Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BM

Jak jsem probíral včerejší i dnešní příspěvky je to slabota. Ubylo zajímavých blogů a diskuse téměř veškeré žádné. Už to není co bývalo!!!

12 4
možnosti
Foto

R50o65b16e74r40t 34P86o29c84h

2. 11. 2012 10:46

bohužel mám k tomu důvody. Aby nedocházelo k mýlce s jinými Roberty Pochy

5 27
možnosti
MP

A kolik Robertů Pochů, diskutujících na iDnes, znáte? ;-D Já bych řekl, že jste tu s tím titulem docela směšný, ale je to konečně vaše věc.

37 4
možnosti
Foto

konečně se nikdo nebude otírat o moje jméno a nebude mne urážet squadra zakomplexovaných lidiček

6 49
možnosti
Foto

roberte...to s tím titulem myslíte vážně?;-D;-D

40 5
možnosti
MS

Uvádím pro redakci, pokud ji názory toho druhu zajímají, že mi nevyhovuje grafické provedení nových diskuzí. Vypíchnuté jméno (umístění a zvolený font) s oknem fotky (hlavně umístění vlevo i velikost) působí rušivě v neprospěch obsahu příspěvku, mnohem více vyhovovalo uspořádání dřívější - předmět příspěvku, příspěvek a bokem pod/vpravo info o pisateli. Uvítala bych tedy zpět zhutnění vlákna.

27 2
možnosti
Foto

to nejste zdaleka sama...ale mám obavy, že amatér, který tuhle hrůzu spáchal, jen těžko překoná své ego, aby s tím něco provedl. Co vím, tak z připomínek uživatelů nabylo vyslyšeno naprosto nic už před spuštěním téhle hrůzy.;-)

35 1
možnosti
JH

J12a89n 42H88u92s

1. 11. 2012 20:32

Hořím nadšením...

22 3
možnosti
KB

Změna v přihlašování je dobrá především pro policii. Pokud se někdo z nás neovládne a začne urážet jiné rasy, národnosti, náboženství (např. islám) či zpochybňovat počet obětí různých genocid, ke kterým v historii lidstva došlo, policie může během krátké doby zjednat nápravu.

10 2
možnosti
TF

Když musí být jména budou jména. Ale proč jsou jména největším písmem v celém příspěvku? Není snad důležitější obsah a hlavně nadpis. Proč jméno není menším písmem pod fotkou? Celý web je jako dělaný pro slabozraké, proč to velké písmo? Hrůza a děs Rv a blijící smajlík stále nikde...

30 3
možnosti
Foto

měli strach ten blicí přidat už první den, aby se neošoupal;-D

24 2
možnosti
MP

Dotazy?

Proč je jméno důležitější než titulek?

Kdo se kdy omluví za to, že neplníte nic z toho, co jste slíbili?

21 2
možnosti
MN

Naprosto kouzelné. Systém mě fascinuje, hlavně to, jak "pečlivě" ověřuje totožnost zaregistrovaných. Trošku šaškárna, ne? Místo anonymních přezdívek z prstu vycucaná jména...

16 3
možnosti
Foto

layout terror...css disaster...script lottery.....tak bych to shrnul;-D

SYETEY-KOTZOUR

12 2
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8259x
Největší a nejčtenější seriozní noviny v Česku - MF DNES a iDNES.cz. Osminásobní držitelé čtenářské ceny Křišťálová lupa. Server s nejdůvěryhodnějším zpravodajstvím (online redakce).

Etický kodex redakcí iDNES.cz a MF DNES

Vydavatelský kodex médií provozovaných společností MAFRA a.s.