Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Trochu se vymykám vaší charakteristice, jsem nadprůměrně finančně situován, přesto považuji Kalouskovu (Nečasovu) vládu za špatnou. Hlavním problémem je, že chemik Kalousek je svým nepochopením makroekonomických procesů přímým původcem naší současné ekonomické situace. S makroekonomickými nástroji se musí zacházet jako s lékárnickými váhami a ne tu přihodím lopatu daní, tam kydnu vidlema do sociálních transferů.  Ekonomika reaguje na brutální zásahy brutálně. Kalousek je prostě ekonomický diletant a škůdce. No a potom to, co píšete. Solárníci, ESM, předimenzované církevní restituce, zmastěná penzijní reforma, cílená likvidace veverek, hormonální hybridita premiéra atd. Je dobře, že je tato špatná vláda pryč, je špatně, že se tak muselo udít policejním pučem a ne jejich vlastním vyhodnocením atmosféry ve společnosti a pro-aktivním podáním demise, je špatně, že tady teď bude levicová vláda. Úřednická i povolební. Apropo Zemana jsem volil ne proto, že bych ho chtěl, ale protože jsem na Hradě nechtěl dalšího škůdce (tentokrát pro změnu na mezinárodním poli) z pseudopravicové topky: KvS.

31 6
možnosti
SN

:-) Jaroslave, vidí to stejně ! R^R^R^

8 1
možnosti
Foto

Co to prosím je „liberální demokracie“? Takový termín není politologicky popsán. Demokracie je jen jedna: funkční/nefunkční. S liberalismem to vůbec nesouvisí. To je jedna z politických možností demokracie. Blbnete lidi chybnými termíny.

7 4
možnosti
Foto

Od vedoucího redaktora bych takové selhání nečekal.

3 5
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8259x
Největší a nejčtenější seriozní noviny v Česku - MF DNES a iDNES.cz. Osminásobní držitelé čtenářské ceny Křišťálová lupa. Server s nejdůvěryhodnějším zpravodajstvím (online redakce).

Etický kodex redakcí iDNES.cz a MF DNES

Vydavatelský kodex médií provozovaných společností MAFRA a.s.