Babiš je starý komunista, přisátý na státní penězovod, jehož majetek je dost pochybného důvodu. To poslední mu nějak nevyčítám, protože po revoluci to jinak moc ani nešlo. Ale není to člověk kterému bych věřil. Natož když vidím, jaký účelový slepenec vytvořil.

Když tak tepete do starých stran a nadhazujete ANO, zapomínáte na SSO. Nemám SSO rád, předpokládám, že když se dostanou do parlamentu, ukážou v plné síle svou neschopnost. Nicméně, při současném vítězství levice, je ten správný čas jim dát příležitost se historicky znemožnit. Je rozhodně větší šance že překvapí, než u slepence jménem ANO. Můj hlas pro pravici propadne stejně, tak bude mít alespoň nějaký smysl.

2 2
možnosti

IDNES je sice vlastněný Babišem, ovšem mně přijde, že většina jeho redaktorů stále kope za TOP 09 a ODS. Pan Musil je jednou z mála výjimek.

2 1
možnosti
Foto

Babiš je zrcadlení vzduchu nad přehřátou pustinou. vytvářející žíznivému zbloudilému lákavé přeludy, které způsobí, že sebere poslední síly a ještě zkusí se potácet dál.

2 0
možnosti

:-)  Kdo má paměť. pamatuje Kalouskův výrok, parafrázuji.....jaká chudoba u nás, vždyť ještě chodíte v botách! Čili, toho může volit jen hlupák, nebo masochista! R^

3 0
možnosti

J62i63r32i 11K62u47c16e56r31a

23. 10. 2013 9:28

ano, to je přesné ;-)R^

2 0
možnosti
Foto

R^ 

"...mnozí kritici už nejsou .... důvěryhodní." - to jste vystihl naprosto přesně  R^

4 0
možnosti

Žebříčky

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS