Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MW

Prostě jste to, blogeři, neunesli:-P

16 5
možnosti
PB

Ale vždyť si musej lidi na něco zanadávat...tentokrát na to, že nemůžou nádávat anonymně - ó, jak české to je...

4 24
možnosti
HS

Mně se moc líbí možnost autora mazat příspěvky pod svým blogem. Jeden bloger už to očividně neustál a pomátl se! ;-D Admini, redakce! Slyšíte? Splašil se vám Kroupa! ;-D

30 3
možnosti
MP

Kroupa hrdnině bojule proti zlořádu a brání pracující lid.V

23 3
možnosti
DK

D76a63v89i68d 40K86a78p55r

4. 12. 2012 10:46

Dle meho je to dobry smer, ja osobne jsem byl nekolikrat zde napaden za moji spatnou cestinu a nikoho nezajimalo ze jsem se neucil na ceske skole pac jsem zil v zahranici... I kdyz jsem tuto skutecnost napsal tak se nikdo nikdy neomluvil a pritom jsem ja nikomu z diskuteru nikdy nenadaval.

5 13
možnosti

P50e49t10r 14Č24e34c24h

4. 12. 2012 11:37

takto přecitlivělí je lepší na diskuse nechodit

11 2
možnosti
Foto

Diskutujících je 17000. To je slušné město. Nedozvěděl jsem se ale, kolik jich bylo dřív. Za listopad příspěvků taky slušně. Děsí mne však, že jich je pouhá třetina, co dříve. Neviním z toho nový systém, spíš přemýšlím, kdo to diskutoval, když se dnes bojí vyjádřit názor pod jménem.

7 6
možnosti
PB

Myslíte tím, že se lidé bojí kritiky, nebo se za svoje názory stydí, když se mají k nim podepsat? Sebevědomej člověk si pevně stojí za tím, co říká nebo píše a názory ostatních určitě taky rozdýchá v pohodě...

2 13
možnosti
TS

No, subjektivně se mi zdá, že články jsou diskutovány tak 10x méně. Tam kde dříve počet příspěvků přesáhl 1000 je teď něco málo přes 100. Neustále je zmiňovaná vulgarita. Oproti jiným serverům jsem zde neviděl, že by se diskutující posílali to různých tělních otvorů nebo se nazývali hospodářskými zvířaty. Když už se tací objevili, bylo naprosté minimum a kvůli těm pár jedincům se změnil celý systém a omezili ostatní? :-/ S anonymitou odešla taky zábava. Sranda co bývala v diskusích, kde občas hrozilo utopení douškem kávy nebo čaje ;-)  je pryč. Mezi nejvtipnější asi patřily diskuse na Revue a ONA, kde si každý přečetl nadpis a hurá do diskuse. Tam vznikaly bezvadné příspěvky. Chtěli jste ohlas, zde ho máte. Ale je to váš server můžete si dělat co chcete samozřejmě.

45 4
možnosti
TS

PS: Dát svůj blog o sebechvále do výběru blogů "Zaujalo nás" je trochu moc na můj vkus ;-D

47 4
možnosti
PP

tak se Idnes pochválila, ale ono není za co. Pokud můžu hodnotit, i když vím že za to budu smazaná, protože se to líbit nebude....tak je to krok zpátky. Ať rozkliknu jakýkoliv článek, je pod ním pět, deset příspěvků vesměs nicneříkajích a o ničem. Lidé si moc dobře rozmyslí, jestli můžou napsat na své jméno a příjmení něco choulostivého (politiku nemyslím, spíše diskuse na Oně, xmanovi atd....například na Oně byl článek o cenách umělého oplodnění. O této problematice vím své víc, než autoři článku, velmi se mě to týká a jsem v tomhle už hotový harcovník, mám IVF za sebou i před sebou. Chtěla jsem tam napsat své soukromé postřehy, ale pak sjem si to rozmyslela. Protože by to někdo mohl poznat, že jsem to já a to, co bych tam psala, byť sebepřínosnější pro čtenáře tak pro mé okolí bych prozradila až moc na sebe. Tohle je opravdu krok zpátky.

43 0
možnosti
PP

grafiku ani neřeším, na tu si člověk zvykne, byť je sebehorší. Ale co tu postrádám nejvíc.....nadsázku, humor, nadhled, ironii, krásný český humor. Těch vulgarit, kterými s tu pořád ohánějí, zase tolik nebylo...ale byla tu obyčejná lidská sranda. Ted je tu NUDA. Bohapustá nuda, a to klikání na diskuse, kterým se tu ohánějí, to jen proto, aby se lidi přesvědčili, jestli je tu NUDA pořád, nebo se něco změnilo. No....nezměnilo a nezmění. Bude spíš hůř. A ještě si napíšou článek, jak je to skvělé řešení....tohle je nesoudné..Měli by spíš hledat redaktory, kteří umějí česky a umí aspon základní věci...viz jak tu někdo psal, napsat Kate Middletonová, to je opravdu zlý...to snad ani v Blesku nenapíší. Je to přece vévodkyně z Cambridge, žádná Kate Midleton....pokud zaměstnávají lidi, kteří mají takto omezený rozhled, tak se není čemu divit, že jim utíkají čtenáři. Můj názor. Hezký večer.

37 0
možnosti
DP

Graficky děsné, obsahově ještě horší. Dříve sice záplava hloupých příspěvků, ale občas se našel nějaký trefný. Teď nic. A vtip se vytratil skoro úplně ...

26 2
možnosti
Foto

Graficky byly staré diskuze lepší. Proč je jméno autora příspěvku tlustě vytištěno a na takovém místě, že vypadá jako nadpis? Stačilo by uvést jméno malým písmem a pod příspěvek. Taktéž nepůsobí dobře ty fotky, když se stále opakují - už vím dobře, jak vypadá například Martin Kavka, proč musí vykouknout u každého svého příspěvku? Martine, nechcete si aspoň obléci tričko v jiné barvě? ;-)

23 3
možnosti
PB

Fotky autorů u každého článku jsou teda OUT, to máte pravdu.

0 5
možnosti
SW

1/3 ? Je to zvlastni, protoze na zpravach ci Ona, Revue, Xman, tam to zeje prazdnotou, to same vseobecne na blogu, delsi diskuse maji jen takovi ti autori, kteri maji uz povest, ktera se hvezd dotyka. Je to trosku skoda, drive byly velmi legracni prispevky na Onence, Revue, to ted zmizelo zcela. Bydleni se zmenilo tez. Nevim, jak moc ctou autori clanku diskuse, ale obcas by se tam meli podivat, lide je upozornuji na chyby atd. Je treba trapne, kdyz se o vevodkyni z Cambridge pise jako o Kate Middletonove, nemluve o prekladech zprav z anglickeho jazyka.

Celkove tedy rikate, ze pocet diskusnich prispevku mene, ctenost vsak relativne slusna. A uroven? Bude to nejakou dobu trvat, nez se veci ustali, ze?

17 2
možnosti
MR

M26i28c42h55a35l 87R11y84b90a

3. 12. 2012 22:24

Počet příspěvků nám spadl na třetinu, ale je to pořád hodně.;-D

10 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8259x
Největší a nejčtenější seriozní noviny v Česku - MF DNES a iDNES.cz. Osminásobní držitelé čtenářské ceny Křišťálová lupa. Server s nejdůvěryhodnějším zpravodajstvím (online redakce).

Etický kodex redakcí iDNES.cz a MF DNES

Vydavatelský kodex médií provozovaných společností MAFRA a.s.