Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

J35a41n 60J16i62r25á39s75e44k

7. 12. 2012 12:39

Tak s diskutérama to máte vyřešené! A co nyní tak trochu pořešit ten váš tým novinářů? Předně chci říci, že katastrofa jsou vaši novináři s tématy do Revue, Doprava, Ekonomika a často i Zprávy. O Pravopisných chybách novinářů iDNES ani nemluvě. Zejména pak Revue.. ačkoliv jej moc nenavštěvuji, článek který má 2 nebo 3 odstavce s autorem pana Vedrana, nepovažuji za věrohodný a nosný pilíř informací. To raději ať pan Vedran nepíše vůbec. Ale chápu, naklepat pár vět do článku - aby z toho něco bylo, je u Vás nejspíš kritérium. Takto by mohla psát články i cvičená opice. O redigování článků (pokud vám to slovo něco říká) se ani nezajímáte, mnohdy kopírujete články z tiskových agentur nebo přímo ze zpravodajských portálů. Problémy máte i s fotografiemi.. máte tedy nadále co vylepšovatRv

26 1
možnosti
TN

Jirásku a proč se nepochlubíš, že sám kradeš články z idnesu na svoji ohňosíť, hlavně že z toho osočuješ jiné. Já vím, že máš nějaký osobní problém s p. Sůrou, tak nebuď srab a zajeď si to vyřídit osobně, možnost jsi měl ale odvahu ne.

1 11
možnosti
RM

Tak určitě je dobře, že jste se pěkně poplácali po ramenou, řekli jste si, jací jste skvělí pašáci, a jak vám to jde, že jo. A taky jste nám hezky vysvětlili tu vaši cenzuru. Pracují u vás ještě skuteční žurnalisté, nebo jste partička nevzdělanců bez rozhledu? Pokus jste žurnalisté, nestydíte se tak trošku? Kde je vaše čest, co? Vymazat nepohodlnou větu, odstavec nebo celou knihu, to není řešení, to vás neučili v učilišti pro novináře? Dávám jednoznačně Rv

22 1
možnosti
TN

Redakce, ty diskuze jsou strašně nepřehledné!

23 3
možnosti
JJ

Děje se také další věc, kterou jsme si přáli a očekávali. Kromě přeregistrovaných původních uživatelů se do diskusí hlásí stále více nových diskutujících.

TAK TO JE OPRAVDU POZORUHODNE. Ze by si vsichni, kteri neprosli, chteli naklikat smyslena jmena? :-P

19 1
možnosti
Foto

Řekl bych, že tak každé 5 jméno nepasuje na majitele ...

0 9
možnosti
PB

P15e23t65r 63B72ü60r69g48e30r

6. 12. 2012 14:43

Víte, když se tak pěkně samochválíte, jak že se nám ta diskuse pěkně zkultivovala - což takhle také trochu té zpětné vazby od laskavých a pilných čtenářů? Tak například vysloveně bulvární až trapné články o té kolotočářce jaxemenuje nějak od Š s připitomělými výlevy její matky. Odezva byla dost jasná - ani číst to nechceme. Zkuste to vzít v úvahu!

16 0
možnosti
Foto

Mazat by se mělo zcela a naprosto výjimečně. Jenže někteří admini si tak asi zvyšují ego. Jiní zase postupují čistě formálně a zbytečně mažou. Včera mi pod mým článkem dvakrát smazali normální lidskou a krátkou a slušnou komunikaci s diskutérem, který můj blog pravidelně navštěvuje. Prý "mimo téma". Opravdu nechápu. Tak jsem to v diskusi napsal. Byl jsem smazán...pod mým vlastním článkem. To už je teda zaslepenost skutečného cenzora!

Jinak se přikláním k názoru, že největší chybou pro rychlou orientaci bylo zrušení nadpisů vláken a nahrazení pouze jménem.

44 0
možnosti
HP

A už jste viděl dvě poslední diskuse pana Kroupy? Ten už na adminy naspoléhá a maže sám. Ovšem nikoliv vulgarity, ale osoby, které mu nesedí! Ano, maže podle pocitů, jedna diskutérka se mu jevila podezřelá tak ji naprosto vymizíkoval a psala k tématu a slušně!!  

Nadpisy mi nechybí, ale fotografie (i jména) jsou zbytečně veliké, odsazení z obou stran až obludné a vlákna nepřehledná.

23 1
možnosti
MR

Ale no tak, redakce, přestaňte pěk "Když se na sebe podívám, tak se musím pochválit". Diskuse stojí za houby, musíte hodně přitvrdit články na to, abyste dosáhli alespoň stovky příspěvků. :-P

23 3
možnosti
TS

na diskuzi staci i dva lidi. Nesmite byt zblblej z facebooku, ze kdyz pod fotkou nemate xy commentu, tak je to zivotni neuspech :P

2 10
možnosti
PH

Úplně mi stačilo, když jsem si teď vygooglil svoje příspěvky... I přes ty kecy, že to nepůjde.

23 1
možnosti
SB

Diskutovat pod vlastním jménem je zdánlivě v pořádku, ale jak se to vezme. Já například bydlím na naprosto anonymním pražském panelákovém sídlišti. Takže mně je fajn. Bydlím v 7. patře, neznají mě ani lidé ze 6. nebo z 8. patra. Ale na vesnici se lidé znají, navíc vesnice je mnohem více bolševická než město. A ne každý se jmenuije Jiří Novák, aby mohl říci "víte, kolik lidí této kombinace křestního jména a příjmení existuje"? Když se někdo jmenuje Dalimil Vohřenský, je z vesnice o padesáti domech, ta vesnice je i na poměry venkova nadprůměrně bolševická a navíc, jak z jména již vyplývá, je to muž (muži mají mnohem věší nechuť k trapným scémám než ženy, tedy i mnohem větší nechuť k tomu, aby nějaký soused na něj měl trapné poznámky), tak to příjemné není. Ne proto, že by se pan Vohřenský za své názory styděl, ale že je mu třeba nepříjemné poslouchat jedovaté bolševické poznámky pd lidí, kteří jsou oproti panu Vohřenskému vzděláním mnohem níže a ani nechápou hloubku jeho myšlenek.

38 4
možnosti
TS

zkráceně řečeno, stydí se za svůj názor / postoj / myšlenku

2 22
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8259x
Největší a nejčtenější seriozní noviny v Česku - MF DNES a iDNES.cz. Osminásobní držitelé čtenářské ceny Křišťálová lupa. Server s nejdůvěryhodnějším zpravodajstvím (online redakce).

Etický kodex redakcí iDNES.cz a MF DNES

Vydavatelský kodex médií provozovaných společností MAFRA a.s.