Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Dobrý, jen nevím jak to chcete zakázat VIP blogerům ;-) mezi nimiž je minimálně jeden aktivní politik oceněný jako bloger :-)

0 0
možnosti
Foto

Nebude se pár týdnů sebeprezentovat.......jestli to přežije;-)

1 0
možnosti
LN

takže tu máme celosvětovou samozvanou volební komisi ve složení

Michal Hanák, šfr. iDNES.cz....and...Jan Dvořák, šéfadmin diskusí iDNES.cz....

to by člověk blil velebnosti.....;-€;-O

2 0
možnosti
PH

a Nechtěli byste to nechat na lidech co si sami vyberou. Pozitivní souhlas zůstává zachován a co negativní souhlas (;-D).

2 0
možnosti
FB

To se dost nadřete. Kam až sahá moje paměť jsou místní politické blogy jednou velkou propagací stran a hnutí. A v diskuzích se tu roky pohybují diskutéři placení stranickými sekretariáty a nijak se tím netají.;-)

4 0
možnosti
Foto

J86i61ř30í 47R82o36h22a41n

10. 9. 2013 11:03

Já to pochopil tak, že sice můžeme psát o politických stranách, ale nesmíme je ani kritizovat, ani chválit, ale ani citovat jejich program - to by byla propagace.

2 0
možnosti
Foto

kritizovat asi ano, porovnávat jednotlivé body asi taky, taky vyjádřit sympatie (myslím a doufám) asi taky nebude ten problém. Rozumím záměru redakce (a že mu nerozumím moc často;-)) jako snahu eliminovat vyloženě propagandistické články, které by rády bezplatnou reklamu. Však ta placená není zakázána nikde, ani tady.

Taky nevím, proč by iDnes (nebo kdokoli jiný) měl sloužit jako bezplatná reklamní plocha politikům.;-)

1 0
možnosti
RK

"Svoboda vyjádřit pozitivní názor na volební subjekty samozřejmě zůstává zachována, články a diskusní příspěvky však nesmějí mít propagační charakter.";-D       Fakt netuším co si pod tím představit.

5 0
možnosti
Foto

Že tady smíte pochválit tu politickou stranu, která se Vám zda ok, ale nesmíte eventuálně propagovat stranu, za kterou kandidujete Vy. Tak si to vysvětluju já:)

0 1
možnosti
  • Počet článků 132
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 8259x
Největší a nejčtenější seriozní noviny v Česku - MF DNES a iDNES.cz. Osminásobní držitelé čtenářské ceny Křišťálová lupa. Server s nejdůvěryhodnějším zpravodajstvím (online redakce).

Etický kodex redakcí iDNES.cz a MF DNES

Vydavatelský kodex médií provozovaných společností MAFRA a.s.