Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
L

lordhelma

19. 5. 2011 9:29
iDNES - JSTE PRODEJNA SPINA

prestavam vas cist a apeluji na vsechny ostatni normalne myslici - udelejte totez

0 0
možnosti
C

Chanuka

19. 5. 2011 9:44
Re: iDNES - JSTE PRODEJNA SPINA

R^R^

0 0
možnosti
RJ

molok

19. 5. 2011 9:17
Takže

(1) Kauza v MfDnes zastavena poté, co se zjistilo, že si sledování objednali politici ODS (2) Tady byl smolík, že se Kočí prořekla, že dlouho s Tluchořem a MfDnes na Bártu něco hledají, čímž potvrdila Bártovu verzi, že si řekli o půjčku a nahlásili to jako úplatek (3) a (5) jediné závažné, že by se VV snažila o předražování zakázek, ale nikdy nepotvrzené ani jednou předraženou zakázkou a dokazováné MfDnes jako pravé digitálními stopami a jinými hloupostmi (4) opravdové tlachání které mohlo být klidně i pod rouškou alkoholu, narozdíl od tlachání Kočí, která řekla proč, jak dlouho s kým (i Kmentou) a za kolik, absolutně nezávadné ....  takže na závěr, kluci podplacení, přinesli jste toho více než dosti, ale skutek zatím utekl a to by stačila opravdu jen taková v české politice naprosto běžná maličkost jako jedna jediná předražená zakázka politikem VV, která se dá najít u jíných stran ve stovkách případů

0 0
možnosti
F

Fantomas123

19. 5. 2011 10:19
Re: Takže

Přesně tak, veškerá "investigativní" novinařina pánů Kmenty a Kubíka je založena na tom, co jim donese Škárka. Nakradl pár materiálů, zkopíroval je do sebe a největší zlo je na světě. Navíc teď poslední blábol s digitální stopou. To je jste pánové opravdu tak hloupí? Nebo je pravda, že jste zaprodaní novináři? Nevěřím vám ani nos mezi očima. Ještě by mě zajímalo, zda někdo neví jak dopadlo vyšetřování paní Kočí a její štěnice v ložnici. Mělo jít jednoduše zjistit z jakého čísla byla údajně odposlouchávána. Humbuk na první straně a opět ticho po pěšině.

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

19. 5. 2011 9:09
Nehorázně neprofesionální článek

promiňte za ten ostrý tón, ale tohle těžko lze komentovat jinak....

jako novinář byste se měl stydět! Takhle okatě prodejní snad nebyli novináři ani za komunismu. Bárta má na svědomí desetiny promile toho, co by se dalo vyčíst politikům ostatních stran a čeho se dopouštějí během posledních 20 let denně.

Šlápnul na penězovod politicko-ekonomické mafie a proto byl odstraněn.

O vás jsem měl lepší mínění, alespoň dříve ano.Rv Kdysi výborná redakce iDnes dnes začíná připomínat Berlusconiho deníček....jen má "modrého" majitele.

p.s. trochu rozumím tomu, že nikdo nemůže být tak úplně nezávislý v komerčním světě....ale věřil jsem, že to má své meze. Vy jste je překročil. Rv

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

19. 5. 2011 9:13
Re: Nehorázně neprofesionální článek

proč prosím chybí na iDnes jediný kritický článek na ODS????? Není tam dost pochyb a špíny, která by byla novinářsky zajímavá???

0 0
možnosti
V

vlastik+++

19. 5. 2011 8:46
Jenom k bodu 1

Pokud chce mít Česko vyrovnanej rozpočet mělo by být 90% politiků sledováno 24 hodin denně;-D;-D;-D.

0 0
možnosti
D

doctorJAY

19. 5. 2011 8:07
hahaha

Neskutecna kampan. Hlavne mi zase nezruste muj PAS  za to ze vas poslu k certu i s vasi podplacenou kampani. Jestli tohle nakonec zafunguje u pristich voleb, tak uz asi fakt emigruju naporad. At zijou predrazeny dalnice, dostavby temelinu, nakupy pnduru, vykacena sumava, prolomene uhelne limity, at zije ODS a CSSD. At zije nezavisla IDNES!

0 0
možnosti
H

Hanyz01Reloaded

19. 5. 2011 8:20
Re: hahaha

R^ to víte, je nezávislost a nezávislost... firmy spojené s ODS a socany inzerují v MAFRA a v Economii, takže jediné, co idnes udělá je to, že smázne nicky, nebo celou diskuzi, když už to bude jó nabírat nežádoucí směr.

0 0
možnosti
H

Hanyz01Reloaded

19. 5. 2011 6:49
to je zvláštní

ok, řekněme, že Bárta je arcilotr, který v beránčím rouše pronikl do vlády, která byla předtím známa (spolu s parlamentem) jako bašta křišťálově čistých lidí, kteří ani nevěděli, co je to korupce a slovo Toskánsko by ani neuměli napsat.

Akorát mi trochu nejde na rozum, proč nejlepší zpravodajský portál v Galaxii mlčel také v případě financování ODS a ČSSD přes předražené státní zakázky Metrostavu, Skansky, Viamontu, proč jsme se už dávno nedozvěděli, kdo je podplácený ze stran hazardní lobby, aby nedošlo ke zdanění hazardních her, jak je možné, že redaktoři ještě nerozkryli ten podivný nákup letadel CASA (o pandurech a grippenech nemluvě). Podotýkám, že nejsem volič VV, nicméně to, co předvádí Idnes a další média ve vztahu k Bártovi mi připomíná klasickou taktiku "jít po člověku místo po míči" - ono by to asi bylo o pusu, veřejně přiznat, že se Bárta znelíbil kvůli tlaku na levnější stavby, tak na něj musíte vytáhnout kdeco (a kupodivu, najde se vždy někdo ochotný s videem).

0 0
možnosti
MS

Darien

19. 5. 2011 8:49
Re: to je zvláštní

To je uplně přesné. Idnes ve své sebepýše už ztratily soudnost.

0 0
možnosti
TK

Emannn

19. 5. 2011 5:58
vynádění čerta ďáblem

Říká se tomu "vyhánět čerta ďáblem". Když dareby chce vyhánět superdareba.

Tenhle českej folk býval docela inteligentní, ale jde to valem skopce. Jak takové davy lidí mohou propadnout marketinkové strategii a masivní manipulaci, to nechápu.

0 0
možnosti
JK

barbudos

18. 5. 2011 23:54
AntiBárta

Ten zatracovaný Bárta za pár měsíců něco ve svém úřadu dokázal. Škoda, že není stejný přístup k ministru Vondrovi, nebo k většině ministrů Topolánkova kabinetu. Ti , kteří si stačili nahrabat  se dnes  tiše  smějí. Tzv dinosauři tahají za nitky, když je chce někdo připravit o pozice.  Každy kdo by chtěl žumpu korupce vylít nebo provést změnu bude zlikvidován. Bárta je toho důkazem. Nevěřím, že podobné věci se nedělaly  i v ostatních stranách Akorát si lépe hlídají koho do vrcholných míst pustit. Vždyť slečna Kočí mohla být klidně do VV nasazena, aby něco ve vhodnou dobu  vynesla? Teď  z toho děláte  hrdinství v boji s diktátorem. Celá tahle mediální kampaň připomíná krásný film "Vrtěti psem"!.[>-]

0 0
možnosti
C

ctyriprouzky

19. 5. 2011 1:13
Re: AntiBárta

a co dokazal ? jen to same co proklinany koalicni partner vondra ktereho chranil vlastni hrudi pred zlou opozici a moznosti odpovedet obcanum na otazky.

cili neco tam zrusil, neco pokontroloval a jinak vubec nic. zadny efekt

0 0
možnosti
ŠS

CHYREN

18. 5. 2011 23:53
Je to pořád stejná písnička..

už je trapná. Bárta možná není chytrej, ale určitě nenakradl víc, než ČSSD a ODS! Konečně se vzpamatujte , lidi to už prokoukli.:-)Rv[>-]

0 0
možnosti
C

ctyriprouzky

19. 5. 2011 1:16
Re: Je to pořád stejná písnička..

a to ze nekdo mozna bez dukazu krade vic ma jako mensiho zlodeje omluvit ?

domluvime se takhle, ja vam ukradnu penezenku ale vy mne pochvalite protoze reknu ze kozeny ukradl miliardy, co vy na to ?  ;-D

0 0
možnosti
MS

Darien

18. 5. 2011 23:23
A mimochodem

opravdu nechápu, kde berete tu nebetyčnou DRZOST prohlašovat se za nejdůvěryhodnější zpravodajský server. Po té, co mají vaše články, a to zejména ty podepsané panem Kmentou, ty nejhorší reakce čtenářů, co jsem kdy viděl - od Novinek, přes Ihned, Aktuálně až k Deníku.   To je skutečně nabubřelost a drzost největšího zrna.  Bohužel sedmá velmoc, za jakou se dozajista počítáte, využívá principu vymývání mozku a metody - stokrát opakovaná lež se stává pravdou.  Proboha, a to jste byli moje nejoblíbenější noviny. A teď abych se styděl, že jsem pravicový volič... 

0 0
možnosti
C

ctyriprouzky

19. 5. 2011 1:15
Re: A mimochodem

plivani veverek, ktere sice maji 2 procenta podpory ale v diskusich u clanku o VV je jich 90 procent (a nikde jinde ty nicky nenajdete) rozhodne nic nevypovidaji o ctenarske reakci na clanky idnesu. jen o vzteklosti tiskoveho oddeleni pana barty ;-D

to rozcileni veverek se projevilo na prodeji idnesu a navstevnosti portalu nulove ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8259x
Největší a nejčtenější seriozní noviny v Česku - MF DNES a iDNES.cz. Osminásobní držitelé čtenářské ceny Křišťálová lupa. Server s nejdůvěryhodnějším zpravodajstvím (online redakce).

Etický kodex redakcí iDNES.cz a MF DNES

Vydavatelský kodex médií provozovaných společností MAFRA a.s.