Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BD3

Big Daddy 300

22. 3. 2010 0:05
.

čím větší fotka, tím víc noviny ;-D

0 0
možnosti
N

Novotnak

22. 3. 2010 0:02
Přijde mi to po grafické stránce

moc zhuštěné, moc pravoúhlé, moc technické. Možná to přidá na dojmu faktičnosti, ale ztrácí se v tom lidskost, alespoň po té grafické stránce. Když si kupuji noviny, je to pro tu pohodu při jejich čtení, je to pro komentáře, pro rozhovory... Fakta si mohu přečíst iDnesu nebo kdekoliv jinde na internetu. Ale lépe to zhodnotím je budu držet v ruce.

0 0
možnosti
H_1

Homer _ 11

21. 3. 2010 23:53
Koho dnes zajínmají tištěné noviny?

Už jsem si dávno odvykl té špíně a smaradu barev na rukou...

A kdybych po nich přece jen sáhl, pak to bude serióznější plátek než DNES... :-P

0 0
možnosti
UVTN

URB-Resident v týlu nepřítele

21. 3. 2010 23:32
Copak ta fasáda, to je jen pozlátko. Horší to zdivo

0 0
možnosti
JEBM

Joachim Eichmann bude mluvit!

21. 3. 2010 22:55
A propós...

Udeřil Váš facelift také na redaktora,který se rád nechával fotografovat v nároveckém triku s pravačkou výš,než-li hlavou? Myslím toho,který je jedním z pachatelů tr. činu, spolu se sfetovanýma kumpánama nedávno obsadil cizý dům. No přeci ten,který tak rád píše o Natálce,aniž by ji kdy viděl. Nevíte? Myslím toho,co zprávy nepíše,ale dělá... Pořád nic? Ten co vlastence jmenuje jako "ultrapravičáky" a "nácky",a feťáky,zloděje a přívržence Antify nazívá jako "alternativce" a "bojovníky za svobodu"...

Pořád nic?

Je to redaktor,o kterém se píše i na oficiálních stránkách ministerstva vnitra...

Pořád nic?

Tak já už nevím... ;-(

0 0
možnosti
SS

sirc

21. 3. 2010 22:53
Došlo zase ke zmenšení formátu?

za chvilku budeme noviny kupovat jako stostránkový A5tky

0 0
možnosti
KP

Karel Prokopic

21. 3. 2010 22:48
Hodně se mi to líbí, fakt.

Neměl jsem nějaké zásadní připomínky k tomuto deníku.

Ale změny, se kterými jsem byl seznámen, se mi opravdu hodně líbí. A dělat změny je tak jako tak  zapotřebí, jsem rád, že o tom nepochybujete.

Vítám především to, že se rozšíří ekonomická část.

Bez ohledu na to, zda ve volbách zvítězí pravice nebo levice, bych Vám přál, abyste dokázali levici přesvědčit, že rozhazovat peníze je nechutné v jakékoliv  hospodářské situaci. Aby z tohoto "apetýtu" vycouvali už před volbami. Protože kdyby vyhráli (což si sice nepřeji), tak by je "chytla falešná čestnost", což znamená, že by chtěli ty rozhazovačné nesmysly dokonce splnit.  Pochopitelně se toto týká i pravice, o tom žádná.

Přeji Vám hodně úspěchů.R^

0 0
možnosti
H_1

Homer _ 11

21. 3. 2010 23:55
Re: Hodně se mi to líbí, fakt.

Ono až vyhraje levice s odulým Ducem v čele, tak se velká ekonomická rubrika bude hodit. O státním bankrotu se dá psát opravdu hodně a dlouho...

0 0
možnosti
M

mapx

21. 3. 2010 22:39
Ondřej Šťastný

Tohoto pána, kterého v zobecněné podobě charakterizoval už Miloš Zeman, si v rámci inovace ponecháte? Jeho výzva v tomto médiu k udavačství (Toskánsko) je opravdu hnusná kaňka na etice novináře. Např. o setkání bossů v délce cca 300 sekund toho dokázal napsat mnoho, avšak mnohahodinového pobytu exministra Urbana za ČSSD na jachtě šéfa ČEZu se pouze nenápadně zmínil. Zda se mu za to daří být dvojitě odměňován nevím, ale jeho styl tomu napovídá. Jeho příspěvky skrytě (na rozdíl od ostatních redaktorů) jsou rafinovaným vyplachováním mozků. Přestal jsem číst všechny jeho příspěvky a obávám se, že kvůli němu zruším své předplatné, ač tyto noviny denně odebírám cca od roku 1963.

0 0
možnosti
JEBM

Joachim Eichmann bude mluvit!

21. 3. 2010 22:35
Milá a zvážená redakce...,

zde je můj názor,o který velmi stojíte:

"Váš ubohý plátek,ať ve psané formě,či elektronické, není zdaleka nejdůvěryhodnější! Není ani nejčtenější,není dokonce ani pravdivý a už vůbec není nestraný tak,jak se od zpravodajce očekává. Máte image jako Haló noviny, ba dokonce horší než-li server Romea.cz. Byl jsem na mnoha zabijačkách,ale opravdu nikdy jsem neviděl,aby se prase cukalo tak dlouho,jako váš server ve světle pravdy. A co se týče faceliftu vašeho tištěného plátku,tak blahopřeji! Jen prosím sdělte čtenáři,že ho zaplatil on. ;-)

0 0
možnosti
OSZK

obecní slouha z Klacíkova

21. 3. 2010 22:30
Když se MF změnila ve sborník sešitů

začala s vlastním koncem....

0 0
možnosti
ZP

plison

24. 3. 2010 7:52
Re: Když se MF změnila ve sborník sešitů

Pravda.

0 0
možnosti