Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

Collector38

9. 2. 2012 10:23
Musile,Musile

Je mi na zvracení z lidí jako jste vy. Ale respektuji jejich názor. Ovšem tisknout ho v nejčtenějších novinách a snažit se ho vnucovat lidem by mělo být trestné. Máte pravdivě informovat veřejnost.Míst toho se dopouštíte VLASTIZRADY!!!RvRvRv!!

8 0
možnosti
JM

pepino108

9. 2. 2012 10:16
Pane Musile,

to co jste napsal se občas opírá o fakta, občas o zbožná přání, možná to bylo napsáno na zakázku, nevím. V každém případě, je váš článek propagandou. Horujete za Unii takovým způsobem, že i vy jste se stal jedním z těch, kteří mě přinutili k tomu, abych pochyboval. A Unie mi stále více začíná připomínat RVHP s vůdčí silou v Berlíně, nikoliv v Moskvě. Suverenita států je stále oklešťována a nesprávný názor se nepřipouští. K "uhlasování" do konečného ANO se používají sprosté metody, které mi připomínají tento vtip: Zločinci chytnou na ulici človíčka a jeden gangster říká: Budeš házet kostkou, pokud hodíš 1 až 5, tak tě zmlátíme. Muž se ptá: A když hodím 6-tku? ... Tak máš další pokus. Rv

2 0
možnosti
L

lokutus

9. 2. 2012 10:06
Mimochodem

Právě proto, že Češi byli v historii stále něčím vazalem, jím býti již nechtějí. EU je nedemokratická mocenská organizace, vedená Německem a kontrolovaná Francií. Když použiji dikci vašeho hnutí mysli, tak - Pod Německem jsme tu už byli, ne? Chcete vrátit ČR do doby před rok '38?

Vidíte, jak hezky oboustranně funguje demagogie, pane redaktore? ;-)

6 0
možnosti

marccik

9. 2. 2012 12:42
Re: Mimochodem

Souhlas R^ - tedy s reakcí Lokutuse, ne s panem Musilem ;-D

1 0
možnosti
JK

dzuvec

9. 2. 2012 10:03
genialita zdejších diskutérů

Tak proč se všichni nehlásíte na pozici pana Musila, když by jste to všichni zvládli lépe, Vaše hlavy rodí myšlenky "lepší" a vaše názory jsou správnější. Zdá se mi že 90% diskutujících nechápe myšlenku blogu - virtuálního prostoru na vyjádření SVÉHO názoru. Pište si, proč je onen názor špatný, proč je váš lepší, vyvracejte myšlenky v textu, ale neshazujte autora pro to, že má jiný názor, nebo že se na problém dívá jinak. Je to ubohý, ještě ubožejší než napsat špatný text. On totiž na rozdíl od Vás nějaký text napsal a šel s ním ven. Ti, co se pod rouškou anonymity snaží povyšovat nad ostatní a shazují jejich myšlenky, jsou většinou jen nuly :) S názorem se dá nesouhlasit, ale to ještě z toho Vašeho nedělá názor lepší ...

0 0
možnosti
MK

totální deziluze po roce 1998

10. 2. 2012 5:46
Re: genialita zdejších diskutérů

"on totiž na rozdíl od Vás nějaký text napsal ..."  no to by byla tragédie,kdyby semtam něco nesesmolil,když už je ten zástupce šéfredaktora a zřejmě (možná) žurnalistiku (vy)studoval a navíc je to jeho práce ... ale čekal bych od tak vysoko postaveného novináře něco víc než napadání klause a bludy o tom,že nás nijak zvlášť nezasáhla válka ... takže reakce diskutujících na opravdu špatný text jsou zcela na místě ... je to prostě agitka pro EU v žoldu německého majitele mf dnes ...

3 0
možnosti
L

lokutus

9. 2. 2012 10:03
Ehe...?

Pane Pehe? Jste to vy?

2 0
možnosti
PJ

Pavel Jost

9. 2. 2012 10:02
Způsob formování EU

Já jsem odpůrcem současného vývoje EU zejména z důvodu netransparentnosti stávajícího procesu a úmluv. Dokáže každý 'evropan' několika slovy vysvětlit co je obsahem Lisabonské smlouvy? Dokáže někdo v Bruselu rozhodovat na evropské úrovni? A hlavně neměli by mít všechny země EU referendum a jasně si říct jak hluboko se chceme integrovat? Má výhrada je tedy převážně v tom že EU se integruje politickou vůlí za zády jejich (budoucích) občanů.

3 0
možnosti
PH

Azbestus

9. 2. 2012 8:48
No potěš koště...

...tak jestli tohle produkuje hlava člověka, který má zodpovědnost ve veřejných tiskovinách, pak Morana s náma.

Nemám rád Hájka, který tvrdí, že nepochází z opice, ale tady tě hochu není problém převálcovat, protože patrně fakt žiješ ve skleníku a nebo jen virtuálně.

2 0
možnosti
PCZK

Pic Club za kopějku

9. 2. 2012 2:09
Zástupce šéfredaktora, říkáte?

No, podle úrovně článku samého, bych tipovat jinak. No, a ten závěr, to je něco.:-/

6 0
možnosti
J

jack095

8. 2. 2012 23:39
To je článek jako z týdeníku TVORBA.

Autor je mimo realitu zcela v zajetí svých pravd a lží. Jen naše společné úsilí za blahobytem dnes neruší štváči typu Václava Havla ( jak psala Tvorba), ale Václav Klaus.

4 0
možnosti
J

jack095

8. 2. 2012 23:33
To je článek jako z týdeníku TVORBA.

Zcela mimo realitu zcela v zajetí svých jasně daných pravd a lží.

4 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8259x
Největší a nejčtenější seriozní noviny v Česku - MF DNES a iDNES.cz. Osminásobní držitelé čtenářské ceny Křišťálová lupa. Server s nejdůvěryhodnějším zpravodajstvím (online redakce).

Etický kodex redakcí iDNES.cz a MF DNES

Vydavatelský kodex médií provozovaných společností MAFRA a.s.