Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Každý pokus omezit vulgaritu je dobrý.Když tam někdo píše 6 x a o ničem(jako dnes),tak ho lze snadno přeskočit..Zřejmě sousedovic Toníček nemá žádný koníček:).

2 16
možnosti
PN

Jak se tu zmiňuje, vytratil se vtip a takové to pošťuchování... ale co už...

.

Jen malá otázka pro redakci... Už jste tedy propustili cenzory? :-D)))

17 2
možnosti
MK

Počkejte, až příjde mistr vytříbeného humoru pan Koranda. To bude smíchu. :-)

16 3
možnosti
Foto

Co se vytratilo s diskuzí, tak humor. Tak jak jsem den po zavedení říkal, že to tu bude jak u sucharů na Novinkách, tak taky je. O Češích se říká, že si dokáží ze sebe dělat srandu a že nezkazí žádnou prču, ale když vidím diskuze, reakce k věci a mínusy, tak vidím jen zastydlý národ ...

5 19
možnosti
MK

Tak mě ten Váš humor tak pobavil, že jsem se neudržel a dal Vám minus :-)

14 6
možnosti
LD

Nevím jestli sev má redakce čím chlubit, prošlo hodně falešných jmen, je tu např. nějaký Lev Hart, velké množství běžných jmen bude zřejmě také falešných, diskuse jsou kvalitnější než články, člověk se z nich často dozví víc,  články se často věcí vůbec nezabývají, jen se nadhodí lákavý titulek, pak se někde opíše nebo na googlu přeloží pár řádek a je to...Dnešní novinařina je většinou založena jen na opisování.

11 2
možnosti
Foto

"Evžen Hart, šéfreklamníagentury Ogilvy, má dva syny; Vojtěcha a Matěje. Oběma nechal do rodného listu zapsat ještě druhé jméno, a to Lev.

"Vojtěch slyší jak na Vojtěcha, tak na Lev Harta. Matěj je ještě malý a nemá z toho rozum, ale už mu říkáme Lev Harte také," vysvětluje Evžen Hart. Inspirací pro druhé jméno svých dětí mu byla prý někdejší sázka s kamarády." ;-D

Zdroj:http://zpravy.idnes.cz/dobry-den-jmenuji-se-vinetue-dgk-/domaci.aspx?c=A030709_210649_domaci_mad

13 2
možnosti
Foto

Někdy závidím všem Novákům, Mackům, Novotným, Ducháčkům, když jich je jak máku. Nedaj fotku, nikdo je podle jména nepozná, stále jsou ve svém stydlivé anonymitě ... ale já se nestydím, nebojím, už za nicků, jsem byl snadno odhalitelný. Co taky když si to moje jméno už nikdo jiný na světě nedal :-)

1 13
možnosti
PP

Milá redakce - děkuji. Bylo na čase - vždyť to tu v poslední době vypadalo jako na IDnes,Samá urážka, skřípění zubama a levičácká invektiva - což ovšem nákteří pokládají za zábavné (z dnešních přispěvatelů Jošt, Kiršová, Krejčíř . .) Tudíž přijdete o část publika (zaplať pánbů). Naproti tomu budeme snad mít solidní diskuzi.   Puk

1 16
možnosti
PK

;-D;-D;-D A co trocha švestiček z vlastní zahrádky by nebylo, Paulson? ;-D

12 1
možnosti
JJ

J53a18n 54J96o19š95t

8. 12. 2012 14:35

Milá redakce. Tak jste se pěkně soudružsky poplácali po ramenou, a vůbec vám nevadí fakt , že jste s vaničkou vylili i dítě  - a ještě máte hroší kůži se s tím chlubit !!!

24 1
možnosti
AK

...jenže je to tady jak na hřbitově ;-(

18 1
možnosti
PK

Nějak se nám z těch diskusí vytratila sranda - tedy i to málo, co v nich bylo, už je úplně v ... pryč. Ale to jste asi chtěli ... :-/

23 1
možnosti
JD

Jak se budou řešit evidentně vymyšlená jména?

9 4
možnosti
HV
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8259x
Největší a nejčtenější seriozní noviny v Česku - MF DNES a iDNES.cz. Osminásobní držitelé čtenářské ceny Křišťálová lupa. Server s nejdůvěryhodnějším zpravodajstvím (online redakce).

Etický kodex redakcí iDNES.cz a MF DNES

Vydavatelský kodex médií provozovaných společností MAFRA a.s.