Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Q

quadro

8. 2. 2012 15:11
V pripade pana Klause to je urcite vice nez mozne..

je tady spousta lidi, kteri jenom kopiruji cokoli Klaus rekne

0 0
možnosti
C

crutov

8. 2. 2012 14:14
Já souhlasím...

Myslím, že odpor Čechů k EU je do velké míry skutečně dán demagogií linoucí se z Hradu. Moc nechápu tu krátkozrakost tohoto vidění... Vídí snad tito bojovníci naší budoucnost v suverenitě typu Běloruska, kde Klasova ruka bude vládnout jako ta Lukašenkova? Ano EU není ideální a spousta věcí, hlavně netrasparentnost rozhodování je třeba změnit, to však neznamená, že je pro nás vyhodnější prásknout dveřmi. Situaci ČR a EU bych přiroval k partě polarníkům - kdy se ČR chová jako umanutý člen výpravy, který ve sněhové bouři jenom v tričku opustí skupinu a doufá, že to bude právě on, kdo přežije. Je naprosto legitimní mít svůj názor, ale vždy je lepší o něm převědčit zbytek, než se separovat a vydat se na cestu osamělého valečníka. Přiznejme si, že na to ČR, země o velikosti menšího čínského města, prostě nemá... :-/

3 0
možnosti
K

karelman

8. 2. 2012 14:21
Re: Já souhlasím...

To je přesně to, čemu se říká demagogie: Když ne Barózo tak Lukašenko; hmm ...

0 0
možnosti
K

karelman

8. 2. 2012 13:39
Měli bychom si připomenout,

že za schválení Lisabonské smlouvy je odpovědná především ODS pod vedením Ing. Topolánka. Ing. Topolánek porušil volební program. Jeho kamardství s tím včelou bodnutým Maďarem nás přišlo draho.

2 0
možnosti
P

pěnice

8. 2. 2012 14:07
Re: Měli bychom si připomenout,

Ano, měli bychom si připomenout, jak opozice chtěla ,aby Klause prohlásili za nesvéprávného, pokud nepodeoíše. To byla "demokracie", úplně stejná jako teď v EU.

0 0
možnosti
JRJ

Já rád játra

8. 2. 2012 13:03
hloupa propaganda

Pan Musil si jiste pamatuje tu hloupu propagandu za komunistu. Velebeni Sovetskeho svazu, ocividne lhani tvari v tvar problemum, v televizi kvakajici typci kterym se nedal verit ani pozdrav. Neni divu ze tomu nikdo neveril.

Ted mame to same, velebeni Bruselu, ocividne lhani tvari v tvar ekonomickemu sesupu, prosazovani multikulti, povinne fanglickarstvi. Politicke elity jsou znovu odtrzene od reality a hrozne se divi ze lide o jejich fantazmagorie vubec nestoji.

7 0
možnosti
K

karelman

8. 2. 2012 13:49
Re: hloupa propaganda

No, a koho teda budete volit ?

0 0
možnosti
AT

Antonín, topič

8. 2. 2012 12:58
To je logické.

Když přijmete práci, kde máte služební auto, služební počítač, volnou pracovní dobu a najednou vám začne firma diktovat, na jaký rychlostní stupeň v autě smíte jezdit, jaký úhel otevření počítače je povolen, pracovní doba je 8-16 a za sekretářku vám přidělí svahilsky mluvící jednonohou hrbatici, tak si začnete říkat, že se to nevyvíjí zrovna nejlíp.

1 0
možnosti
JR

raz

8. 2. 2012 16:34
Re: To je logické.

Vtipné a velice se blížící realitě.

;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
H

Hulu

8. 2. 2012 12:50
bože,

to je tak těžké pochopit, že je to odpor k současné podobě sjednocování? ... k arogantnímu, nátlakovému, zastrašovacímu, byrokratickému a v poslední době i okázale nedemokratickému nahánění ovcí do ohrady (pravděpodobně za účelem ostříhaní dohola případně rovnou podříznutí)? ... divím se, že se v zemi, která má v tomto směru velice bohaté historické zkušenosti, najde tolik zapálených "budovatelů"

7 0
možnosti
P

pěnice

8. 2. 2012 13:47
Re: bože,

oni to budou takoví ti kolaboranti, novodobí, kteří z toho mají zisk. Jinak to nevidím, proč takové nadšení dělat poskoky Merkel a Sarkozymu.

0 0
možnosti
PC

georgesco

8. 2. 2012 12:23
tak si zazpívejme

A nesmějte se!! To je vážná věc. ;-D

Nyní je Evropa jednotnáa jednotná zůstane;jedna v rozmanitostimír v světě rozmnožuje.

Navždy vládne v Evropědůvěra a spravedlnosta svoboda liduve větší vlasti.

Občané, vzkvétá Evropa,veliké dílo vás volá.Hvězdy na nebi jsou znamenímzlatým, jenž nás spojuje.A nepřípomíná to, Vám starším: Sajuz něrušimij respublik svobodnych....

1 0
možnosti
VN

Viktor N.

8. 2. 2012 13:29
Re: tak si zazpívejme

připomíná, zafraseně moc připomíná. Ale fanatický eurohujer Musil si to evidentně nepamatuje. Anebo jako uvědomělý svazák si to pamatuje a proto jedná tak, jak jednal tehdy, aby se měl dobře…

0 0
možnosti
DZNF

dluhousek z narodni fronty

8. 2. 2012 12:22
klausohujeri

svoji petiminutovkou nenavisti vuci cemukoliv co neplive na eu pripominaji orwella. a jejich slovnik uz je naprosto dokonale vypracovanym newspeakem, temer bezobsaznym ale za to velmi udernym.

0 0
možnosti
RJ

RenataZ

8. 2. 2012 12:06
Nevěřím,

že pan Musil věří tomu co napsal.

5 0
možnosti
P

pěnice

8. 2. 2012 13:49
Re: Nevěřím,

Vydělat na chleba je někdy zatraceně těžké. Jo, nic na světě není zadarmo.

1 0
možnosti
PC

georgesco

8. 2. 2012 12:00
zvláštní

Já zase žasnu a nepřestávám se divit tomu, kolik lidí si tak strašně lebedí v sebemrskačství, sebehaně a lokajství v tom nejhorším slova smyslu. Jsou i nové trefné termíny jako je vlezdobruselství, eurohujerismus a pod. Ale vážně, vy si myslíte, že obyčejní lidi jinde v Evropě jsou nadšení eurofilové a jen hloupí Češi jsou zabedněnci, čecháčci a maloměš´táci, kteří si neváží dobra co jim EU přináší?? Nakonec i Francouz nebo Němec, když dojde na lámání chleba, bude v první řadě zase Francouzem nebo Němcem. To, čemu se v jakéholiv jiné zemi říká vlastenectví je u nás kvalifikováno jako šovinismus a uprděné čecháčkovství. Vy si fakt myslíte, že se krade jen tady? Tak naivní snad být nemůžete. Odhlédnouc od toho, že oficiální honorování unijní byrokracie je přinejmenším nehorázné, pak sám systém této administrativy, její odtrženost a komplikovanost, je přímo ideálním prostředím pro lumpárny všeho druhu. I za lepších časů EU se "odkláněly" prostředky, vzpomeňme na soudružku Cresson(ovou).

10 0
možnosti
PC

georgesco

8. 2. 2012 12:14
Re: zvláštní

Můžeme se přít o to, zda je systém dotací dobro nebo zlo, já osobně se přikláním k tomu, že negativa převažují, a to pominu ty největší šílenosti jako jsou všelijaké gender studie nebo nově pak využití hmyzu k výživě zatímco úrodná půda buď mizí nebo je zaplácána solárními panely.

Ale vy fakt nevidíte ten radikální deficit demokracie, který je "lakován" absudrdním systémem přímých voleb do EP?

Já si narozdíl od vás myslím, že současná forma evropské intergrace je systémově špatně.

2 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8259x
Největší a nejčtenější seriozní noviny v Česku - MF DNES a iDNES.cz. Osminásobní držitelé čtenářské ceny Křišťálová lupa. Server s nejdůvěryhodnějším zpravodajstvím (online redakce).

Etický kodex redakcí iDNES.cz a MF DNES

Vydavatelský kodex médií provozovaných společností MAFRA a.s.