Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jsem potěšen, že se najde novinář, který střízlivým způsobem hodnotí fakt, že pár zaměstnanců, vzatých do vazby pro podezření páchání trestné činnosti, nepředstavuje žádný policejní či jiný puč. Ale těm, kdo to tvrdí, lze rozumět také, neboť jejich strach z vývoje vyšetřování má veřejně známé opodstatnění. Jejich hodnocení celé akce  se ovšem s demokratickými principy zcela míjí.

1 0
možnosti

autor je uplne mimo misu. Rika vam neco parlamentni demokracie?

0 4
možnosti

parlamentni demokracie zalozena na stranach nema co delat v zemi, kde je clenu vsech stran cca 2%. Protoze strany bez velke clenske jsou prilis snadno manipulovatelne.

1 1
možnosti
Foto

Mně spíš vadí, že to, čemu lidé se špatným svědomím říkají policejní puč, nemá širší záběr a vždy to postihne jen pár bělic, zatímco velryby se válí v mělčinách v Chorvatsku nebo Monacu.

0 0
možnosti
Foto

policejní puč bezpochyby proběhl, až na to, že jej nezorganizovala policie, nýbrž někdo jiný. Obvinění jsou směšná. Např. pánové Fuksa a Schneider dělali jen to, co se zde běžně již více než 20 let praktikuje. Nakonec budou osvobozeni, to je evidentní.

1 3
možnosti

Takže, pokud bude někdo 20 let páchat na Vás násilí, stane se to běžnou praktikou a je vše v pořádku. Myslím, že bychom měli věci postupně od nemorálního komunistického systému zlepšovat a ne říci, že pokud se to děje 20 let, tak je to v pořádku.

S takovýmto uspokojením se bohužel nikam nedostaneme.!!

1 1
možnosti
Foto

J10a34n 60N90e35t69o28p83i30l

26. 6. 2013 12:02

Nedávno jsem tu četl komentář nějakého pana Mlejnka z iDNES či MF DNES, který byl proti policii zaujatý de facto stejně jako jsou politici právě takovým způsobem, jaký tu popisujete. Těší mě, že ve vaší redakci jsou i lidé jako Vy s racionální střízlivou úvahou.

6 1
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8259x
Největší a nejčtenější seriozní noviny v Česku - MF DNES a iDNES.cz. Osminásobní držitelé čtenářské ceny Křišťálová lupa. Server s nejdůvěryhodnějším zpravodajstvím (online redakce).

Etický kodex redakcí iDNES.cz a MF DNES

Vydavatelský kodex médií provozovaných společností MAFRA a.s.