Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
QVNC

Qíteček v nemilosti cenzůry

13. 10. 2012 13:00
Milá redakce

Dlabu na vás. Prostě su na netu Qíteček, a nehodlám na tom nic měnit. Na dukáty vám kašlu, na dárky za ně taky, a diskutovat anonymně můžu i na jiných místech.

6 0
možnosti
S

SYETEY_KOTZOUR_chrní_v_trní

13. 10. 2012 12:42
kdyby měla aspoň redakce kule říci opravdový důvod

A odpustila si ty trapné pseudokorektní tanečky kolem. Pokud to nařídili shora a majitelé si na politickou objednávku nepřejí, aby se dalo diskutovat volně, pak s tím opravdu nikdo nic nenadělá. Jak praví přísloví: "Větší pes mr..á".

Řeči kolem zvyšování kvality jsou zbytečný opruz a pokus o kouřovou clonu nad ztahující se smyčkou korporátního mafiánského prostředí, které pomalu vytlačuje demokracii.Rv

17 0
možnosti
Foto
Re: kdyby měla aspoň redakce kule říci opravdový důvod

Milý KOTZOURE, všechny důvody pro změny jsou popsané v obou redakčních blozích na toto téma. Žádný další neexistuje. Politická objednávka je velký nesmysl - jako dlouholetý bloger už jste snad mohl přijít na to, že kdyby to tak bylo, těžko by na blozích mohlo být tolik článků, které velmi nevybíravě kritizují jakoukoli stranu, jakéhokoli politika (pokud jejich autoři dodržují pravidla hry). Na diskusích platí totéž.

2 0
možnosti
I

iFos.cz

13. 10. 2012 12:25
Moje jméno

je jediné na světě, díky podnikání jsem velice snadno dohledatelný a hlavně - mám osobní zkušenost, kdy jsem před mnoha lety kamsi psal pod svým plným jménem a jakýsi trouba z plzeňské univerzity, nemaje argumentů, začal zveřejňovat výmysly a lži o mé rodině!!! ;-€ A to v té době byly vyhledávače v plenkách - žádnej Google apod.

6 0
možnosti
VMB

viveka má ban

13. 10. 2012 11:37
Sháňka po ztracených

napište to do vyhledávače googlu. :-)

4 0
možnosti
ČT

Tydyn

13. 10. 2012 11:22
Čičinka Čiči bude

však víte kde ;-D

4 0
možnosti
.

.Camino

13. 10. 2012 20:46
Re: Čičinka Čiči bude

uz tam jsme, ale palicka a poyut se tam vetreli;-O

7 0
možnosti
VMB

viveka má ban

13. 10. 2012 11:07
Myslím že stalking zde kvete též zásluhou redakce

která ho podporuje tím, že se nestará o obsah příspěvku ale smaže za použití hrubého výrazu. Stalker nemluví sprostě, jeho zákeřnost je obalená v korektních výrazech, naopak hrubými slovy - posíláním někam a podobně - se často brání oběť.

7 0
možnosti

dva mraky

13. 10. 2012 11:54
Re: Myslím že stalking zde kvete též zásluhou redakce

Se vsim respektem ale tohle neni nic nez obycejna vymluva. Ja vim ze krev prekypuje hormony ktere chystaji telo k razne akci pote co vam nekdo blazeovane vysvetli jaky jste hlupak. Ale to ze jste vpravu vas nijak nevylucuje ze zavedenych pravidel. Branit se bez vlugarit a prece tvrde  lze a neni az tak tezke se to naucit. Mozna bude par smazanych ale pak se do toho dostanete

8 0
možnosti
V

VsichniMeMajiRadi

13. 10. 2012 10:16
Není to šťastný nápad.

Na lidovkách to nezabránilo některým jedincům v nenávistných výlevech a současně to prakticky zabilo diskuse. Ke všemu zde existuje tzv stalking a to je zveřejněním jména přímo živnou půdou. Jméno známé redakci s nickem by postačovalo.Některé nicky jsou budovány léta... Ostatně podívejte se na FB, jak to bude fungovat. Tam je možné ale sprosťáky zablokovat.

7 0
možnosti
K

kolopodoli

13. 10. 2012 9:53
Potlačení

Názory debilů nečtu ani se jimi nezabývám, ale nejsem tak "hloupý" abych si nepřečetl názory chytřejších, byť nepodepsaných nebo anonymních.

8 0
možnosti
JM

jamijam

13. 10. 2012 10:41
Re: Potlačení

Taky bych to tak rád dělal, jenže pokud je pod blogem několik set příspěvků, ve vzájemně se proplétajících větvích, tak se v tom nedá orientovat (podle mne), takže nakonec nečtu ani ty blbé, ani ty chytré. a asi to tak, ke škodě diskuze, dělá většina čtenářů. Jak na to?

1 0
možnosti
DD

ducks_quack

13. 10. 2012 9:37
no question, no aswer

očividně admini neví co s tím, dostali to zřejmě  shora přikázané a co teď s tím.... zcela impotentní vysvětlování... "jsme přesvědčeni... věříme... víme!!!!!!.... ti tu nemají co dělat..... " to jsou jediné "argumenty", naproti tomu řada uznaných blogerů i "respektovaných" diskutérů s docela pádnými argumenty proti změně..... No tak zavřem krám a půjdeme jinam, a já taky, těch 15 525 dukátů v tuto chvíli si mohou nechat.... tož tak

7 0
možnosti
O

oooo

13. 10. 2012 9:35
Blog ovcí pod vedením velkého bratra

Ještě na jeden závažný fakt bych chtěl upozornit. Od data zavedení tohoto čínského opatření bude jasné, že nikdo nikdy už nebude moct říci, že na základě nějaké diskuse na tomto blogu zná převažující názor populace na cokoli. Bude to jen názor ČÁSTI populace, která bude ochotná přijmout tuto hru a vzdát se názoru, že internet je svobodné, nikým nezcizitelné medium, nepodléhající žádné cenzuře a neomezující přístup nikomu, kdo zachovává zákony. Takže vypovídající schopnost takových diskusí bude minimální - bude to jen diskuse těch "oskenovaných", kteří poslouchají velkého německého bratra na slovo.

7 0
možnosti
JM

jamijam

13. 10. 2012 9:43
Re: Blog ovcí pod vedením velkého bratra

Snad jen dvě upřesnění:

- Teď tu snad taky není celá populace, tedy miliony diskutujících. I teď je tu jen nepatrná ČÁST

- internet je pořád svobodné, nezcizitelné medium (jako třeba moře). Stránky už jsou soukromé (jako třeba loď).

2 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8259x
Největší a nejčtenější seriozní noviny v Česku - MF DNES a iDNES.cz. Osminásobní držitelé čtenářské ceny Křišťálová lupa. Server s nejdůvěryhodnějším zpravodajstvím (online redakce).

Etický kodex redakcí iDNES.cz a MF DNES

Vydavatelský kodex médií provozovaných společností MAFRA a.s.