Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BF

Nová diskuze měsíc poté - NUDA, NUDA, NUDA, málo příspěvků a ještě jednou NUDA..

23 0
možnosti
PD

Ubylo sice možná vulgarismů, ale diskuse na mnohá témata jsou naprosto jalové nebo taky žádné. Někdy je to pouze dialog mezi dvěma přispěvateli. Pod blogy se často pouze spřátelní blogeři poplácávají po ramenou, jak to hezky napsali. Pod nickem se člověk mohl podělit o osobní zkušenosti s daným tématem, které pod jménem do světa vytrubovat nechce (a tím fakt nemyslím sexuální nebo podobná témata). Jediné, co mě zatím u iDnes drží, je široký záběr publikovaných článků. I když vzhledem k jejich neustále klesající úrovni a ořezání diskusí, si pomalu hledám jinou zábavu a zdroj informací.

23 0
možnosti
JV

No, přijde mi, že pokles se projevil v různých rubrikách odlišně - a zatímco pokles diskuse u zpravodajství a politiky o 2/3 je docela vítaný, alespoň se dá diskutovat v jednom vláknu a názor nezapadne na 50. stránce diskuse, navíc opravdu odfiltroval nesmyslné příspěvky, v sekci Bydlení ale tento pokles znamená odfiltrování vesměs slušných příspěvků - moc vulgarit tam v minulosti nebylo. A to je škoda, diskuse tam prakticky odešla.

6 0
možnosti
PD

Zrovna u rubriky bydlení mi ta diskuse chybí asi nejvíc. Bylo zajímavé srovnávat zkušenosti s jinými lidmi.I když člověk musel brát všechno s rezervou, myslím, že diskuse tam měly někdy opravdu informační hodnotu. Teď je to absolutně mrtvé.

8 1
možnosti
PK

P50a61v92e72l 79K62u37l96a

3. 12. 2012 16:08

Hlásí se noví diskutující, třeba Miroslav Macek ;-D;-D;-D

8 3
možnosti
LS

Přesně tak. Mohou se z nového systému osypat jako Dobeš z registru motorových vozidel a přitom je tu podezřele mnoho jmen která jsou 100% falešná. Po mě přitom chtěli občanku!!!

10 3
možnosti
MP

Ještě by to chtělo doplnění kolik redakce ušetřila na nevyplacených odměnách.

A ty čísla mi tak od oka připadají zvláštní, dříve bylo snad pod každým blogem několik desítek příspěvků, dnes pod většinou ani jeden.

9 0
možnosti
MW

Například tady to žije jak na koupališti v měsící březnu:

http://hokej.idnes.cz/diskuse.aspx

asi to bude tím, že nejsme hokejový národ:-P:-P

6 0
možnosti
VK

Vážená redakce, teď ještě, abyste mazali skutečně nekorektní, často urážlivé příspěvky, napadající nejen blogery ale též některé diskutující, dělajících si z nich posměšky či uvádějících o nich vyložené lži, neřku-li přímo žalovatelné výroky, a na druhé straně nemazali naprosto nevinné a slušné příspěvky, které jsou často jen odpovědí na nehorázné útoky. Teprve pak to bude úplně bezva.

Jinak je vám nutno přiznat, že jste to tu dost vyčistili a aspoň ti nejhorší diskutéři tu nejsou. Tedy zatím, uvidíme, jak to bude vypadat za tři měsíce.

5 23
možnosti
FP

Toto je moc nekonkrétní. Z toho nebude redakce moudrá. .... Prostě napište, že nemají mazat vás, ale všechny vaše oponenty ano. ;-)

27 3
možnosti
JR

J85i13r25i 15R90u78s87n41o67k

3. 12. 2012 15:43

Neverim, ze pocet prispevku klesl jen o 2/3. Podle toho, co vidim, klesl tak o 90 %. Totez s poctem zobrazeni. Pokud neni u clanku diskuse, ci pokud tam jsou 1-10 prispevku, tak tam ani nechodim, protoze tam neni nic zajimaveho.

Clanky s nekolika sty prispevky byly zajimave. Diskuse pravda nebyla vzdy slusna a na urovni, nicmene byla ziva a zajimava.

28 2
možnosti
Foto

Věřte nevěřte, je to tak. Dříve 25 tisíc příspěvků za den, dnes devět tisíc. Nižší je i množství smazaných příspěvků - absolutně i realtivně.

4 5
možnosti
JU

J12a39n 51U30l63r45i69c39h

3. 12. 2012 15:40

I když jsem se změnám v diskusích podřídil, nesouhlasím s nimi.

26 0
možnosti
PS

ano,ano a obzvláště diskuze u blogerů jdou přímo až na dřeň ...

karma Dušane / děkuji Marku

karma jako brno / děkuji pěkně

napsal jste to moc hezky / děkuji za názor

lépe to formulovat nelze, karma / děkuji za názor k článku ..... :-):-/

19 0
možnosti
MK

;-DR^ Tam se dorozumívají pomocí šifer

16 1
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8259x
Největší a nejčtenější seriozní noviny v Česku - MF DNES a iDNES.cz. Osminásobní držitelé čtenářské ceny Křišťálová lupa. Server s nejdůvěryhodnějším zpravodajstvím (online redakce).

Etický kodex redakcí iDNES.cz a MF DNES

Vydavatelský kodex médií provozovaných společností MAFRA a.s.