Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LP

rheingold

8. 9. 2012 13:50
Vážená redakce

Dobrý den,

bohužel výše uvedený článek nelze považovat za nic jiného, než za čirý alibismus. Jakkoliv s ním (jako s většinou sofistiky) nelze nesouhlasit, neříká nic podstatného o korektnosti či úrovni tohoto mazání. Jak ukázaly moje nedávné zkušenosti, ani v případě, že je zcela korektně diskutováno a co více, reagováno pouze na nesmazané povzdechnutí (které zrovna slušností neoplývá) souhlasným přikývnutím a ev. rozvedením tématu, přesto je tento diskuzní příspěvek opakovaně i po upravách mazán. Bylo by to samozřejmě v pořádku kdyby:

Kdyby měla osoba, která smazání provedla, tolik slušnosti, aby - na výzvu a opětovné, upravené a opět smazané znovuzaslání - smazání vysvětlila. Co více, týká se to příspěvku, kde je s předchozím pisatelem projevován souhlas a soucit, což jsou snad jedny ze základní přístupů, navíc provedeno neanonymně. Věřím, že redakce nechce popírat slušný a soucitný způsob komunikace, i za cenu využití slov s negativní konotací, které právě daný soucit umocňují.

0 0
možnosti
MS

Proč mi smazali Rockafellera?

7. 9. 2012 12:00
Proč?

Nějak nechápu kde je chyba ale proč už se za Boha nemůžu přihlásit do svýho starýho účtu? Měl sem ho x let, měl sem smazaný kdysi 2 příspěvky a najednou mi to píše, že mám účet smazanej...

0 0
možnosti
B

budu_bojovat_nez_me_smazou

6. 9. 2012 12:52
Vážená redakce, mám s vámi opravdu problém

Trochu nechápu některé mazání vašich příspěvků. Rozumím tomu, že chcete mít slušnou a kultivovanou diskuzi, ale stejně tak by se měl chovat i cenzor a trochu se zamyslet nad textem smazaného a nad tím, na co člověk reagoval. Jinak se nejspíš čtenáři chovají u zpráv o politice a jinak u bulvárních. Navíc při tak velkém mazání, jaké tu funguje, a tak sporném, je deset příspěvků během 3 měsíců opravdu drsné. Co snížit dobu na měsíc?

0 0
možnosti
MZ

Antikodex

12. 9. 2012 16:54
Re: Vážená redakce, mám s vámi opravdu problém

S cenzorskými vypatlanci a jejich praktikami tu má problém mnohem více lidí, neboj se.....;-)

3 0
možnosti
Č

černýpanter

6. 9. 2012 10:04
cože ????

0 1
možnosti
Č

černýpanter

6. 9. 2012 10:04
co

0 1
možnosti
KJP

karprox

3. 9. 2012 11:39
Chybí mi možnost příspěvek vyřadit! a vlastní dodatečně edit

Chybí mi možnost příspěvek vyřadit! a vlastní dodatečně editovat.

V diskuzi se objevuje spoustu sena, které je takzvaně mimo mísu. Samozřejmě, že vyřadit příspěvek na vedlejší kolej by neměl pouhý jediný čtenář, ale kdyby jich bylo 5 nebo 10, tak by to mělo smysl. Příspěvky by se nemazaly, ale zobrazily by se až po kliknutí na odkaz vedlejší diskuze, a nezacláněly by u hlavního tématu.

Občas se uťuknu, a přestože si to před odesláním pečlivě přečtu, tak to přehlédnu. Uvítal bych možnost již odeslaný příspěvek zeditovat (případně i smazat), a to i za cenu toho že by zobrazeny byly obě verze.

0 0
možnosti
K

kareldrabek.blog.idnes.cz

3. 9. 2012 11:51
Re: Chybí mi možnost příspěvek vyřadit! a vlastní dodatečně edit

Zkuste se obrátit přímo na adminy. Mám však obavy, že celý redakční systém blogů je nemožné vylepšit.

0 0
možnosti
KJP

karprox

2. 9. 2012 12:31
Současně s vložením poslat příspěvek i na mailovou adresu/y!

Zpravidla bych na svůj názor - návrhy rád upozornil i konkrétní instituci. Rád bych měl možnost při vkládání příspěvku poslat jak odkaz na něj, tak i celé jeho znění jak do své vlastní mailové schránky, tak přímo i do schránek institucí k jejichž náplni se vyjadřuji. A je jedno zda je to ta která příslušnou problematiku přímo řídí, nebo jenom ta která příslušnou problematiku pouze monitoruje.

0 0
možnosti
KJP

karprox

2. 9. 2012 11:28
Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechn

Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času

Chybí mi možnost zobrazit si jen prvotní - základní diskuzní příspěvky, a teprve když mne pisatel zaujme tak si případně zobrazím další vývoj vlákna a případně přidám i vlastní názor. Zobrazení celého vývoje vlákna ihned vede k tomu, že jsem nucen stránkovat, přečíst (přeletět) spoustu reakcí které sice nejsou na smazání, ale jsou relativně bezcenné, a hlavně díky tomu nikdy nedojdu na konec, a tím pádem si nepřečtu všechny prvotní reakce. Prosím o doplnění této možnosti do menu. Děkuji a zdravím!

0 0
možnosti
I

insyns

1. 9. 2012 0:29
Pohled1

Jak je libo se cititi, obranci internetu. Nectete? Nezijete?

0 0
možnosti
A

Abram

31. 8. 2012 3:18
dost kňourání

Kdo si stěžuje, že v diskuzích nejsou povoleny základní komunikační způsoby jak objasnit myšlenku. Smysl diskuze není jen povídat ale hlavně nenapsat jak se mají věci skutečně !![>-]

0 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8259x
Největší a nejčtenější seriozní noviny v Česku - MF DNES a iDNES.cz. Osminásobní držitelé čtenářské ceny Křišťálová lupa. Server s nejdůvěryhodnějším zpravodajstvím (online redakce).

Etický kodex redakcí iDNES.cz a MF DNES

Vydavatelský kodex médií provozovaných společností MAFRA a.s.