Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

J16o10h49n 30P62e74t14r74e28s

29. 1. 2013 11:12

Pár poznámek: 55% není relevantní užívat-byli na to pouze dva-,směrodatná jsou% z prvního kola,takže-nic zvláštního.2700 000 voličůje asi třetina právoplatných-podpora nic moc.A lži při kampani-to jstre konstatoval místo odsouzení?! A propos-namazat na chleba si mohl mírně senilního protivníka.Mladého Diensbiera za 5 let nezkousne.takže Váš blog-sotva průměr,pane šéfredaktore!:-(

3 3
možnosti
HB

Podle vašich pravidel máme ovšem naprosto nelegitimní vládu, o senátu ani nemluvě. 55% je prostě 55%. Ti co nepřišli, ať jsou zticha, je to čistě jejich problém.

4 0
možnosti
JZ

Po přečtení Vašeho článku jsem se utvrdil, že můj názor o zcela nepřijatelnosti Vašeho listu pro běžného občana,Vaše usilovná snaha o masírování lidí ve prospěch pravicovýh elementů je bohudík marná.Doporučuji, jak už to bývá na trachtě, dejte si panáka a smuťte dál, že Váš nevolitelný cizáček pravděpodobně skončil v politickém ringu u nás.Konečně.Jeho kroky ,co ministra zahraničí, byly absolutně nepřijatelné počínaje schválením drogově mafiánského Kosova a mnoha dalšími kroky  absolutně proti zájmům našeho národa ho totálně diskvalifikují u většiny občanů.Snad jen Komárkové a jíní pochybní redaktoři a ,že jich tam máte , jen ti mohou plakat.Tak si tam pište své zmatečné články, stejn nemjí vliv na nic.Dejte si panáka, jak už je zvykem na pohřební slavnosti a nazdar.

12 2
možnosti
HB

Mandát mu ještě ani nezačal a vy už zase zbrojíte na volby za 5 let. Proč by ho měl někdo připravit o další mandát? Ještě ani nevíte, jakým prezidentem bude. Třeba překvapí, kdo ví. Ale vy už máte jasno - je "levicový", takže špatný.

9 2
možnosti
JP

J22o92h55n 95P50e98t50r95e22s

29. 1. 2013 11:15

Nechme ho,ať se historicky znemožní sám.A nebo taty ne...?8-o

1 4
možnosti
SB

Už několikrát jsem to v různých diskusích psal: Ladislav Špaček by byl těžkým soupeřem por Zemana. Má největší klad (tedy klad z pohledu příslušné skupiny voličů, nikoli z pohledu mého) Schwarzenberga: propojenost s Havlem, avšak nemá celou řadu jeho záporů: počínající stařeckou nemohoucnost, spjatost k Kalouskem, neznalost češtiny u jeho manželky, problémového tchána, spjatost se současnou vládou.

Pro mne by byl pan Špaček stejně nepřijatelný jako pan Schwarzenberg, ale myslím si, že Zemana by porazil.

6 0
možnosti

A jako vizi předkládá pan Špaček? A záruku snad jenom v tom smyslu,že na hradě by se stolovalo s použítím nožů a vidliček.

4 0
možnosti
JH

Vážený pane šéfredaktore, přál bych vaší redakci i nám čtenářům, abyste se nezalekli Zemanových výhrůžek a zůstali i nadále kritičtí ke všem nešvarům všech mocných i nejmocnějších. Bohužel máte pravdu, že bude velmi těžké najít v příštích 5 letech nadějného protikandidáta. Můžete k tomu přispět tím, že budete bořit iluze, které si o Zemanovi mnoho jeho voličů stále dělá. 

Takovou iluzí je podle mého i jeho "levicovost". Jeho levicová rétorika je stejně prázdná jako pravicová rétorika Václava Klauze. Je používána čistě účelově pro oblbnutí levicových voličů.

Jeho "nekomunismus" je rovněž iluzí, pokud tím nemyslíme dávno mrtvou ideologii, ale mocenské struktury reálného socialismu. Privatizace v Klausovsko - Zemanovském provedení jak známo v mnoha případech sloužila právě jim. 

To je třeba nadále odhalovat, dokazovat, zveřejňovat. Přeju vám v tom co nejvíce úspěchů.

3 13
možnosti
ET

Já myslím, že za pět let bude mít silného soupeře na levo, a to Rychetského, to je, podle mně, důvod proč chce být u Ústavního soudu už jen čtyři roky, divím se, že si toho nikdo nevšiml

3 1
možnosti
Foto

Účel článku jsem pochopil...;-)

8 0
možnosti
LP

....získávat si zpět čtenáře. Ale ten cejch jim už zůstane.

5 2
možnosti

Záhadou zůstává, jak to,že pan Schwarzenberg získaval hlasy především v nejateističtějších regionech. Asi se tam vyskytuje nejvíce jedináčků.

9 0
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8259x
Největší a nejčtenější seriozní noviny v Česku - MF DNES a iDNES.cz. Osminásobní držitelé čtenářské ceny Křišťálová lupa. Server s nejdůvěryhodnějším zpravodajstvím (online redakce).

Etický kodex redakcí iDNES.cz a MF DNES

Vydavatelský kodex médií provozovaných společností MAFRA a.s.