Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

3lipy

18. 5. 2011 18:05
Nenapadlo vás pane redaaktore,

že díky vám získají naopak VV více přéznivců? Jak vidno stále více, jsou z parlamentních stran nejslušnější...

0 0
možnosti
C

ctyriprouzky

18. 5. 2011 18:10
Re: Nenapadlo vás pane redaaktore,

rozhodne ziskavaji, dnes dalsi agentura potvrdila propad ke 3 procentum

ale to je urcite take v zoldu kmenty ;-D preci podle poctu "nezavislych" diskutujicich co bojuji proti lidozravemu idnesu za svateho bartu je jasne ze veci verejne podporuje priblizne 186 procent volicu

0 0
možnosti
IV

Hell2

18. 5. 2011 17:55
Ještě to není všechno

Za vůbec nejstrřašnější považuji skutečnost, že ty politiky Bárta nechal šmírovat, aby "na ně něco měl". Je jen otázkou, kolik tajných nahrávek a odposlechů ještě existuje a na koho. Každý máme někde ukryto to, co bychom neradi, aby se dostalo na povrch. A nemusí jít hned o korupci! Druhou hrůzou je ona propracovanost celého vedení ony sekty, kterou Bárta osobně řídil. A snaha ovládnout touto sektou stát. Konečně třetí hrůzou je otevfřené úkolování svých členů sekty, aby se dopustili korupce kdekoliv ve státní správě. A přitom se slovně snažili být jakýmisi antikorupčními strážci. To nejde říct slušně, je to na blití.

0 0
možnosti
MS

Darien

18. 5. 2011 23:18
Re: Ještě to není všechno

to si píšete v redakci sami?:)))

0 0
možnosti
O5

ODSCSSD 5

18. 5. 2011 17:21
a ze se pane redaktore nezminite

o te nahravce kde mluvi Koci? tam vam proste staci vysvetleni ze to byla cilena lez?

0 0
možnosti
VM

vvvv

18. 5. 2011 14:43
samá veverka

Ty jo, tady je to samá veverka. To Vás VB platí za psaní těch reakcí? MF dělají jenom svojí práci a zjevně poměrně dobře. Odkryly už hodně kauz za posledních pár let a najednou se to nelíbí :-)

Story VB už dávno překonalo i Standu Grosse. VV jsou pro mne nepřijatelné i kdyby byla pravda jenom to, co sami přiznávají (sledování na P11, machrování v opilosti, půjčky v hotovosti). Sám VB přiznal porušení zákona na praní špinavých peněz, sice z nedbalosti, ale přece..

0 0
možnosti
KB

ladyevil_cz

18. 5. 2011 15:56
Re: samá veverka

R^

0 0
možnosti
T

Tregold

18. 5. 2011 14:07
Ono to je trochu jinak

dokázáno MF DNES není vůbec nic, vše je založeno na textových dokumentech pospojovaných a doplněných bůhví kým, které se vydávají za důkazy. Dnes už je jasné, že dokumenty připravuje pro MF DNES pouze jedna partička.

Co je ale na 100% dokázáno je propojení MF DNES a pučistů ve VV (minimálně se Škárkou) od kterých dokumenty jsou a kteří je jako jediní potvrzují. To bylo taktéž nezávisle potvrzeno Kristýnou Kočí.

Jinak ty další nahrávky z Bártova bytu naopak zcela vyvracejí umělé konstrukce MF DNES, neboť tam o nich není ani slovo - kde jinde by se mělo o vysávání státního rozpočtu či ABL hovořit. 

Jakkoliv je VB zákulisní hráč a má jistě velký vliv na VV, takový idiot aby si podobné strategie dával na papír, posílal přes veřejné e-maily a nechával připomínkovat širokým obecenstvem o kolik že má předražovat zakázky, tak takový totální magor prostě není.

Je samozřejmě evidentně sebestředný a zřejmě ze sebe dělá mnohem víc než je a to se mu trochu vymstilo.

0 0
možnosti
T

Tregold

18. 5. 2011 14:10
Re: Ono to je trochu jinak

Takže až Kristýna Kočí dodá MF DNES nezpochybnitelnou nahrávku kde se Bárta evidentně baví jak někde vykradl státní zakázku či něco ovlivnil či ovlivňuje ve prospěch ABL, pak uznám, že MF DNES má pravdu.

Do té doby je pro mně MF DNES nedůvěryhodný plátek jehož vedení a novináři se podílejí na plánu bůhví koho a bůhví za co na likvidaci nepohodlných politických protivníků.

Taktéž se domnívám, že pozadím celé kauzy by se měla důsledně zabývat BiS, neboť příště se to může stát i jiné straně.

0 0
možnosti
IW

interstellar wind

18. 5. 2011 14:00
vase noviny jsou jedna velka spina a ubohost

http://www.prvnizpravy.cz/sloupky/pracuje-mf-dnes-pro-kmotry/

Poradate jednostranne stvave desinformacni kampane. Delate to uz leta, tezko rict zda za uplatu nebo z politicke blbosti. Osobne si myslim ze jste soucasti te mafie co tu leta vladne a nici republiku. Delali jste to uz za dob Paroubka, pred volbama jste se podileli na spinavych kampanich, par dni pred volbama jste se nestydeli publikovat spinu o Paroubkove udajne pedofilii, Kubiceho zprava atd. Pak jste se podileli na spinave kampani proti nam lekarum, kde jste sirili ucelove desinformace a nenavist. Ted jdete po VV. By mne zajimalo, kdy vam to prokoukne i ta blbejsi cast naroda. My inteligentni uz to vime davno.

BTW: zajimalo by mne, zda je o vasich spinavostech informovan nemecky majitel? Casem mu mozna napisu stiznost na Casenskeho.

0 0
možnosti
C

cernaslunecnice

18. 5. 2011 13:11
Podle všeho má idnes

osobní zájem na tom, aby byly VV zlikvidováni, tohle už není normální.

0 0
možnosti
RR

Relax-2

18. 5. 2011 13:54
Re: Podle všeho má idnes

Ale makají na tom tvrdě. Čtyři čánky denně - nepamatuji událost které se tolik věnovali. Ani atentát na papeže nebo prezidenta by neměl takovouu publicitu v IDNES.

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

18. 5. 2011 13:00
Jo Mistře Kubíku,

jak tak čtu ty diskusní příspěvky sklízíte, co jste si sami zaseli. Manipulovali jste tak dlouho, až už je maniulací od vašeho ,listu všechno. Dobře Vám tak a ynovu - čest Vaší předvolební práci. Jo a tomu Páralovi i když u Vás už nejni vzřiďte, ať se podívá na vývoj příjmů státu. Je to zajímavý počteníčko. Buď jste všichni ekonomičtí břídilové anebo Vám nikdy nešlo o nějaký dluh státu. A dobře Vám tak. Tu pověst manipulujícího bulváru si plně zasloužíte.

0 0
možnosti
C

Chanuka

18. 5. 2011 12:43
Autore

to si snad z nás děláte legraci.

1. pokud nějaká detektivní agentura špiclovala politiky na Praze 11, tak to muselo být na něčí zadání. Je všeobecně známo, že starosta z ODS si to špiclování zadal a i jinak se silácky vypořádává s opozicí.

2. Žádné vaše zde publikované odposlechy, maily a  tzv. dokumenty není problém zfalšovat

Mně by např daleko víc zajímalo, jak se vyvíjejí kauzy: Drobil, Barták, Dalík a o tom  na vašich stránkách už dávno není ani zmínka. Denně do nás perete VV a už je toho nějak přespříliš. Už vám to nevěří ani jejich skalní odpůrci.;-€

0 0
možnosti
C

ctyriprouzky

18. 5. 2011 12:45
Re: Autore

ale tady je mnohem zavaznejsi ta bartova lez ze je nespicloval. to naznacuje spinave svedomi. a tehdy jeste hrozil zalobou (ale nejak ji zapomnel podat a pak se za sve lhani omlouval)

0 0
možnosti
KB

ladyevil_cz

18. 5. 2011 12:43
Shrnuto...

...podtrženo R^

0 0
možnosti
ZK

SID09

18. 5. 2011 14:15
Re: Shrnuto...

Odškrtávejte si se mnou:

Ad 1) Sledování politiků ODS v Praze 11 Bártovou agenturou ABL je nic, proti tomu, co dělá MF. ODS a vyčlenění pracovníci BIS. Ad 2) Předávání statisíců v obálkách poslancům VV – je nic proti 120 mil Kč ze strany ODS, věnované na likvidaci veverek. Ad 3) Odkrytí tajného dokumentu je naprostá blbost, protože touto formou se financují už 20 let u nás všechny strany. Např tunel ODS za 500 mil Kč je podle redaktorů košer ? ad 4) Bártovo machrování je prostě machrování. Stejně tak o sobě hovoří Langer, Tluchoř, Nečas, Rath, Kalousek, Paroubek……... ad 5) Svérázný kodex z r. 2009 je k pousmání, včetně všech tkzv. Předložených důkazů.!!

Páni redaktoři spolu s ODS udělali z komára vola a nějak jim nedochází, že celý ten komplot se ve skutečnosti obrací proti jim samým.!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8259x
Největší a nejčtenější seriozní noviny v Česku - MF DNES a iDNES.cz. Osminásobní držitelé čtenářské ceny Křišťálová lupa. Server s nejdůvěryhodnějším zpravodajstvím (online redakce).

Etický kodex redakcí iDNES.cz a MF DNES

Vydavatelský kodex médií provozovaných společností MAFRA a.s.