Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KB

Jen bych vás ještě doplnil, že veřejně se přihlásily k podpoře Obamy dále např. Washington Post, Los Angeles Times, Boston Globe, Chicago Tribune … Je vůbec zajímavé, jak se někteří chytili tvrzení, že noviny mají být nestranné a objektivní. To by pak stačily jedny. Např. prvorepublikové Lidové noviny byly vyloženě „prohradní“ a tuším, že v nich nikdy nevyšla kritika hradní politiky. Kdo jí chtěl slyšet, četl prostě jiné noviny.

5 4
možnosti
PS

Problém je v tom, že téměř všechny deníky mají stejného vlastníka a snažili semu zavděčit, tak že v závěru se v tendenčnosti podařilo i Lidovkám překonat DNES

4 0
možnosti
Foto

Nevím, jestli je dobře toto takto ventilovat. Protože, je po boji a na vše, co bylo řečeno, padá prach. 

A navíc, absolutně nechápu, jakou má souvislost to, že Walter Lippmann (1889 - 1974) podporoval jednou toho a podruhé onoho kandidáta (z opačných táborů). Zeman tu svoji výtku přece myslel jinak, a to tak, že oni mladí to jméno vůbec neznají.

Podtrženo, sečteno si myslím, že tento alibistický článek svědčí pouze o jediném. O potrefené huse.

13 3
možnosti
Foto

No, potrefená husa jste vy, pane Heřmánku, protože o podpoře médií mluvil Zeman několikrát, pije mu to logicky krev, specielně, jedná-li se o novináře. A oni si dovolí poporovat jiného kandidáta, ne všeznalého a neomylného Zemana. Také jim to nandal při první tiskovce, kdy k tiskovce pozval"všechny inteligentní novináře".

2 5
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8259x
Největší a nejčtenější seriozní noviny v Česku - MF DNES a iDNES.cz. Osminásobní držitelé čtenářské ceny Křišťálová lupa. Server s nejdůvěryhodnějším zpravodajstvím (online redakce).

Etický kodex redakcí iDNES.cz a MF DNES

Vydavatelský kodex médií provozovaných společností MAFRA a.s.