Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

Martyscz

30. 8. 2012 11:52
Cenzura

Chci napsat něco sprostého, ale cenzor by mě smazal.

0 0
možnosti
K

KudlankanábožnáCDN

26. 8. 2012 8:33
Vazeni cenzori, kteri nas mazete,

ale ignorujete nesnesitelny puch, ktery zaklada byvaly bloger Robert Poch pod mnoha clanky. Jak jinak je mozne, ze ho nechate radit a psat pod jmenem Kucharovic a znecistit diskuse napadanim druhych, doufam, ze se Vam ta kristalova koule zvedne v zaludkuRvRvRvRvRvRv

2 0
možnosti
G

God_mars

22. 8. 2012 16:25
Nečtě tenhle plátek

Každý inteligentní názor mažou. A pitomý kecy tam nechávaj. Težko pak leze premyslet o nejaky objektivite.

Tak smele mazte.

3 0
možnosti
P

pitbulek

7. 8. 2012 11:56
cenzoři

chtěla bych vědět jakou odbornou úroveň mají zdejší cenzoři protože některé jejich zásahy se mi zdají naprosto mimo mísu a pokud člověk vysloví své názory které nejsou v souladu s jejich myšlením následuje výmaz. Přála bych si abych také jednou mohla udělat jim výmaz

2 0
možnosti
JL

yjyl

26. 8. 2012 15:42
Re: cenzoři

Tam už není co vymazat !!

0 0
možnosti
JN

honzik_janulik

4. 8. 2012 18:54
Opravdu demokrati,

přímo křišťáloví... Takže zatímco provokatéři si můžou urážet, shazovat např. úspěchy našich sportovců, nemluvě o politice, člověk, kterého to zvedne a řekne jim něco od plic, je trestán... Jak je možné, že v řadě článků se objevují slova, která jsou v absolutní neshodě s kodexem budovatelů socialismu?

3 0
možnosti
DL

longas

1. 8. 2012 6:00
no nevim za co jste mi smazali

medubzuka i s jeho 15,000 dukatama, ale me jste aspon po 20ti letech ulehcili rozhodnuty vas prestat kupovat ;-)

3 0
možnosti
DL

longas

1. 8. 2012 6:01
Re: no nevim za co jste mi smazali

kriste rozhodnuti :-/

0 0
možnosti
K

KOKOKO32

31. 7. 2012 23:18
Tak jsem přemýšlel, který ze svých patnácti nicků zvolit,

a připravit jej tak o sto dukátů a můj výběr padl na tento. Tedy. Před časem ni byl smazán pečlivým cenzorem můj příspěvek, reagující na ukamenování milenecké dvojice islámskými fanatiky. Napsal jsem zcela bez obalu, že je třeba je postřílet, než se rozlezou do celého světa a udělají i nám zde, v České republice, ze života peklo. Multikulturně laděný cenzor, politicky korektně podělaný až za ušima ihned konal svou potřebu umlčet racionální názor. Zdejší server využívám hlavně z důvodů relativně vysoké návštěvnosti, takže člověk může, byť velmi nepatrně, ovlivnit postoje řady lidí tím, že se snaží burcovat z letargie.Je neuvěřitelné, jaký je rozpor mezi názory a postoji většiny lidí v celé EU včetně nás k imigraci a islámu a jaká je oficiální politika těchto států. Které perverzní kreatury určují pravidla hry bez ohledu na přání většiny. Nacionálně socialistické Německo a komunistický Sovětský svaz byly ve srovnání s tím rájem demokracie, alespoň co do alespoň částečné shody s občany.

19 0
možnosti
N

noorange

24. 7. 2012 13:24
cenzoři, vy musíte vidět i za roh,

a hele, vládní pozadí se zachvělo

24.7.2012 11:48

vaše neomalenost a pocit moci už vrcholí dlouho. Prosím vysvětlit

0 0
možnosti
N

noorange

24. 7. 2012 13:21
a co mi vloží do úst redakce teď? Falešnou pravdu?

Prosím, už jen pějte chválu na Vlastičku a Mirečka

12.7.2012 11:42

protože tu řádí cenzura, která nechápe už vůbec nic, natož naši lásku k tomuto falešně, ale falešně podezřelém páru.

1 0
možnosti
PD

Fandor80

18. 7. 2012 20:45
Pravidla diskuze na iDNES jsou správná,

ale příliš jednostranná. Je správné, aby se mazaly příspěvky vulgární i urážlivé. Je však důležité, aby administrátor diskuzí (slovo cenzor je na místě, neboť se jedná o skutečnou cenzuru a mazání příspěvků respektive názorů jednotlivých individuí, kteří sem přispívají) byl schopen po výmazu vysvětlit respektive napsat proč byl příspěvek smazán. Je fakt, že administrativa diskuzí na iDNES je řešena amatérsky. Taky se mi líbí v práci se ulejvat ať za mě pracuje automat. Jelikož si nikdo neuvědomuje, že automat musí být řízen a hlídán obsluhou. Pokud obsluha není schopna řídit své automaty pak nastává chaos, který tu je na denním pořádku. Do automatů bych navrhl vložit hodnocení ze slovníku vulgárních slov i jejich derivátů pomocí speciálních znaků, ale automatické strhávání bonusu jen po vyhodnocení obsluhy! Dále si je třeba uvědomit, že pokud píšou články ti, kteří nemají základná vzdělání jazyka českého pak logicky se vyrojí v diskuzi nechuť a urážky. Zkrátka můžete si za to sami.

1 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8259x
Největší a nejčtenější seriozní noviny v Česku - MF DNES a iDNES.cz. Osminásobní držitelé čtenářské ceny Křišťálová lupa. Server s nejdůvěryhodnějším zpravodajstvím (online redakce).

Etický kodex redakcí iDNES.cz a MF DNES

Vydavatelský kodex médií provozovaných společností MAFRA a.s.