Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

krok_original

8. 2. 2012 10:15
Proč Češi cítí odpor k Evropské unii ?

Protože stále ještě žijí lidé, kteří stejnou situaci zažili.  Jsou lidé, kteří žili v době, kdy se o Česku rozhodovalo v Berlíně. Jsou lidé, kteří žili v době, kdy se o Československu rozhodovalo v Moskvě.

6 0
možnosti
K

kion121

8. 2. 2012 10:28
Re: Proč Češi cítí odpor k Evropské unii ?

takR^

0 0
možnosti
G

Gašpo_3

8. 2. 2012 10:12
Milí pán Musil !

Je dojemné, ale bohužiaľ tragikomické ako sa médiá snažia proeurópske rozhodnutia vydávať za hlas ľudí európy. Týmto čitateľov neopijete. Všetko sú rozhodnutia politikov, ktorím nielenže tečie do topánok, ale dá sa povedať že ich už majú plné hnoja. Navzájom si odsúhlasia čokoľvek aby predĺžili svoju agóniu. Myslíte, že majú podporu ľudí? Myslíte, že napríklad Sarkózy teraz vyhrá voľby?

Je neuveriteľné ako médiá prekrucujú skutočnosť. Z nepodpísania rozpočtového paktu sa urobí "nesouhlas vlády rozpočtové odpovědnosti s paktem o rozpočtové disciplíne". Úplne sa zamlčí skutočnosť, že ide o odovzdanie rozhodovania o peniazoch daňových poplatníkov a záruk na štátny majetok do rúk predĺžených notorických gamblerov. Rozhodovanie "kvalifikované většiny" je pre médiá tabu. Pán Musil, kto Vás za takéto svinstvo platí?:-P

7 0
možnosti
A

agent_A54

8. 2. 2012 10:19
Re: Milí pán Musil !

R^

0 0
možnosti
FM

František Matějka

8. 2. 2012 10:10
Vy máte pochybnosti, že jsou Češi prozíravější...

... ba dokonce o tom přes dosavadní vývoj v EU pochybujete - a s tímto základem smýšlení pracujete na poměrně vysoké pozici v médiích? Pak už chápu.

11 0
možnosti
PB

Barkynson

8. 2. 2012 10:11
Re: Vy máte pochybnosti, že jsou Češi prozíravější...

R^R^

0 0
možnosti
JV

pan_filuta

8. 2. 2012 9:58
Za všechno špatné může Klaus!!! Konec diskuse!

Pan Musil opravdu trefil hřebík na hlavičku. Václav Klaus skutečně vykresluje EU jako odpudivou byrokratickou organizaci a zasívá tak eurofobii mezi občany. Odmítá přitom vidět to, co neunikne sofistikovaným, zvídavým novinářům typu pana Musila - EU je ve skutečnosti vysoce efektivní uskupení, jež nám za minimální náklady přináší maximum výhod a zajištění světového míru jako třešničku na dortu.

Klaus je skutečným ztělesněním zla - odmítá Euro, eurointegraci, euroregulace, svítí v EU zakázanými žárovkami a přátelí se s Putinem. Ty tuhé mrazy určitě objednal v Rusku on, aby se pak mohl zase tvrdit, že žádné globalní oteplování není. A vůbec bych se nedivil, kdyby měl na svědomí i smrt všemi milovaného, velkého humanisty, oddaného multikultaristy, výtečného dramatika, nedostižného filmaře a nejlepšího prezidenta všech dob Václava Havla.

Bravo, Genosse Musil!

5 0
možnosti
DZNF

dluhousek z narodni fronty

8. 2. 2012 10:00
Re: Za všechno špatné může Klaus!!! Konec diskuse!

ne za vsechno muze eu a vaclav klaus je jasne slunecko profesorissimus ktery vsemu rozumi ;-D

konec diskuse

bravo soudruhu filuto

S KSCM a Klasuem v jedne rade proti zlemu Bruselu

2 0
možnosti
V

VašekIV

8. 2. 2012 9:51
Já bych pana Musila tak nekritizoval

určitě si je vědom, že píše hovadiny. Ale je v určitém postavení v deníku, který asi někomu patří. Jeho článek proto beru jako úlitbu bohům za to, že zde mohou zaznívat i naprosto odlišné ( rozuměj  rozumné) názory. ;-D!!

0 0
možnosti
ZMPT

Zenový Mistr Pi- Tcha

8. 2. 2012 9:58
Re: Já bych pana Musila tak nekritizoval

jako to máte pravdu, nicméně jako zástupce šéfredaktora by měl být schopen napsat článek, který není tak do očí bijící svoji amatérskou prostoduchostí, MF dnes nejsou školní noviny v Horní Dolní, tohle je opravdu těžce nedůstojné..

3 0
možnosti
P

pěnice

8. 2. 2012 9:48
Já chápu,

že se pan redaktor musí snažit, protože čí chleba jíš atd. Mně ale těší, že nás přibývá, kdo nesouhlasí s tím, kam se EU ubírá. Ono nám to vždy chvílí trvá, ale to bude těma masážema lidí, kteří mají velký prospěch z různých dotací a tak by prodali i vlastní mámu.

10 0
možnosti
A

agent_A54

8. 2. 2012 10:27
Re: Já chápu,

R^

0 0
možnosti
PS

Petr-007

8. 2. 2012 9:43
V Cesku se do lidi zazral komunismus vice nez jinde,

to co Cechy ucili komunisticti ucitele maji stale ve vedomi jako nemennou pravdu. Proto je tady treba nejvic ateistu z cele Evropy. A EU? Vsimnete si jak se podobá Svaté říši římské, jak Rakousko-Uhersku - a to byl prece zalar narodu - vime ? To ze za RA byly prava narodnosti vice dodrzovana nez pozdeji v CS je jaksi jedno. Ze byly nizsi dane - ne neverime. Ze obdobi, kdy na ceskem trunu sedeli Habsburkove bylo dobou nejvetsiho rozkvetu - ne to nemuze byt pravda, vzdyt po Bile hore prece nasledovala doba Temna -rikal soudruh ucitel.

4 0
možnosti
PB

Barkynson

8. 2. 2012 9:46
Re: V Cesku se do lidi zazral komunismus vice nez jinde,

ano máte poravdu, pro tuto problematiku je skutečně počet ateistů tím nejdůležitějším aspektem :-)))

0 0
možnosti
PB

Barkynson

8. 2. 2012 9:42
Od člověka Vašeho postavení,

kde by měl hrát prim rozhled, ekonomická a politická nestranost a hlavně sebezdrženlivost, je ten článek s prominutím tak moc trapný a hloupý...

7 0
možnosti
PC

georgesco

8. 2. 2012 9:51
Re: Od člověka Vašeho postavení,

R^

0 0
možnosti
JA

pefben2

8. 2. 2012 9:41
No

Tak jste nám to zhodnotil z eurohujerského pohledu. A teď zuste najít nějakého objektivního redaktora, který napíše nezaujatě, jak je to doopravdy. Pokud vám to majitelé dovolují....:-/Rv

2 0
možnosti
DZNF

dluhousek z narodni fronty

8. 2. 2012 9:44
Re: No

vam blizky klausohujersky pohled mate u hajka (ale je to tu tajne, vydavatele bububububu to zakazali, hajek se tajne jako moisticky anonymous vhackoval na stranky ve smenu svobodismu a boje s batuzky z rvhp

0 0
možnosti
ZMPT

Zenový Mistr Pi- Tcha

8. 2. 2012 9:41
Výborný článek!

Takové myšlenkové akrobacie jsou přesně důvodem, proč mladou frontu nekupuji, když zástupce šéfredaktora píše takové bulvární polopravdy.

Ten odpor je dán tím, že Češi mají historickou zkušenost s politikou jedné strany a vlády, RVHP a socialistickým přerozdělováním, v jiných zemích jsou samozřejmě také silné skupiny, které nechtějí EU, nicméně pan zástupce určitě ví, jak pracují média a na čí objednávku se píše (krásný příklad, celkem nedávno např. kauza Kmenta a Kočí, a hysterické mazání všeho co se zde zmínilo..) Období prosperity zcela logicky započalo s pádem komunismu, EU je brzda prosperity a její zaostávání je maskováno čímdál větším zadlužováním...

To, že nás neohrožuje žádný soused není dílem EU, ale naším členstvím v NATO, které nemá s EU nic společného.

7 0
možnosti
ZMPT

Zenový Mistr Pi- Tcha

8. 2. 2012 9:41
Re: Výborný článek!

Osobně mě také štve, že se automaticky každá pitomost hned automaticky

svádí na EU viz. ty oddělená místa pro ženy, nicméně od dob zákazu

žárovek a ekošílenství se nelze divit, že EU rozhodně není vnímána jako

společenství osvícených lidí.. Klaus je státník, který se nebojí říkat

svoje názory a nenechá se zastrašit, toť vše na rozdíl od jiných.

0 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8259x
Největší a nejčtenější seriozní noviny v Česku - MF DNES a iDNES.cz. Osminásobní držitelé čtenářské ceny Křišťálová lupa. Server s nejdůvěryhodnějším zpravodajstvím (online redakce).

Etický kodex redakcí iDNES.cz a MF DNES

Vydavatelský kodex médií provozovaných společností MAFRA a.s.