Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

chmod_5777

16. 10. 2012 0:18
NAVOD JAK VYHLEDAT VESKERE KOMENTARE JEDNE IDENTITY NA IDNES

1) instalujete TeleporPro (http://www.tenmax.com/teleport/pro/)

2) v menu Help - Register zadate jmeno a licencni cislo

3) kliknete na prvni ikonu zleva (New Project Wizard)

4) vytvorite projekt (V prvnim okne kliknete na dalsi. V druhem okne zadate vychozi stranku napr. http://www.idnes.cz a cislo v druhem policku zmenite na 10 - toto cislo udava kolik odkazu si maximalne chcete stahnout - cili v tomto pripade teleport sosne vsechno kam byste se dostali na deset kliku. Cim vetsi cislo tim vic stranek a tim vetsi datovy prenosy. Nechte to pres noc klidne tam dejte co pude a stahnete celej web. Kliknete na dalsi. Na treti strance zvolite "Just text", protoze nebudeme zbytecne stahovat obrazky. Pak date dalsi a dokoncit. Projekt je hotov. Jo jeste vam to da nabidku kam to chcete ulozit - treba na plochu a pojmenujte si to "NOVAK" at vime kde to je.

5) opet pujdeme do menu: Project - Project Properties. Nyni se zobrazi okno Project Properties. A tohle bude zajimave tak si to popiseme v dalsi casti.

1 0
možnosti
C

chmod_5777

16. 10. 2012 0:19
OBEJIT nedovolíme vyhledávačům indexovat jména diskutujících

6) klikneme na Netiquette a zde si zvolime Agent Identity libovoln prohlizec (aby nas idnes neodstrili kdyz poznaj teleport). pak dame polozku "wait" na 0 a odsrtame vsechna omezujici policka. Proste vsechna omezeni vypnout at to taha co to de.

7) klikneme na Exploration a zde zvolime "retriveal trheads" 10 (pokud jiz tak neni). Dame ok a nechame to byt.

8) klikneme na tu nadhernou modrou sipecku a uz to nandavame komancum. Krasne se nam plni adresar.

9) pokud chcete omezit vyhledavani na urcitou domenu (jako napr. blogy, tak si pohrajte s nastavenim na Project - Project Properties kde to muzete omezit.

10) az sosani zkonci (nebo az nas to prestane bavit), tak otevreme slozku NOVAK, ktera se nam vytvorila na plose (pokud ste ulozili project pod jmenem novak na plochu jak sem vam rikal - pokud ne musite si sami najit). A v dalsi casti se podivame jak vypsat vsechny komentare daneho uzivatele.

0 0
možnosti
IW

Ištván Winnetou

14. 10. 2012 22:16
Pro ty, kteří navrhují registraci přes mobil....

to je to samý, jako když jim pošlete scan OP. Jedině snad v případě lidiček s anonymními SIM kartami, kteří nikam nevolají, nikdy nikam nenapsali číslo svého mobilu e spojení se svým jménem, by to nějak mohlo fungovat, ale všechny firemní mobily a mobily na smlouvy, by hovořily jasnou řečí. Stačí dát číslo mobilu k nějakému inzerátu a už je zdánlivá anonymita v pánu. A databáze čísel mobilů se běžně prodávají i se jmény zákazníků. Kolikrát už vám volala nějaká slečna a bez okolků se zeptala, jestli mluví s panem, nebo s paní XY? :-)

2 0
možnosti
HH

Mina Harker

15. 10. 2012 3:02
Re: Pro ty, kteří navrhují registraci přes mobil....

Mobil..no simka moc nestoji a nemusim mit smlouvu. Problem je ze zahranici, jak asi zahranicni udelaji registraci pres mobil?

3 0
možnosti
ZH

feese

14. 10. 2012 21:19
Musím se ptát

Proč není tento článek podepsán nějakým skutečným jménem? Anonymní "Redakce iDnes"...

7 0
možnosti
PB

Maryčka Magdonova

17. 10. 2012 23:47
Re: Musím se ptát

Asi jsou to všechno pokrytečtí č.uráci. Překvapivě ;-D

0 0
možnosti
PN

Darnell

14. 10. 2012 15:58
Proč mi vadí neanonymní diskuse

Každý sem chceme občas přidat nějakou zkušenost. Něco co máme doma, co děláme, kudy chodíme, co dělají naši přátele apod. Jediným účelem je informovat ostatní v rámci nějakého tématu a tím třeba oživit diskusi. Jako např. "Byl jsem tam a viděl jsem ten zásah, policie to fakt přehnala". "Jezdím tu trasu denně", "Naše babička má taky tenhle mobil". Světu to řekne jen to podstatné, ale určitě nechceme o svém soukromí vytrubovat rovnou s naším podpisem, aby toho někdo známý využil nebo začal mít nemístné dotazy. Tolik můj pocit :-)

4 0
možnosti
PO

parlost18

14. 10. 2012 16:22
Re: Proč mi vadí neanonymní diskuse

Naprostý souhlas. Přesně proto zde od 1. 11. končím. Celkem mě to mrzí, ale soukromí je moje nejvyšší priorita. Už tak je o mě na netu vygooglitelné dost informaci (např. kde pracuji, jakou mám pozici, z toho se dá odvodit kde bydlím, atp.).

0 0
možnosti
TP

assco

14. 10. 2012 15:36
Ale jistě, že mám nápady :)

Psal jsem vám, že mnohem konstruktivnější bude provádět registraci spojenou s platbou sms z registrovaného telefonu k nicku. První registrace nechť je za cca 20-50,- Kč. Každý občas ustřelí a proto povolte i registrace následné (nebo obnovení registrace po zabanování pro nedodržení pravidel) ze stejného čísla ovšem za 200,- Kč (to je myslím nejnižší cena za kterou lze simku pořídit). Něco jako porušil jsi pravidla - zaplatíš pokutu. Peníze co vyberete můžete klidně dát charitě (po pokrytí nákladů za zpracování). Toho kdo pravidla porušuje to bude stát "pokutu" a samozřejmě může i dokupovat nové simky ale stát ho to bude to samé.. Navíc člověk je tvor líný. Je snadnější zaplatit "pokutu" než letět pro novou kartu. Je to také mnohem jednodušší na provoz protože se to dá snadno zautomatizovat. Ale chcete-li udržet svou pozici v množství diskutujících tedy i čtenářů blogů dejte diskutujícím šanci rozhodnout zda chtějí svou totožnost zveřejnit.

0 0
možnosti
NP

Nela117

14. 10. 2012 16:24
Re: Ale jistě, že mám nápady :)

R^

0 0
možnosti
TP

assco

14. 10. 2012 15:06
Nemohu se ubránit dojmu, že mícháte dvě spolu nesouvisející

věci. Jednou je ochrana diskuze a druhou svobodná volba diskutujících zveřejnit vlastní totožnost. Nemyslím si, že by ti diskutující kteří chtějí zachovat vlastní údaje v anonymitě měli problém dát je k dispozici redakci. Konečně máte naše IP adresy takže najít za ní konkrétního člověka není problém už nyní. Proto sám za sebe a možná i za víc diskutujících své údaje klidně redakci sdělím. Já jen nevidím důvod, proč je má znát každý. Pokud se někdo jmenuje Jan Novák (kupříkladu) zůstane v podstatě i nadále anonymem. Jsou však mezi námi lidé jejichž jméno vede jen a přímo k nim. Já nestojím o pokračování diskuze mimo toto fórum a to je důvod proč trvám na svém nicku. Pracujete s grafikou a víte velmi dobře, že průměrně zručný grafik vám pošle údaje na jakékoli jméno a budete-li je chtít zkontrolovat jen zběžně, museli byste tomu věnovat tolik času, že to je v podstatě nemožné. To co připravujete vyžene ty kdo nechtějí podvádět, nikoli ty na něž cílíte. To je prostý fakt.

2 0
možnosti
DM

Aretta

14. 10. 2012 15:21
Re: Nemohu se ubránit dojmu, že mícháte dvě spolu nesouvisející

Assco, koukněte sem, eventuálně konstruktivně přispějte:-)

http://blog2.idnes.cz/diskuse.aspx?iddiskuse=A121014_294604_blogidnes

1 0
možnosti
TVE

tučňák v exilu

14. 10. 2012 13:06
No co, no...

Tučňák v exilu se odstěhuje do dalšího exilu :-)

0 0
možnosti
C

chmod_5777

16. 10. 2012 0:29
Re: No co, no...

http://www.youtube.com/watch?v=hEm98SVQC14 V

nevzdavej to a jednou poletis R^

0 0
možnosti
NP

Nela117

14. 10. 2012 13:01
Re: .

:-)

0 0
možnosti
2

231/4

14. 10. 2012 10:04
Ja bych to s tou neanonymitou

nevidel tak zle.

-redakce chce realne jmeno a ne prave.

-Jen blbec uvede sve prave jmeno

- polkud nekdo uvede prave jmeno, tak pochybuji, ze sefoveaspusedo budou hledat zrovma jejo nazory. To bude spise otazka nahody

- prohlizet vsechny diskuze nejakym scriptem se teoreticky da, ale je to prece jen trochu narocne. A kdoby to delal, kdyz vetsina jmen bude jen realna, ale ne prava? To uz je levnejsi to od iDnesu koupit.

0 0
možnosti
I

iVčera.iDnes.iZítra

14. 10. 2012 10:59
Re: Ja bych to s tou neanonymitou

- já jsem třeba jednou psala šéfadminovi jistou připomínku (samozřejmě ne anonymně), takže i kdybych si zvolila reálné jméno jiné, než je moje skutečné, je jen otázka času, kdy po mně budou chtít naskenovanou občanku

- mně je jedno, co by hledal nebo nehledal můj šéf. Když jsem v práci, tak do diskuzí nepřispívám, protože na to nemám čas. A i kdybych sem napsala nějakou kritiku, tak ať si to klidně přečte. Co mně opravdu vadí, je skutečnost, že občas píšu o svém bezprostředním okolí. A pokud píšu anonymně, tak je to v pohodě. Jakmile bych začala psát pod svým jménem, mohlo by to vadit mým přátelům, mé rodině. Příklad: v diskuzi o Aspergerově syndromu třeba napíšu, že kamarádka musela začít syna tlumit léky, aby zabránila jeho agresivitě, ona se pozná a bude jí zveřejnění jejího příběhu vadit (byť bych samozřejmě neuvedla její jméno, ale to moje postačí).

- jak se budou tedy reálná (ale ne pravá) jména lišit od nicku, to mi nějak uniká...

3 0
možnosti
C

chmod_5777

14. 10. 2012 8:00
POZOR: Chtel bych vedet vas nazor kterou moznost preferujete

1) podrobny navod jak udelat rucne vypis vsech komentaru jednoho cloveka

2) webove stranky ktere ten vypis udelaji (rekneme za deset korun nebo uvedte max cenu)

1 0
možnosti
C

chmod_5777

14. 10. 2012 8:05
mno web by musel udrzovat miror vsech diskusi ... dost drahy

no jdu se prospat pak se pokusim sesmolit ten navod

jak sem to promyslel tak web by si na sebe asi nevydelal

0 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8259x
Největší a nejčtenější seriozní noviny v Česku - MF DNES a iDNES.cz. Osminásobní držitelé čtenářské ceny Křišťálová lupa. Server s nejdůvěryhodnějším zpravodajstvím (online redakce).

Etický kodex redakcí iDNES.cz a MF DNES

Vydavatelský kodex médií provozovaných společností MAFRA a.s.