Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

KOLDAK

7. 10. 2012 17:49
Hezký článek, ale bohužel nepravdivý.

Například věta "nikomu v diskusích nestraní a nemaže dokonce ani příspěvky nesouhlasné vůči iDNES.cz" se prokazatelně nezakládá na pravdě.

7 0
možnosti
TF

42PU2l-92rwe

6. 10. 2012 3:54
Tak vy máte taky dost!

"Jde nám o úroveň diskuse..." Ha ha ha, jakou úroveň, proboha?! Vy akorát provokujete výblitkama soudruha Černého na adresu prezidenta apod., to je ta vaše úroveň... Proberte se, intelYgenti! ;-D

1 0
možnosti
PV

Prostřední varle

3. 10. 2012 13:38
***

Tak až najedou na jména místo nicku tak tu končím. Tentokrát už definitivně. Drželi mně tu jen diskuze. Zprávy si budu číst na jiných důvěryhodnějších stránkách.V :-)

7 1
možnosti
R

rq.mark

2. 10. 2012 17:12
CENZURA?

Kdo přepaluje CD, je P.AKO__Ikea nabízela „Doprodej H.OVEN“, kontroverzní koberce pak přejmenovala__Pozor na jazyk. Stara S.VINĚ je u německé policie za 60 tisíc__Slovenský premiér Fico přijel do Prahy. ID.IOTY a prasata už nepoužívá__CH.CIPNI, když nechceš nic dělat, vzkázal Romům Gipsy__Totálně ujetá cyklotour. Slavonický koncert rozbil obecní B.LB Standa.

..

Zkouším, zda cenzura zareaguje - vulgarity jsou pro snažší orientaci zvýrazněny ;-). Snad nebude smazán jen můj "vadný" příspěvek a budou smazány i tyto "vadné" nadpisy článků na IDNESU;-D. A proč zrovna tato slova? No hádejte, můžete dvakrát :-/.

3 0
možnosti
S

sudokopytníkrohatý

1. 10. 2012 23:26
Tímto oznamují konec všech mých diskuzních příspěvků

na iDNES. Týká se to nejen tohoto nicku, ale patnácti nebo šestnácti mých dalších nicků. Diskuze zde jsou dle mého soudu mlácení prázdné slámy. ABSOLUTNÍ ZTRÁTA ČASU. Tímto se tedy poroučím. P.S.: Zajímavých článků je zde čím dál méně, většinou je to o ničem. Navíc ty politické, nebo spíše politicko-korektní, jsou i značně tendenční. Donekonečna se zde rozebírají podružné problémy. Není to ani rok, co jsem se zde začal účastnit diskuzí a nyní znechucen toho opět zanechávám. Možná sem zavítám jako čtenář nějakého z té zhruba jedné desetiny článků, které mají nějakou informační hodnotu, ale jako diskutující již nikdy více. Never more.

5 1
možnosti
LH

Lubomír H

4. 10. 2012 10:14
Re: Tímto oznamují konec všech mých diskuzních příspěvků

R^

3 1
možnosti
HDZV

hodný dědoušek z Vysočiny

27. 9. 2012 17:51
Důvodem je uživatel má zakázaný přístup do diskusí iDNES.cz

;-D;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
HDZV

hodný dědoušek z Vysočiny

27. 9. 2012 17:24
Soudruzi ZA CO ?!

diskuse@idnes.cz

Zablokování přístupu do diskusí na iDNES.czVčera 26. 9. 2012, 14:22:03 Komu: sir963@seznam.cz

Dobrý den,

Váš přístup do diskusí byl zablokován a Váš účet s přezdívkou s přezdívkou "S.H.Rey" v MůjPasu byl z tohoto důvodu automaticky smazán.

Důvodem je uživatel má zakázaný přístup do diskusí iDNES.czK Vašim smazaným příspěvkům budete mít přístup ještě 30 dní od zrušení účtu zde.Zdraví tým serveru iDNES.cz.

0 1
možnosti
MZ

Antikodex

30. 9. 2012 21:55
Re: Soudruzi ZA CO ?!

Chceš-li se zeptat na něco soudruhů cenzorů, musíš být patřičně uctivý, předstoupit před ně v hluboké pokloně a oslovovat je s patřičnou úctou.

JInak smůla......:-/

2 0
možnosti
MZ

Antikodex

24. 9. 2012 12:55
Je až stupidní, co dle cenzorstva na Lupě nesplňuje KRITÉRIA

Např. příspěvek pod článkem o naší oblíbené utlačované menšině:

Vážení diskriminovaní, práce je dost - stačí chtít!Např. se můžete uchytit na Lupě jako cenzor a mazavec diskuzních příspěvků...

Tady je zřejné, že jistá omezená hlavinka, která má tu VELEMOC klikat myší na to, co jí nejde zrovna pod fousy, si ta KRITERIA prostě vysvětluje, jak se jí to právě hodí.

UBOHOST NAD UBOHOST, PANE BANGA8-o

2 0
možnosti
K

Koulehranatá.

17. 9. 2012 11:52
Mne už ani nemažou, ale rovnou do diskuze ani nepustí.

:-)

2 0
možnosti
UJBNJH

Už jdu brečet na jinej hrob

21. 9. 2012 15:48
Re: Mne už ani nemažou, ale rovnou do diskuze ani nepustí.

To se mi poslední dobou stává na romea furt....:-)

0 0
možnosti
MZ

Antikodex

12. 9. 2012 22:42
Kterak mi Banga odpověděl na dotaz ke smazanému příspěvku

Byl jsem velmi překvapen. Na moji výhradu ke smazanému příspěvku mi cenzorská vrchnost celkem fundovaně odpověděla - posuďte sami:

Smazaný příspěvek (na téma metylalkohol a krizový štáb): "Sobotkův zájem na razantní řešení je oprávněný. Vzhledem k tomu, že tato aféra postihuje převážně voličskou základnu jeho strany."

Bangova odpověď na dotaz: "

Dobrý den, vzhledem k tomu, že se jedná o sled událostí, při kterých zemřelo více než tisíc lidí, považujeme Váš ironický příspěvek skutečně za hranicí slušné a kultivované diskuse. Z tohoto důvodu jsme také příspěvek smazali. Berte prosím na vědomí, že na další nepodepsané e-maily nadále nejsme schopni reagovat.  S pozdravem Patrik Banga"

To jako má Idnes informace o více jak tisíci mrtvých po pančovaných lihovinách? Navíc se z mé strany nejednalo o ironii, jistě je každému jasné, jaká sorta lidí chodí popíjet lihoviny ředěné okenou ke stánkům.:-/

6 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8259x
Největší a nejčtenější seriozní noviny v Česku - MF DNES a iDNES.cz. Osminásobní držitelé čtenářské ceny Křišťálová lupa. Server s nejdůvěryhodnějším zpravodajstvím (online redakce).

Etický kodex redakcí iDNES.cz a MF DNES

Vydavatelský kodex médií provozovaných společností MAFRA a.s.