Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KN

Karel Pipin

10. 10. 2012 21:32
Pravicový Kojzar alias Musil se zase předvedl

Samozřejmě, že nám vládne výborná vláda, to jenom většina z nás jsou nevděční pesimisté.

Neuvědomělí, nepokrokoví, rozpočtově NEodpovědní, závistiví, málo pravicoví, ...

3 0
možnosti
H

hafusak2

10. 10. 2012 20:43
To jste mě fakt potěšil.

Nejen mne, ale určitě i hromadu dalších, kteří také tenkrát o plyšáku mrzli na náměstích. Byli jsme tam proto, že jsme chtěli něco lepšího, ale jestli po více než 20-ti letech mám mít radost z toho, že se nemám hůře nežli se mám, protože jinde jsou na tom hůř, tak takovou útěchu si nechte /zbytky slušného vychování mi brání napsat, co si skutečně o Vás a Vašem článku myslím, stejně by to bylo hned smazáno/. Rv

9 0
možnosti
RH

rudazchlumina

10. 10. 2012 21:17
Re: To jste mě fakt potěšil.

R^

2 0
možnosti
1

1absolutus

10. 10. 2012 20:12
Proč jste takový článek nenapsal když vládla ČSSD?

Co jsem si na netu našel, tak jste psal právě opačně.Rv

5 0
možnosti
JH

Jahnn

10. 10. 2012 19:36
Musil moralizuje. Ale chtělo by to pane Musile

zabrousit do vlastních řad. Novináři, tj. zásadní určovatelé veřejného mínění jsou ti, kteří se nám snaží tlouci klíny do hlavy.

Např. :  ... prezident  Klaus rozdělil občany na dva tábory .... Typické novinářské klišé, které se nezakládá na pravdě, ale novináři si rochňají blahem. Zejména ti z ČT a MF DNES. Vy jste v tomto směru úplně nejhorší. Krásně to je vidět z tohoto redakčního blogu. V podstatě ti, co si nejvíc naříkají jsou novináři

Proto vás velmi prosím, vemte rozum do hrsti a začněte se chovat (informovat) objektivně, seriozněy a tak, aby nebylo z vaší práce cítit závislost na jidášských penězích majitelů medií. Buďte prosím více seběvědomí, nebuďte pokrytečtí a mějte nás občany rádi a snažte se vaší prací napomoci lepšímu ovzduší ve společnosti. Nebuďte rozsévači nenávisti. Děkuji.

1 0
možnosti
T

thunderbolt

10. 10. 2012 14:39
Teď vidím na ČT24 čerstvou zprávu,

že Obvodní soud pro Prahu 4 zamítl

návrh státního zástupce na vzetí Dalíka do vazby. Samozřejmě neznám

právní okolnosti kauzy, nebo důkazní situaci a ani jim nerozumím. Pouze na základě toho, co s dlouhodobě objevuje ve sdělovacích prostředcích,i v iDNES, si prostě myslím, že Dalík je lump. Nevím to, nemám pro to důkazy, jen si to myslím. Tudíž, mám z toho blbou náladu. A v tom to zřejmě je. Ekonomie není v podstatě žádná exaktní věda. Jediné,co skutečně funguje, je teorie očekávání. Jestli vidím tu současnou zoufalou vládu, která za sebou partajně historicky táhne bahno korupce a tunelů, minulých a současných a zároveň nám ordinuje utahování opasků, aby se to zaplatilo, nemůžu mít jinou, než blbou náladu. A dokud tahle vláda tady bude, moje očekávání budou negativní. Domácí spotřebu a vyšší výběr DPH rozhodně nepodpořím. Naopak, nic nepotřebuju, nikam nepotřebuju růst, trhněte si nohou. A nějaké srovnávání s Ukrajinou, nebo třebas Kamerunem na tom nic nezmění. Asi tak.

1 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

10. 10. 2012 15:39
Re: Teď vidím na ČT24 čerstvou zprávu,

To, že Dalík není stíhán VAZEBNĚ neznamená, že není lump ani že nebude stíhán. Prostě jen soudce neuznal, že by hrozil jeho útěk nebo ovlivňování svědků.

2 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

10. 10. 2012 14:31
Uvedl jste jako příčinu stížností neznalost

nebo neochotu vzít v úvahu poměry v okolních zemích.

-

Podle mě se ze značné části jedná o demagogii, cílenou na politický efekt u následujících voleb. Často podobné hlasy zaznívají od levicových exponentů, kteří ve snaze vyhrát volby úmyslně ignorují fakt, že EU a vůbec většina západních ekonomik prožívá recesi. Přitom neutěšený stav evropských ekonomik, přezdívaný "dluhová krize", je v posledních třech letech stálým tématem politicko ekonomických debat a nevšinmout si ho mohl jen prosťáček z lesa Řáhloce.

-

Situace opravdu v mnoha směrech není dobrá, jak v oblasti korupce tak v oblasti ekonomické. Ale katastrofální obraz situace není odrazem reality, ale konstrukcí vzniklou za účelem politického boje. :-/

2 0
možnosti
PD

Glock Mark XXVI

10. 10. 2012 13:57
Ale proooooč?

Vždyť to kňučení a brečení je taaaaak příjemné. A vždy je možné tu vinu hodit na "oni" - oni za to můžou, oni to duělali, my nééé, my nic, my muzikanti.

Mimochodem, tenhle rys národní povahy nechápou ani v nejbližším zahraničí, konkrétně např. v Bavorsku.

3 0
možnosti
TT

žepré

11. 10. 2012 3:52
Re: Ale proooooč?

Naivo (mírně řečeno). Ti tvoji Bavoři ti do očí neřeknou, co si myslí a jak se cítí ublížení. Ovšem když mluvíš česky, jseš zodpovědné aji za odřený koleno malýho Seppa, o tom, že nebýt tebe, je velké Sepp miliadardářem, není diskuze.

0 0
možnosti
RK

RoKo 1

10. 10. 2012 13:51
Nikdy není tak zle, aby nemohlo být ještě hůře?

No, nevím... Vždycky bude někde na světě hůře, ale nemyslím, že je to argument k obhajobě současného stavu.

7 0
možnosti
PD

Glock Mark XXVI

10. 10. 2012 13:59
Re: Nikdy není tak zle, aby nemohlo být ještě hůře?

Znáte citát "situace je zlá, nikoliv však beznadějná"? Kdyby se pořádala olympiáda v házení flinty do žita, měli bychom všechny medaile.

2 0
možnosti
L

Levicovy.Pravnik

10. 10. 2012 13:41
Pane Musile

To je zajímavé, že tento článek píšete zrovna před volbama? To je článek na objednávku, protože blogeři moc kritizujou  pravicovou vládu?? A tím ubírají pravici hlasy ve volbách?

6 0
možnosti
PD

Glock Mark XXVI

10. 10. 2012 14:00
Re: Pane Musile

Vždy jsou nějaké volb, to jste si nevšimnul? Každý rok jsou minimálně 1 volby. To by Musil musel mlčet neustále....

1 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8259x
Největší a nejčtenější seriozní noviny v Česku - MF DNES a iDNES.cz. Osminásobní držitelé čtenářské ceny Křišťálová lupa. Server s nejdůvěryhodnějším zpravodajstvím (online redakce).

Etický kodex redakcí iDNES.cz a MF DNES

Vydavatelský kodex médií provozovaných společností MAFRA a.s.