Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Edmund Černá Zmije

13. 10. 2012 9:27
Jsem opravdu zvědavý na 1.11.

Řekl bych, že se tu všichni trollové sejdou pod vymyšlenými jmény aby dokázali, že nový systém je nezastaví. :-/

4 0
možnosti

dva mraky

13. 10. 2012 9:38
Re: Jsem opravdu zvědavý na 1.11.

No dopadne to jako vzdycky hodne lidi co jsou to opravdu kvuli diskutovani odejde, trollove nejdriv zustanou vsichni, ale pak se tu zacnou nudit tak odejdou taky

9 0
možnosti
K

kram.bigbloger.lidovky.cz

13. 10. 2012 9:16
Velmi dobře řečeno

Citát: "7) Právo na vyjádření pro všechny - i diskutér páté cenové má právo na vyjádření.

iDNES.cz: Nemá. Diskutér páté cenové nechť si diskutuje v páté cenové. Na iDNES.cz vítáme jen ty, kdo respektují naše pravidla. V nich místo pro hospodské překřikování není."

1 0
možnosti
P

PosledníMohykánStáleŽivý

13. 10. 2012 9:21
Re: Velmi dobře řečeno

Z toho je vidět naprostý nedostatek úcty redakce ke čtenářům. Ignorance a arogance v jednom pytlíku. Mnoha slovy řečeno MY JSME SPARTA - VY NEJSTE NIC.

7 0
možnosti
JM

nepohodlný energetik

13. 10. 2012 8:52
Němečtí majitelé 96% "českých" novin mají právo na pouze ...

...německé názory na diskusích o jediné správném německém názoru na atomovou energetiku, větrníky, připojení nesvéprávných sousedů a řízení JEJICH názorů na hospodářství dle německého jednoho vzoru, jednoho národa, jednoho vůdce....? Takhle si lidé také mohou vysvětlit tu cenzuru a zavádění řízených diskusí ve všech "českých" novinách ? Jednou už to tady bylo, důsledky zažila minulá generace. Bojím se téhož pro naše vnuky.... Možná se redakci nebude líbit můj názor a mých 5000 bodíků vyletí komínem virtuální kremační pece dalšího koncentráku, nicméně se nemohu zbavit dojmu, že mám trochu pravdu a oprávněné obavy z budoucnosti zbavené svobodných a mnohndy nepohodlných (leč užitečně jako zpětná vazba korigujících realitu) názorů. Pletu se ??????????Rád bych se pletl !!!!!!;-(

6 0
možnosti
JM

nepohodlný energetik

13. 10. 2012 8:55
Dodatek KAM se blížíme:

Nemysli. Když myslíš, tak to nikam nepiš. Když to napíšeš, tak to nepodepisuj a když to podepíšeš, TAK SE POTOM NEDIV ....?!?

10 0
možnosti
JV

johnymistr

13. 10. 2012 8:45
zavřete oči

odcházím

7 0
možnosti
O

oooo

13. 10. 2012 8:36
Skenujte si facebookovou generaci, já odcházím

Je to vaše právo si s vaším blogem dělat co chcete, a zdůvodňovat to jak chcete. Mnoha vašim odpovědím nevěřím - toto opatření je až příliš "v duchu" dnešního byznysu na dálku - ať dnes podepisujete cokoli, kupujete cokoli, musíte podepsat souhlas se skladováním a kšeftováním s osobními daty. Nikdo, prostě NIKDO mě nedonutí posílat někam skenovanou občanku. Myslím, že takto smýšlí hlavné starší generace - cenzura tohoto druhu je prostě čínština - možná že mladší zvyklí na facebookách se svlékat pomalu donaha takovýto trend akceptují, já už ne. Takže ještě jednou a definitivně - SBOHEM - je sposta jiných webů.

13 0
možnosti
JK

MiroTR

13. 10. 2012 8:35
Cesta do pekel často bývá dlážděná dobrými úmysly.

1. Ano, příspěvků ubyde už proto,  že o některých tématech lze volně diskutovat jen pod přezdívkou.  Málokdo se třeba v diskuzi o nemocech bude chtít podepsat pravým jménem.

3. Vůbec nejde o vyhledávače, to je jen prkotina.  Pokud je možné, že uniknou data ze sčítání lidu, pak z nějaké MF databáze tím spíš.  A myslím, že pro určitou skupinu lidí to bude velice zajímavý zdroj informací.

21. Dokážete aspoň odhadnout, kolik lidí se zaregistruje na sken cizího OP ? 

Atd, atd.

Zkrátka:  Chcete-li zabít diskuze, zaveďte to. :-/

6 0
možnosti
DB

original

13. 10. 2012 8:27
z dobrých zdrojů :

už nyní klesla návštěvnost článků zejména ve sportovní a revue o 70%  ... a počet příspěvků o neskutečných 1420 % ... prostě lidé nečekají až je někdo vyhodí a už to balí ... pá pá ;-)

4 0
možnosti
K

kareldrabek.blog.idnes.cz

13. 10. 2012 8:29
Re: z dobrých zdrojů :

Také čekat, až budou diskuse nečekaně uzavřeny z technických důvodů (přechod na nový systém) nemá cenu.

4 0
možnosti
XX

xaeris

13. 10. 2012 7:39
NENÍ NUTNO zakládat ZASE svazky, ( bude-li ovšem na koho)

Dvě připomínky, když Hvížďala zprivatizoval MF a pak ji prodal těm, co mu nabídli nejvíc, aniž ho zajímalo, jaký paskvil tak vznikne z novin, kam psali nejlepší čeští novináři (paskvil pro mne jsou např. rubrika revue a jistý pan Vedran), tak ale prodal i celou historii MF, včetně dokumentů.Takže až současný majitel jednou prodá iDnes, prodá s ní i DATABÁZI kopií občanských průkazů přispěvovatelů.Sice za to dostane víc zaplaceno, ale nový majitel už nebude ničím vázán.Takže, palec dolů.A za druhé, nestačilo by si v redakci zakládat svazky s údaji o diskutujícíh jen u témat, za která dostanou "novináři" účelově zaplaceno někde v zákulisí, tj. politika, ekonomika a třeba i ty blogy, ale ponechat diskutujícím nezávislost třeba ve sportu?Vždyť na stadionech lze vyjádřit leccos a při slovním projevu není NUTNO předkládat kopii občanky.A moudří to vědí, protože jinak by se na stadiony chodit PŘESTALO a to už je opět palec dolů, ale tak nějak definitivně.

10 0
možnosti
JM

jamijam

13. 10. 2012 7:20
Tento blog určitě splnil svou roli

Teď tu má redakce prakticky všechny pohromadě, které může zcela svobodně, právem vlastníka, zabanovat nebo zapsat na černou listinu.

To jste si naběhli ! ;-D ;-D ;-D

2 0
možnosti

dva mraky

13. 10. 2012 7:27
Re: Tento blog určitě splnil svou roli

Nevim jestli vam to dochazi ale uz je to jedno, s novym systemem tady stejn podstatna cast lidi diskutovat nebude. Co se me tyka jestli to tu zabalim tedka nebo az za necele tri tydny zas takovy rozdil neni, tolik ke straslivemu banovani.

10 0
možnosti
VC

veverka Chip

13. 10. 2012 5:56
za ty leta odešlo dost blogerů

a dobrých, většinou uváděli důvod - cenzuru

5 0
možnosti
K

kram.bigbloger.lidovky.cz

13. 10. 2012 9:19
Re: za ty leta odešlo dost blogerů

To se mýlíte. Hodne lidi přestalo psát po tom, co něco napsali a pak několik hodin odráželi jak Kung-Fu Panda utoky na svou osobu v diskuzích. Ne každého tohle baví a ne každy ba to ma čas.

2 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8259x
Největší a nejčtenější seriozní noviny v Česku - MF DNES a iDNES.cz. Osminásobní držitelé čtenářské ceny Křišťálová lupa. Server s nejdůvěryhodnějším zpravodajstvím (online redakce).

Etický kodex redakcí iDNES.cz a MF DNES

Vydavatelský kodex médií provozovaných společností MAFRA a.s.