Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

coj@nato

10. 11. 2009 16:50
IDES- blogy mám docela rád, .......

....diskuse taky.:-)

Tak proč mě ale občas zbytečně mažou i v podstatě nezávadné věci ?

Asi z lásky. Je to ironie.

0 0
možnosti
C

coj@nato

10. 11. 2009 16:51
Re: IDES- blogy mám docela rád, .......

:-)Abych náhodou neurazil ! .......IDNES-blogy  !!

0 0
možnosti
MS

majkl1

10. 11. 2009 16:49
Jak je to doopravdy - ale čí pravdy? Aneb etika cenzury.

Nadpis je dlouhý a napadají mne další: Cenzura a komerce, Velký bratr a ty etc.

To jen tak na okraj, teď se již vrátím k polemice s blogovým článkem. První legrační věc je, že redakční.blok.iDNES.cz je vlastně nick, tudíž se nedozvíme, kdo nám ony pravdy zvěstuje. Co je špatné na vlastním článku (prosím, přečtěte si ho pozorně znovu), to je skryto v jedné odpovědi - cituji - Příspěvky se mažou podle subjektivního posouzení adminů.  Ano, to je pravda. Jinak to ani nejde. Hlídání diskusí se bez člověka jednoduše neobejde, automat není s to rozlišovat, nerozumí kontextu. Admini mají pro hlídání velmi přísná kriteria, a každý smazaný příspěvek musejí být s to zdůvodnit..... A jsme u jádra pudla. Jaká kritéria? Zdůvodnit komu? Takto zdůvodním vše, protože jsem takto subjektivně pochopil kontex!!!  Chtěl bych to rozebrat hlouběji, bohužel povolený počet znaků nestačí.

P.S.

Podle těchto kritérií by TV nesměla odvysílat přenos z parlamentu!

   

0 0
možnosti
RM

Ric-pic

10. 11. 2009 16:25
Možná nastal čas

změnit zpravodajský server. ;-D

0 0
možnosti
L

lks0079

10. 11. 2009 10:48
no fuj

Tak to je hustý , tak oni tu mažou i takový příspěvky ve kterejch se vyskytne jedno slovo který považujou za nepřípustný. Hádejte jaký slovo ? Vylučujete ho na záchodě, je to hnědý a hrozně smrdí ;-D

0 0
možnosti
JS

--Judith--

10. 11. 2009 18:03
Re: no fuj

Ve slušné společnosti se taková slova nepoužívají. A server chce být slušnou společností, jak jsem pochopila. Vulgární výrazy si nechte na pastvu.

0 0
možnosti
PB

digitaaalek

10. 11. 2009 10:42
Nezavislost

Nezavisle necenzurovane medium IDNES.CZ zavisle cenzuruje sve diskutujici uzivatele. LOL

Bude ze strany cenzoru vyhlasen jeden den v roce jako Den Nezavislosti ???? 8-o

0 0
možnosti
JH

děteněkam

10. 11. 2009 9:47
Proč?

Proč mi tyhle bláboly posíláte 10. listopadu?

0 0
možnosti
W

www.evlada.cz

10. 11. 2009 2:12
Nikoho to nezajima.

!!!!!!!!!!!!!!!!

0 0
možnosti
HB

zeto

9. 11. 2009 21:47
Hm...

"K tomu ještě jeden doplněk, rovněž z diskuse: Jestli máte potřebu diskutovat, běžte na k tomu určené servery..." - tak to jsem nepochopil - chcete tedy diskuse, nebo nechcete? Z tohoto doplňku vámi schvalovaného jsem vážně jelen. Pokud diskuse nechcete, tak je neotvírejte. Jinak to podle této věty vypadá, že máte problémy se čtením a pochopením psaného textu.

0 0
možnosti
E

echo.3

9. 11. 2009 19:49
Nevím, ale zdá se mi, že

od nových podivných pravidel se počet příspěvků v diskuzích viditelně snížil a čtenost jednotlivých autorských článků rovněž.

Nebo se mi to jen zdá?

Také se mně nelíbí, že se občas evidentně někde mažou tzv. "nevhodné" příspěvky na přímý požadavek autora, jenž se na vlastním blogu vyjadřuje jako hulvát a neurvalec. Ten oprávněnou kritiku nebo trefnou ironii nemůže rozchodit a začne sám "bonzovat" adminům. A ti pak mažou jak sjednaní.:-)

0 0
možnosti
JN

akiller

9. 11. 2009 18:54
re

Pokud se z Idnes nestanou další Novinky.cz, pak bude změna pravidel přínosná. Nechodím do diskuze proto, abych někomu vynadal, většinou si chci přečíst názory ostatních lidí. Z tohoto důvodu jsem odešel z Novinek na idnes.cz.

Jen bych rád zdůraznil, že je rozdíl mezi rasismem a zkušenostmi. Cikánské etnikum je problém, který se nevyřeší změnou pravidel v diskuzi. On se ostatně nevyřeší ani nadáváním na ně v diskuzi.

Rozbor činnosti admina by byl na dlouho... A jelikož ani já nemám rád nenávistné příspěvky typu zabít, zplynovat, nebo zastřelit kohokoliv, nejen cikány a imigranty, držím redakci palce a princip změny pravidel kvituji s povděkem.

0 0
možnosti
MS

majkl1

10. 11. 2009 17:38
Re: re

Z části máte pravdu. To už říkal major Terazky v Černých baronech: "Cikány do tábora nepouštět! To není rasizmus, to je opatrnost."

Jenže ten článek a celá akce je o něčem jiném. Abyste si mohl otevřít ústa, tak nejdříve musíte mít jak ona dívka dukáty (v tomto případě chalupa od táty nepomůže)a získáte je tak, že uspořádáte klikfest po stránkách iDnes, což Velký bratr sleduje(a registruje), jak jinak by vám mohl přisypat dukátky. Navíc se penízky posypou jemu z reklam na vámi navštívených stránkách. A abyste si ústa nemohl otvírat tak moc, tak vás kdykoli utne, pokud nebudete udržovat linii a krok.

Prostě budete psát ve stylu ..a jsme v konečníku, bratře .... či...čím více se s exkrementem mažeš, tím více páchneš. Tím rozhodně neobhajuji vulgaritu, ale "chlupaté" slovíčko občas významově vydá za několik rozvitých souvětí.

0 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8259x
Největší a nejčtenější seriozní noviny v Česku - MF DNES a iDNES.cz. Osminásobní držitelé čtenářské ceny Křišťálová lupa. Server s nejdůvěryhodnějším zpravodajstvím (online redakce).

Etický kodex redakcí iDNES.cz a MF DNES

Vydavatelský kodex médií provozovaných společností MAFRA a.s.